Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*145

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

hello,

intram si noi dupa ce in we am tras chiulul,dar am fost la socrii si acolo nu avem net...
nu stiu altii cum sunt...dar socrii mei sunt super de treaba...cred k suntem cei mai rasfatati la ei,ne-au asteptat cu tot felul de bunatati...de am mancat iar ca sparta,bine...k nu regret....

va invit si pe voi la un cos cu bunatati sa nu ramaneti pofticioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Acum am vazut si eu "surpriza' lui Aris .Sa dea Domnul sa ramana cu bine la mamai in burttica 9 luni!!

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

neata gagici!
vin si eu la o cafea!

aris, poate ca e doar "nidatia"? io nu stiam ca se poate cu singerari, dar, daca imi amintesc bine, pe simina au incurajat-o fetele si i-au zis ca se poate asa ceva.

Asa-i Chato, si chiar Aris mi-a spus

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

am mai gasit ceva retete, nu mai dau link-ul ca iar zice reclama

Uite trei retete, pe care le poti folosi (bebe este detul de mare sa pape ambele variante); le poti face si cu spanac proaspat si cu cel congelat.

1. mancarica de spanac

Ceapa + morcovel + ulei + apa (obligatoriu) + putina sare -> se pun pe foc si se lasa sa fiarba putintel (10 min); se adauga spanacul (spalat si taiat, pentru cel proapat sau direct din punga cel congelat); se fierbe pana spanacul este bine fiert. Poti sa adaugi si carnita de pui (fiarta in alta apa) sa mai fiarba putin, pentru gust. Daca ti se pare prea lichida mancarea, poti adauga putin cartof copt;

2. piure de spanac

Se fierbe spanacul; se scurge; se amesteca cu putin unt (sau ulei de masline), putina smantana, sare si un praf de usturoi (daca bebe suporta); este foarte gustos si sanatos!

3. Budinca de spanac

Spanacul fiert se amesteca cu un ou (daca bebe are peste un an si poti sa ii dai si albus), branzica de vaci (sau cascaval ras), eventual putina smantana, putina sare si se da la cuptor cam 20 de minute.

Succes!

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

iuca am admirat pozele. superbi copiii tai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

am de recuperat cap trecut si ce mai e din asta si revin...
wowaris este din nou gravi?sau nu am inteles eu bine????

daca da....FELICITARI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

nikoleta20 da ai inteles f bine aris e insarcinata, dar asteptam sa vina de la dr cu vesti si mai bune ca azi dimi singera

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

oli, merci pentru toate lamuririle! nu cred ca sint convinsa cu gelul. Sa vedem daca ma incumet la o oja :)

Ilinka, Manole e bolnav de batrinete, ca are cancer sau alta boala (se poate sa mai aibe cite ceva pe linga) de-aci i se trage. Incearca sa il rasfeti cit de mult poti, nu te apuca de operatii sau mai stiu eu ce, ca mai rau ii face. Aici nu se mai face terapie inversunata, se stie ca animalul se chinuie mai mult decit are beneficiu de la slabele rezultate obtinute...
Tine-l linga voi, arata-i cit il iubesti si lasa-l sa plece in pace.

Simina, hai ca ma distrasi :)) nu stiam ca Aris ti-a zis kestia

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Ilinca...mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Fetelor, voi cu ce le faceti sfecla rosie? Tocmai am bagat una la cuptor, dar nu-sh daca apuc sa fierb si pieptul pe gaina cunoscuta... Cu ou merge?

Sfecla rosie cu branzica este de mare succes la noi

Branzik a papat-o deja de dimineata cu mar+banana+biscuiti... Am reusit totusi sa fierb gaina cunoscuta, ca a adormit Adelake... si m-am gandit eu mai bine ca nu cred ca merge cu ou...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buuun a fost spanacul. A mancat David tot Multumesc inca o data pentru retete

Nico ce haios este Mario in cos. Imi povestea maica-mea cum ma cara in cos cand eram bebe mic. Era un fel de landou

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput