Bravo Ramy77!!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (88)
Raspunsuri - Pagina 9
Rebiana27 spune:
Seara buna! Cum-necum trecu si ziua de azi!
Raportez o circumferinta de 98 de cm la burtica (seara). In rest ma inscriu la raport cu aceleasi stari...
Vladi imi place combinatia Tudor-Florian (eu-s si Florentina, asa ca sunt putin subiectiva).
Gaby ma bucura sa citesc ca esti fericita cu printesa, tati si bunica acasica! Durerea de spate incearca s-o corectezi schimband pozitia in care stai, alaptezi etc.
Silvia faine-s si prenumele bebelinului tau!
Denisa camasa de alaptat ca cea pe care ai postat-o tu in link as vrea si eu. Doar una, pentru ca am deja doua cu nasturi si in afara de maternitate nu intentionez sa le mai folosesc.. Tot din Bucur-Obor e luata?
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
GabyHila spune:
Vladimirescu multumesc de postul de acum 2 pagini! Tocmai m-am trezit dupa 1 ora de somn si i-am dat papa lu asta mica! O sa incerc sa ma mulg mai rar, dar pana acumaa fost jale! Nu treceau 2 ore si aveam sanii ca pietrele! Si asta mica era moluscus adormitus din cauza icterului! Nu cred sa ajungem la supliment, dar cred ca ajungem odata pe zi sa papam din biberon! Pentru ca are ore cand adoarme la san si suge doar cate 5 minute! Si nu o pot lasa sa nu pape decat 5 minute, asa ca mulgem si punem in biberon! Am impresia ca e cam fortata de biberon si sa inghita asa ca nu poate face mutre:)
In spital ii dadea cu biberon stand pe spate! si acasa tot asa fac ca nu stiu alta metoda! o bat dupa aia sa ragaie si fuguta in pat cu dansa!
In privinta numelui de Florian eu zic ca e altceva, ca si Veronica ales de noi! Nu mi se pare in schimb un nume de power cum zici tu ca va fi nr 2 fata de Vladimir! Mi se pare mai degraba un nume de boem, cantaret, violonist, sensibil... etc:) nu da cu rosii da?:)
Ella esti bestiala! ai putea sa scrii o nuvela scurta: Burtoaca - instructiuni de folosire, intretinere si mentenanta! 
Kossir am vazut ca mai ai putin si te vezi si tu cu bebelina!
sa fie o cezariana usoara, fara complicatii, sa iei calmantele:) si bebe sanatoasa si fericita!
Greenfrog si Honey nu are nimic ca uitati:) luati data viitoare! Numai sa nu fie vreo supriza ca la mine si la Ramy:) doamne feri
Si apropo de burti, pai mai fetelor eu aveam 120 inainte sa nasc! voi ziceti de 90, 100, 105 si din alea? inseamna ca nu degeaba ma doare pe mine spatele:))
Freedelia curaj mare pe doctor sa incerce o nastere naturala! la cate aderente pot fi in uter dupa 2 ceza, poate provoca multe complicatii! hai pupici ca nu mai e mult si scapi si tu de caratul burticii si poti iara sa te misti! 
Mi-a dat mesaj Ramy aseara ca Briana e cu ea in salon si ca incearca sa se obisnuiasca cu titi!
Oricum ar fi nasterea, suportul si ajutorul neconditionat al celor din jur e de nepretuit! Si la cat ma gabndeam eu ca o sa imi fie rusine cu torsoane, cu burta si din alea.... nu am nici o greata fata de ai mei: sotul si mama! Cred cu inversunare ca daca esti la primul copil ai nevoie sa fii lasata sa rumegi tu cum e mai bine pt bebelusul tau (si eu parca stiu:) si altcineva sa iti faca treburile casnice, sa te ajute sa te dai jos din pat, sa iti faca un ceai, sa iti ia copilul cand nu mai poti, sa iti aranjeze perna inainte de alaptat... etc! Si pentru toate astea ii iubesc eu pe ai mei!
In 6 saptamani ne intalnim cu Joy:)
Rebiana27 spune:
Carmen uitasem sa scriu! A fost f bine ca nu au lasat copiii cu telefoanele dupa ei si ca voi, ca parinti nu i-ati contactat. Stiu ca ai stat cu gandul si sufletul la el dar sunt convinsa ca i-a fost mai bine asa. Imi amintesc ca-n excursiile cu clasa mea stateau bietii copii stresati, cu telefoanele la ureche majoritatea timpului fara a se putea bucura de ceea ce vad, pt ca parintii ii sunau neintrerupt. Mihai va veni acasa sanatos si entuziasmat! 
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
kossir spune:
Da Rebiana, ai dreptate si eu le-am dat dreptate, mai ales cunoscand mamele marocance care sunt mai rau decat romancele. in schimb frantuzoaicele sunt la polul opus. Oricum am stat cu inima stransa doar pentru somn, ca nu prea doarme singur, restul nu prea ma ingrijoreaza. Iar pentru somn eu l-as trimite saptamanal, poate s-ar obisnui si el sa doarma singur. Asta ma urmareste mereu, faptul ca nu am reusit sa-l fac sa doarma singur. Aici am gresit profund, dar nu prea am avut putere in fata sotului. Mai ales ca se aliau
. Deh mama nebuna!!
Gaby sa te asa sa dea Dumnezeu 

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
36+
Sofia Maria
http://community.webshots.com/user/kosscar
vladimirescu spune:
GabyHila, ma bucur tare sa aud ca esti bine! Ok, daca simti ca esti piatra la sini si printesa e prea somnoroasa ca sa o pui la sin, poi sa golesti un pic cu pompa, dar u de tot, doar cit sa se mai relaxeze sinul. Iar cu biberonul: nu te juca cu focul! Esti in pericol sa faca nazuri la sin dupa aia, sa se incapatineze sa astepte biberon... Sint total impotriva. Si ce daca adoarme la sin? O trezesti. Si daca nu se trezeste, inseamna ca nu-i e foame destul. Si o mai hranesti tu cind se trezeste. sa stii ca nu moare nici un copil de foame, sa nu stai stresata de grija ca nu a mincat destul de mult sau de des... daca la sfirsitul unei saptamini aveti o problema reala de luat in greutate, ok, te poti gindi atunci la biberon si alte alea. daca nu, fii ferma, nu te lasa, copiii stiu bine de tot ce le trebuie si cind, ai incredere in ea :))
E tare bine ca mai dormi cite o ora si ca te lasi ajutata - asa este, schimbat copilul etc poate sa faca oricine, tu trebuie sa alaptezi si sa te refaci dupa operatie - ambele treburi f grele. Daca e sa aiba colici - si, din pacate, cei mai multi copii au... - o sa ai nevoie ca de aer de astea 2-3 ore de somn ziua pe care le mai ciupesti, asa ca fa rezerve :) Imi place de tine ca esti fata desteapta. Da' sa nu te mai prind pe forum prea des, ca asta consuma timp!
Imi amintesc de Vladimir cind il alaptam: niciodata nu dadea semne ca i-ar fi foame, scincea incetisor si eu il luam si-l alaptam. Il "cuplam la sin", se pirndea, dupa care sugea incet, egal, tacticos, niciodata lacom. Cind se satura dadea drumul. Il luam la batut pe spate sa scoatem aerul, dupa aia il puneam la celalalt sin si mai minca el cite ceva, dar nu cine stie ce, si cind dadea iar drumul, aia era, nu-i mai dadeam nimic, indiferent daca mi se parea mie ca a mincat prea putin... Nu s-a nascut mare, ci exact pe medie (3200 g e media, by the way...) si pina la 6 luni a fost mereu exact pe medie ca crestere, parca era copilul dupa care s-a scris cartea cu grafice de crestere :)) M-am bazat mereu pe faptul ca bebe stie cel mai bine cit ii trebuie si cind, si am avut dreptate :) Tare-mi doresc sa creasca si Floricica asa frumos si fara evenimente nasoale cum a crescut Vladimir...
Acum Vladimir are 4 ani si 8 luni, vorbeste alaturi cu tata in franceza, graseiaza asa frumos... mor dupa el !!! Ce a trecut timpul, mai ieri il tineam la sin...
