FIV sau inseminare cu donatoare/donator (30)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Denisa mie dr mi-a zis sa iau 10 zile de fiecare data. Recunosc ca de data asta le-am oprit la 8 pentru ca incepusera simptomele de CM si am vrut sa-mi vina mai repede ca sa nu ma prinda la cumatrie cu dureri si cosuri. Asta se intampla sambata...Azi sunt in Z14 de la inseminare deci inca nu am intarzieri. De asta nu tind sa sper. Mai vad cum ma simt pana diseara si poate iau un test. Parca ma doare spatele totusi...
Cora daca iau test prima data intru la voi sa va zic rezultatul. Maine nu vin la munca ca ma pregatesc de petrecanie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui yarrina

Denisa mie dr mi-a zis sa iau 10 zile de fiecare data. Recunosc ca de data asta le-am oprit la 8 pentru ca incepusera simptomele de CM si am vrut sa-mi vina mai repede ca sa nu ma prinda la cumatrie cu dureri si cosuri. Asta se intampla sambata...Azi sunt in Z14 de la inseminare deci inca nu am intarzieri. De asta nu tind sa sper. Mai vad cum ma simt pana diseara si poate iau un test. Parca ma doare spatele totusi...
Cora daca iau test prima data intru la voi sa va zic rezultatul. Maine nu vin la munca ca ma pregatesc de petrecanie.
YarrinaYarrina

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

yarrina Eu cand faceam inseminare dr. imi recomanda sa opresc duphastonul in momentul in care eram sigura ca nu e sarcina, deci aveam la activ cateva teste de sarcina (de toate neamurile, sa fiu sigura) abia atunci opream duphastonul .
Acum nustiu daca ai facut inseminare sau este pe natural.
hai curaj mult, fiindca nu se stie niciodata de unde sare atunci cand te astepti mai putin.

Mergi la inceput

Cora esti simpatica tare!!
Denisa am facut inseminare cu stimulare.
Testul de sarcina de preferat se face dimineata, nu? Adik daca il fac acu dupa amiaza s-ar putea sa nu fie prea concludent? Sau macar o zare de liniuta ar trebui sa apara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

yarrina cel mai elocvent este testul facut dimineata, fiindca concentratia de hcg este mai mare, dar sunt si teste care pot fi facute in orice moment al zilei.
Acum cum consideri tu, daca mai ai rabdare sau nu.
Deci sa nu uiti sa ceri farmacistei sa-ti dea cu doua liniute.
Succes mult .

Mergi la inceput

Nu stiu ce sa zic...mai vad pana diseara...a inceput sa ma doara spatele.

Mergi la inceput

Cred ca o sa va scot la pensie pana diseara. Am fost iar la baie ca ma durea burta chiar dupa ce am vb cu voi si ma luase frica si temuriciul si zic sa vad...si-a schimbat culoarea...vine...nu vine. Si treaba e foarte ciudata. O sa va rog sa ma scuzati de detaliere dar n-am cui sa povestesc. Deci m-am dus la baie ca ma simteam "uda" si zic cred ca a inceput maroneala si cand colo protej slipul meu era ud ca si cum facusem pipi pe mine. E exact ca inainte de ovulatie...cand e foarte apoasa. Ce parere aveti? E linistea dinaintea furtunii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

yarrina - asa a avut sabine, tipa de la inseminare care e din viena cand a ramas gravida prima data

a, si durerile de spate sunt semn de sarcina
pe mine m-a durut spatele de la cateva zile dupa embriotransfer (inainte sa fac test)si pana in ziua de azi

sper sa nu te superi ca m-am bagat neinvitata, dar tot timpul va citesc si va tin pumnii
Doamne-ajuta sa fie la tine de data asta!

Ruxi 24 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

yarrina,tu meriti bataita,cum ai oprit duphastonul in z8???nici macar nu ai luat 10 zile cit da dr???eu nu l-am intrerupt niciodata pina nu am facut test si pe deasupra imi venea CM chiar daca nu intrerupeam duphastonul....
Hai ca ai reusit sa ma scoti din 'birlog' ,trebuie sa fiu linga tine in aceste momente sa te incurajez
Eu zic sa te duci sa-ti cumperi un test si poti sa-l faci si acum ,ia-ti un sure check caseta ,asteapta citeva ore ca sa ai o concentratie mai mare de hcg si fa testul ,nu te mai chinui ,ai 14 zile de la IA iese oricum ...noi sintem aici si iti tinem pumnii,hai curaj

bubu,24 saptamini ?ce trece timpul,cum merge sarcina?
multa sanatate si sarcina usoara pe mai departe

denisa,ce mai faci dragutza????

_

endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Bitzy multumesc de urari

pana acum merge bine, Doamne da sa mearga cel putin tot asa

dar deja nu mai merg la servici, mi-am luat medical pana intru in prenatal ca mi-e frica si de gripa, si de contractii care apar daca umblu mult sau stau in picioare

si deja burta e f. mare, m-a intrebat cineva la clinica daca sunt in ultima luna

Ruxi 24 + cu

Mergi la inceput