Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*145
Raspunsuri - Pagina 14
simina_kin spune:
Mony

Si mama spune ca la 6-7 luni fata o sa vorbeasca ca nu-i tace gura de pe acum![]()
Ilinca, tare rau imi pare ca sufera Manole
si voi langa el
fericita de
Maya Andreea din data de 6-oct-2009
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nikoleta20 hello, intram si noi dupa ce in we am tras chiulul nu stiu altii cum sunt...dar socrii mei sunt super de treaba...cred k suntem cei mai rasfatati la ei,ne-au asteptat cu tot felul de bunatati ...de am mancat iar ca sparta,bine...k nu regret.... |
Mda... si ai mei ne asteapta cu bunatati, dar asta nu-i face deloc de treaba.
Mai exact asa de tare m-a enervat socra-miu we asta!!!! Nici nu-mi vine sa va povestesc, ca iar ma enervez!!!
Pe scurt, s-a hotarat sa tina el evidenta, ca sa se ingrase copilul meu, ca e distrofic!!! 

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
simplyana_m spune:
| citat din mesajul lui anca_nicolae Simplyana_m daca ai nevoie de ceva, suna-ma, stau aproape de tine, nu te mai chinui singurica. Am telefonul pe lista din mailul comun, pe al tau nu l-am gasit. Poze cu noi Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 8 luni |
multumesc mult de tot.

l-am rugat pe sot sa se invoiasca si sa plece cumva de la servici. E pe drum spre noi.
monique si olga, mulumesc.

http://www.lucamic.blogspot.com/
zsuzsu spune:
Simplyana- pana ajungi cu el la medic da-i smecta si Hydrasec sau saruri de rehidratare
e f important sa nu se deshidateze
si mult ceai sau apa
si insanatosire grabnica
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ela78 Olishka, Denisamada, multumim ca nu ne-ati uitat! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chiar, Madi, ce-ati facut pana la urma cu casa? V-ati hotarat pentru ap. din blocul vechi? Asa m-a luat o nostalgie ca nu venim in Grecia... |
Nu, l-am pierdut pe ala... Oricum era cam sus... si sigur era acru!
Acum, mai stam un pic, ca e rost sa vindem apartamentul din Targoviste si am putea sa luam ceva mai bun. Doamne ajuta!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 Sa va pun niste poze sa vedeti cum ne-am distrat noi sambata. |
Super distractia!
Si ce l-ai mobilizat pe Vladimir, tot dupa baloane fugea.
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
Ayla21 spune:
Simplyana, multa sanatate lui Luca. Poate e vreo indigestie, da-i Debridat.
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
aris26 spune:
buna fetelor,
am venit de la doctor. nu e bine deloc. in uter nu se vede nimic, deci ar fi cam trei variante:
1-o sarcina mult mai mica de fapt(ceea ce sincer nu are cum, dar deh, asa e doct meu...un optimist convins)
2- este extrauterina, ceea ce ar fi nashpa pt ca inseamna operatie si probabil o trompa extirpata
3 - sa se fi eliminat deja singura.
am fost sa imi fac analiza de sange, pe la 19.30 am rezultatul, sa vedem ce zice cand ii spun valoarea
cam asta e pana acum, ma doare burta de mor....
am citit pe diagonala rau ultimile pagini, dar mi-a sarit in ochi o alta veste trista.
Ilinca - imi pare asa de rau![]()
huskytza mea a avut cancer, o tumora in globul ocular. i-am extirpat ochiul acum 3 ani. are si un emfizem pulmonar urat rau. nici un doct nu ne-a dat mai mult de un an doi maxim si uite ca au trecut aproape 5 ani de la descoperirea emfizemului si 3 de la cancer. ea e bine merci, plina de viata inca. nu iti pierde speranta, cat mai are mai are...nu depinde de noi
25 martie 2009

...de am mancat iar ca sparta,bine...k nu regret....
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 8 luni