Ellanik, ce tare ai fost: ai insiruit fix toate numele care-mi plac mie la baieti / barbati: Radu, Tudor, Vlad (imir), Victor... Eu mai aveam si Rares pe lista. Mi se pare ca numele masculine trebuie sa aiba musai R sau V in compunere... iar lui Vladimir i-am ales si cu V si cu R :)) Da, eu cred ca numele iti influenteaza personalitatea, de aia imi si bat capul sa gasesc un nume potrivit... Dar nu prea special sau rar, ca sa nu fie reak, nici unul exagerat de banal, nici unul cu rezonanta straina ca sa nu fie ridicol linga numele de familie care vine din Basarabia...
Cit despre indemnul sa scrii: nu are legatura cu faptul ca scrii aici chestii haioase. Am zis doar ca am remarcat talentul tau la comunicare / scris, deci ia in serios treaba si scrie orice, chiar si o tragedie daca vrei, o intimplare pe care ai auzit-o sau si mai bine o experienta personala... si cu siguranta subiectele triste vor fi "bucatile literare" cele mai bune, asa se intimpla tuturor, poate pt ca-s foarte sincere si crude, nerotunjite estetic... Asadar, nu la glumite si novele bune de pus in almanahe m-am referit :) 
Fetele, multumesc mult pt feedback-ul cu numele... sinteti foarte bune cu mine :) Stiu ca Florian nu suna a nume de viteaz, dar avem Tudor pt asta :)
32+ cu
Tudor Florian
mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)
dayanara spune:
denisa intr.adevar motive sa fii nervoasa sunt, dar si cu hormonii astia din ultimul trim, facuti vraiste e si mai nasol, de asta nu tre sa te lasi coplesita
gaby bun ajutorul, dar sa fie ca si sfatul :)) din ala cerut
sotul asa si trebuie sa ajute si mama la fel , dar de soacra si de restul gen amica ellei am eu groaza
freedelia abia astept sa te vad :)
vladi se potrivesc numele baietilor foarte bine
rebiana cine e silvia ?:)
roxana
32
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara rebiana cine e silvia ?:) |
Silvia e Greenfrog.
Mami de Luca
again ~
Eva-IoanaI can't fake with dignity so i'll not try!!
honeybaby spune:
Kossir - nu or veni turci dar pe mine ma streseaza si adio somn noaptea, indiferent cat vreau eu sa ma prefac ca sunt ok.
Am rezolvat problema cu picuratul in casa ( auzeam si cand picura in lighean
) Am dat zapada jos dupa casa. Am am facut si jumate de ora de miscare in aer liber.
Bine sotul a dat zapada eu am spart cu un ciocanel niste bucati de gheata si am dat cu matura. Asta ca sa nu zica el ca nu il ajut !!!
Gaby - imi dau si eu parerea de despre alaptat. Eu stiu ca bebei mai beau laptic si de sete. Poate de aceea suge Joy 5 min si gata. Daca le este foame sigur urla dupa papica. Eu vb din carti, nu te supara

, testez si eu teorii pe voi care sunteti deja mamici sa vad care ramane in picioare
Ella- vb de pungile alea cu gel de care zicea Vladi ca se pun reci pe sani in caz de furia laptelui. Rebiana a trimis pe mail poze cu ale ei.
Greenfrog - vreau solutie ( probabil ca o sa iau Chicco) pt strerilizat diverse pt bb : suzeta, jucarii, pompa etc.
Gel pt maini am luat si eu pt spital. Eu oricum am in fiecare geanta unul pt ca de, am catel si iesim des la primbare.
diclofenac cred ca mai am, numai sa-mi aduc aminte sa-l caut. L-am testat la pierderile de sarcina, nu e cea mai misto senzatie cu el dar si-a facut cat de cat treaba.
Ma gandesc sa iau si xilina in caz de se zgarcesc aia in spital cand ma cos. Deja devin fan analgezice. Morfina mai imi lipseste

Rebiana - tot din bucur e si camasa aia. Uite ca nici tu nu ai burtica asa mare. Ai slabit acum cu greturile ?
Denisa,
31 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
greenfrog spune:
ella am studiat cutia cu punga cu gel.se numeste hot/cold pack shiffa pack. scrie ca e produs in siria dar au reprezentanta pe undeva prin belgia.
36+
dayanara spune:
e frumos silvia, asa o chema pe prima mea papusa, era bruneta cu ochi albastri, si avea o salopeta rosie gen matase! mi.o aduc aminte perfect
roxana
32
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE