Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*145

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Da, Aris asta intrebam, deci utreul e marit ca pt sarcina.
5 sapt e mica sarcina, dar totusi Tutunaru are reputatie de medic bun.
Sa stii ca eu aveam mai mult si nu se vedea al doilea embrion la eco, dar nah, asa profesionist o fi fost ecograful, ca sacul embrionar se vedea. Dar totusi, daca e bun dr si aparatul, nu trebuia sa vada o extrauterina? Sor-mea a avut inainte de fetita extrauterina, si i-a dat ceva tratament, n-a fost nevoie de operatie. Asta ar fi cel mai grav.
Ce analize ai facut? HCG-ul sau ce?

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

chato, esti tu o scumpa si vrei sa-mi dai curaj, dar saptamanile se innumara din prima zi de ciclu. la 6 sapt ai 4 de la ovulatie/conceptie, iar la 6 sapt eu trebuia sa aud inima cum bate nu sa vad un uter gol. asa cum se prezenta uterul ar fi trebuit sa am cam 4 sapt adica sa fi ramas acum 2 sapt, ceea ce e imposibil, mie imi ies testele de o saptamana deja

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

aris, cum poti sa fii in 5-6 saptamini cind contactul neprotejat e de mai putin de 5 saptamini?
Io zic ca sarcina e prea mica si inca nu se vede la eco... la 6 saptamini are abia un centimetru si juma, cit sa aiba acuma? Analiza de singe va confirma sarcina si apoi vom tine pumnii sa fie asezata unde trebuie, adica in uter.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ayla - data trecuta mi-a vazut sarcina la 4 sapt si 4 zile, deci daca e ceva de vazut se vede. trompele nu se vad pe ecograf, asa ca SEU-rile doar se banuiesc, si se pot confirma prin valori mari ale bHCG-ului dar lipsa sarcinii in uter. stiu ca se pot da nishte citostatice, dar sincer sper sa nu imi recomande asa ceva, prefer 3 garuri in burta

denisa - pai nici nu te gandi la asa cevamai ales daca nu ai de ce

da, beta HCG am facut

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

ayla - data trecuta mi-a vazut sarcina la 4 sapt si 4 zile, deci daca e ceva de vazut se vede. trompele nu se vad pe ecograf, asa ca SEU-rile doar se banuiesc, si se pot confirma prin valori mari ale bHCG-ului dar lipsa sarcinii in uter. stiu ca se pot da nishte citostatice, dar sincer sper sa nu imi recomande asa ceva, prefer 3 garuri in burta

denisa - pai nici nu te gandi la asa cevamai ales daca nu ai de ce

da, beta HCG am facut

25 martie 2009

Am inteles. Off. Ma rog pt tine!

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Offf ARIS, sper din suflet sa fie bine si sa treci cat mai usor peste experienta asta. Sa dea Dumnezeu sa nu fie SEU, ne rugam pt tine

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Manole are cancer

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
9luni

Ilinca, imi pare rau

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

buna fetelor,

am venit de la doctor. nu e bine deloc. in uter nu se vede nimic, deci ar fi cam trei variante:
1-o sarcina mult mai mica de fapt(ceea ce sincer nu are cum, dar deh, asa e doct meu...un optimist convins)
2- este extrauterina, ceea ce ar fi nashpa pt ca inseamna operatie si probabil o trompa extirpata
3 - sa se fi eliminat deja singura.
am fost sa imi fac analiza de sange, pe la 19.30 am rezultatul, sa vedem ce zice cand ii spun valoarea
cam asta e pana acum, ma doare burta de mor....
am citit pe diagonala rau ultimile pagini, dar mi-a sarit in ochi o alta veste trista.
Ilinca - imi pare asa de rau
huskytza mea a avut cancer, o tumora in globul ocular. i-am extirpat ochiul acum 3 ani. are si un emfizem pulmonar urat rau. nici un doct nu ne-a dat mai mult de un an doi maxim si uite ca au trecut aproape 5 ani de la descoperirea emfizemului si 3 de la cancer. ea e bine merci, plina de viata inca. nu iti pierde speranta, cat mai are mai are...nu depinde de noi

25 martie 2009

suntem langa tine... orice ar fi

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Aris, imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asa emotii. Eu cred sincer ca mai bine sa iei metrotexat decat sa se intervina laparoscopic pe trompa - exista riscul formarii de aderente chiar daca nu e op. clasica. Eu iti tin totusi pumnii sa fie o sarcina care sa se elimine singura, e totusi f mica, exista sanse.

Ilinca, eu am avut caine care a trait 16 ani, in final a trebuit sa-l eutanasiem, cancerul il senilizase complet. Partea buna este ca exista niste injectii speciale facute de Institutul Cantacuzino - se numesc Cantastim. Noi asa i-am prelungit viata cu multi ani. Sanatate multa lui Manole!

Ayla cu intarziere destul de mare as dori sa-i urez un sincer La multi ani! Luanei

Mamica fericita de Raducu(11.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Aris, imi pare rau daca nu e sa fie...si eu cred ca trebuia sa se vada deja la eco daca era sarcina normala, in uter. te sfatuiesc insa acelasi lucru ca Bubulina. Fa bhcg in dinamica si vei vedea daca s-a eliminat sau e extra. :(

Mami de fetita si de baietel

Noi, 2 minuni:

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

aris sunt alaturi de tine. poate totusi e de bine.
daca nu, macar sa nu fie SEU.
daca a fost IU si s-a eliminat, probabil organismul tau nu era inca pregatit sa duca o noua sarcina.
cand am ramas gravida cu ioana, andrei avea 1 an si 7 luni. medicul meu mi-a zis din start ca exista riscul sa nu pot duce sarcina, ca e apropiata de cealalta si organismul meu s-ar putea sa nu fie pregatit sa duca o noua sarcina.

Mergi la inceput