Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*145

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

ARIS FELICITARI!!!!!!!! ESTI O FERICITA
SA AI O SARCINA USOARA SI LA TERMEN.

am vazut de aseara SURPRIZA, insa maria e super maraita, si nu am putut sa scriu nimic cu ea in brate.

linca multa sanatate lui manole.nu vreau sa ma gandesc prin ce treci.

din 10 martie 2009, mami fericita de

GHIOCICA CU GHIOCEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Tufete, multumesc pentru gandurile bune pentru Manole.
Chatonel, ai dreptate. Eu stiam de cand l-am luat ca la aceasta rasa rar se depseste 7 ani. Din punctul asta de vedere Manole e un caz fericit, a trecut de 9. Plus ca a scapat din 2 torsiuni de stomac (citind pe net, am vazut ca vreo 50% din rasa asta mor inainte de 7 ani, de torsiune). Dar in visele mele mereu imi imaginam ca Manole va fi in forma, puternic si vesel pana pe la 12-14 ani cand va face un infarct si va muri fara sa sufere macar o zi...
Oricum vetul mi-a zis ca nu are rost operatie,daca era tanar mai zicea, asa nu are sanse. Azi i-a facut perfuzie+ ceva antibiotic ce il va da si maine. A zis ca nu are cum sa stie cat o duce: poate fi cateva zile, poate fi cateva luni si daca incepe sa sufere ar fi bine sa nu-l lasam sa se chinuie. Cam asta e.
Iuca ai niste puisori si frumosi si haiosi
Monvass, am uitat sa-ti zic cateva "de dulce": slabanoago!! Mai veneai cu auto-apelative gen "dop" si "elefant"...ntz ntz...Cate kile ai, 45?!!
Ne-a facut si noua husband niste poze in week-end, unde-s si machiata, poate-mi fac timp si chef sa le urc...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
9luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Priviti la fata mea cum www.youtube.com/watch?v=8lC6IhnTSZM" target="_blank">spune m-a-m

EDIT: PENTRU CINE NU ARE RABDARE SA SE UITE LA TOT FILMUL SA DEA LA MINUTUL 2:27

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Priviti la fata mea cum www.youtube.com/watch?v=8lC6IhnTSZM" target="_blank">spune m-a-m

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

E superba! Si super simpatica, ce gangureste ea, si scoate limbuta. Ce falcute a facut piticuta, si cat a fost si ea.
Eee, o sa fie o mare vorbareata in curand.

Dam si noi un pupic dulce!

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Simplyana_m

daca ai nevoie de ceva, suna-ma, stau aproape de tine, nu te mai chinui singurica. Am telefonul pe lista din mailul comun, pe al tau nu l-am gasit.

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Manole are cancer

9luni

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

N-am reusit sa vad filmuletul cu Maya

S-o fi intors Aris de la doctor? Ne mai tine mult ca pe ace?

Ilinca, imi pare rau pt.Manole, cunosc sentimentul si de aceea n-am vrut sa ma pronunt. Acum un an si sotul meu a pierdut-o Chelsea, un dog german negru de 11 ani Incearca sa te bucuri cat mai poti de el si sa-l menajezi.

Iuca, felicitari pentru primii pasi ai lui Bogdanel!

Olishka, Denisamada, multumim ca nu ne-ati uitat!

Chiar, Madi, ce-ati facut pana la urma cu casa? V-ati hotarat pentru ap. din blocul vechi?

Asa m-a luat o nostalgie ca nu venim in Grecia... Dar pana atunci poate se mai schimba planurile...

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:

Tufete, multumesc pentru gandurile bune pentru Manole.
Chatonel, ai dreptate. Eu stiam de cand l-am luat ca la aceasta rasa rar se depseste 7 ani. Din punctul asta de vedere Manole e un caz fericit, a trecut de 9. Plus ca a scapat din 2 torsiuni de stomac (citind pe net, am vazut ca vreo 50% din rasa asta mor inainte de 7 ani, de torsiune). Dar in visele mele mereu imi imaginam ca Manole va fi in forma, puternic si vesel pana pe la 12-14 ani cand va face un infarct si va muri fara sa sufere macar o zi...
Oricum vetul mi-a zis ca nu are rost operatie,daca era tanar mai zicea, asa nu are sanse. Azi i-a facut perfuzie+ ceva antibiotic ce il va da si maine. A zis ca nu are cum sa stie cat o duce: poate fi cateva zile, poate fi cateva luni si daca incepe sa sufere ar fi bine sa nu-l lasam sa se chinuie. Cam asta e.
Iuca ai niste puisori si frumosi si haiosi
Monvass, am uitat sa-ti zic cateva "de dulce": slabanoago!! Mai veneai cu auto-apelative gen "dop" si "elefant"...ntz ntz...Cate kile ai, 45?!!
Ne-a facut si noua husband niste poze in week-end, unde-s si machiata, poate-mi fac timp si chef sa le urc...

9luni

Ilinca, imi pare rau!

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

Citat:

Manole are cancer

9luni

imi pare tare rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

ARIS, sa dea Dumnezeu sa fie bine

ILINCA, offff. E foarte greu sa vezi trecand prin asta un suflet de care te-ai atasat asa mult

MARIANA, ce dulce e Maya

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput