FIV sau inseminare cu donatoare/donator (30)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Da Bytzi, merit batuta dar simteam ca imi vine si am zis ca nu mai iau ca sa-mi vina mai repede cu 2 zile sa nu am la cumatrie. Ca daca ma ia cu rau..crampe...nervi...cat de primitoare pot sa fiu pentru oamenii aia care vin la eveniment? sa zica ce nanuta ciufuta are saracul copil?
Bubu cum sa ma supar? Ai un baiat si o fetita?? Ce fain!!!! Ce poti sa-ti doresti mai mult? Multa sanatate va doresc la toti 3!!
Am sa-mi iau un test in seara asta si am sa-l fac maine la prima ora. Am luat un No Spa poate ma mai lasa spatele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

multumim mult Yarrina

ia no-spa la nevoie daca te mai doare burta (pana la 4/zi) stii ca nu ai voie sa stai cu durerea in sarcina fara sa iei nimic

Ruxi 24 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

bubu,sarcina ti-o supravegheaza tot dr Ispasoiu?
ma bucur ca sinteti bine si ca ai mai trecut pe la noi

yarrina,bafta pt miine,ma rog pt tine sa fie bebe

_

endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Am luat No Spa si m-am mai linistit. Chiar m-a lasat si burtica. Sunt doar oarecum balonata si ceva crampe...nu-s chiar ca alea de CM. Maine e momentul adevarului.
Ce nume o sa pui bebelusilor?
Mi-a dori si eu sa fiu mai aproape de Sibiu sa merg in continuare la dr I...ca tare mi-e drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

multa bafta yarinna, si tuturor fetelor

daca am noroc, o sa fac si eu o inseminare cu donator in ciclul care va incepe.
dar am decis sa nu mai imi pun sperantele mereu la cote mari, ca dupa aia mi-e mai greu ...

Mergi la inceput

gaba_rema,bine ai venit printre noi
unde si cu ce dr vrei sa faci IA ?e prima ?bafta multa

yarrina,astea sint dureri de sarcina

_

6 IA, nereusite

Mergi la inceput

Off..mi-e asa frica sa sper. N-am mai facut un test de sarcina de cand incercam natural si inca nu stiam de problema sotului si am ramas cu sechele la cat de dezamagita eram de fiecare data. Acum o sa-mi fac unul maine ca poate mi-a ajutat Doamne Doamne si am ramas si macar sa-l ajut sa se prinda.
Gaba-rema bine ai venit printre noi si multa bafta! Unde vrei sa faci inseminarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

bytzi, yarinna
eu am mai facut un FIV inainte
din anumite motive, nu as prea vrea sa dau detalii despre unde anume voi face inseminarea asta.
bafta si voua

yarinna, daca problemele erau la sot si nu la tine, atunci trebuie sa fii mai optimista! sansele sa ramai cu "doantor" sunt mari!
mai ales daca ai sub 35 de ani?

Mergi la inceput

Ok,gaba,nu-i problema,iti respect decizia,bafta multa si sa se lase cu reusita.

_

6 IA, nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

SALUT GAGICI, am trecut pe la voi sa va salut si sa va votez, dar vad ca e bine pe aici, va pupic pe toate.
bytzulica multumesc, o s apun pozici cand am timp.
yarrina maine ne imbatam, am sampania la rece, este sigur sarcina, asa aveam si eu in momentul in care am ramas gravi si pe toata per sarcinii vei avea o secretie apoasa normala de la sarcina si oricum vei folosi tampoate zilnice..asa ca e de bine, sanii te dor, spatele la fel ce semne mai vrei, e ff clar iubita, fa un test si sigur va iesi slab pozitiv la inceput..abia astept sa ma imbat dim la prima ora ...eu te felicit inca de pe acum sa fiu prima.te pup
monty, bagi, diana, simionete, bytzi, iuca, scuze daca am uitat pe cineva dar va pupam pe toate si sper di tot sufletul sa va impliniti visul cat mai curand.
Noi suntem bine, crestem si avem 10 lunite abia implinite si deja mergem in picioruse, cracanati si cu putina frica dar nu se lasa, e voinic si se catara peste tot, si in cap se urca...e criminal de obraznic dar merita sa luptati.pup

Mergi la inceput