Bravo Ramy77!!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (88)
Raspunsuri - Pagina 8
mihaelagrosan spune:
Rammy felicitari pt. Briana!!! Sa fie sanatoasa! CE mare a fost la 33 saptamani! Sa aveti mult laptic
Gaby ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa, ca bebe Joy e mancacioasa. Acomodare si refacere cat mai usoare!
Andra Doamne ajuta sa veniti cat mai repede acasa.
Am vrut sa mai raspund si altor gravidute, dar uite ca nu mi-am notat si am uitat
. Eu am senzatia ca mi-a coborat burta si merg destul de greu in ultima vreme, am si contractii care apar din nimic. Noroc ca am programare la ginecolog pe miercuri. Abia astept sa vad ce zice. Sper ca totul e ok, doar muschii mei neantrenati si ligamentele laxe sa creeze senzatia asta aiurea. Chiar nu as dori o nastere prematura, pt. ca bebe mea nu e mare si e periculos, si ar fii foarte nasol sa stau in spital mult timp, Elena ar suferi. Totusi eu sper ca nu e nimic. Cand vad ca aveti diametrul burticii peste 100 cm, ma gandesc ca a mea e super mica, iar mie mi se pare maare. Eu am 92 cm, iar vertical 30 cm, la 31 sapt.
Mihaela
31+ cu Angela Ioana si
Elena Maria (9 aug 2006)
honeybaby spune:
Oana - merci pt site-ul cu pompa. Cred ca mai ieftin nu gasesc.
Ella - eu pt taitura dudei am luat lidocaina. Nu am folosit niciodata , nici macar pt masea dar am citit ca ajuta mult la diminuarea durerii. Eu sunt genul care nu-mi place nici sa-mi storci un cos pt ca doare.
Vladi - uf, mie mi se pare utopie asta cu 2 reprize de somn pe zi.
Pai bebe suge sa zicem din 2 in ore 2. Jumatate de ora suge bebe , 10 min schimbatul bebe + pus in patut, dus la baie schimbat tampon facut toaleta locala inca 10 min, mai e de stans una alta prin casa, curatenie, vase ce o mai fi si trece ziua.
Cand munceam 16 ore pe zi si la 4-5-6 depinde de anotimp cand rasare soarele imi picau ochii in gura de somn nu puteam sa dorm.
Trebuia sa ma uit ori la un film ( nici acum nu pot sa adorm fara) ori aveam niste slindeshow-uri cu cactusi de cate 30 de min care ma adormeau. La 11 eram in picioare.
Denisa,
31 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
greenfrog spune:
vladi nu ne-am gandit la Peter Gabriel
cand am ales numele dar suntem constienti de cat de multe cadouri o sa primeasca
! In fiecare anotimp.
Ne intrebai mai devreme de nume, mie imi place Florian, avem un prieten cu acest nume. este un suflet extraordinar!
36+
greenfrog spune:
honey foarte multe mamici m-au sfatuit si pe mine acelasi lucru, sa dorm cot la cot cu bebe ca sa evit depresia post partum si oboseala excesiva. si sa continui administrarea de vitamine pe durata alaptarii.
36+
honeybaby spune:
Mihaela- eu am 91 in burta la 31 de sapt. Bebeluna mea ca si a ta e fotomodela. Eu nici nu ma gandesc sa nasc prematur, nu si nu. Pai pana la 18 ani face cum zic eu nu??![]()
![]()
![]()
![]()
Mie in place Florin mai mult decat Florian pt ca imi plac numele scurte. Mi se pare frumos ca are o semnificatie pt voi.
Am doi prieteni amandoi pasionati de flori si plante si pe baietelul lor il cheama Florin. Nici nu se putea mai frumos. Cand era mic era maree cacacios si mirosea de te dadea afara din casa. De aici a capatat porecla de Flower ( scocsul din Bambi)
Denisa,
31 + cu bebe roz
Maya - Sophie
greenfrog spune:
ce nostim bebe Florin! Eu am 102 burtica si toata lumea zice ca e mica. Ieri am fost la cumparaturi si mi-am luat o camasa asa mai hippie ca sa intre si burta, dintr-un magazin obisnuit iar vanzatoarea mi-a zis ca burta ei era atata in luna a 6-a.
36+
honeybaby spune:
greenfrog- sfatul e bun dar ce faci cu practica daca nu ai pe nimeni sa te ajute.
Roxana - tu ziceai ca in trim 3 e normal sa fi nervos?
Eu sunt nervoasa pe mine. Ieri am fost degeaba la cumparaturi. Am uitat sa intreb de pungi cu gel la farmacie, am uitat de solutie de steriliza, la fel si de mameloane de cauciuc. Asta cu lista in mana.
.
azi m-am trezit la 9 pt am auzit cum picura (iar) in casa. Asta ma streseaza la maxim pe langa faptul ca nu cred ca o sa mai terminam casa pana vine bebeluna pt ca nu are cina sa mearga cu mine dupa materiale de constructie

.
Si mai dormi daca poti. Mi se invart in cap o gramada de probleme la care nu gasesc solutie.
Acum dupa stat afara si dat zapada dupa casa sper sa ma ia somnul.
Denisa,
31 + cu bebe roz
Maya - Sophie
greenfrog spune:
honey asa am patit si eu ieri la cumparaturi, am uitat sa cumpar chestii desi ma uitam periodic pe lista
. am gasit pungi cu gel in prima farmacie in care am intrat. Tu ce fel de solutie de sterlizat vrei? eu am luat gel dezinfectant pentru perioada petrecuta in spital.pentru durere mi-au recomandat supozitoare cu diclofenac care administrate local nu afecteaza alaptarea.
36+
kossir spune:
Buna burtici,
Ella,
nu a venit inca Mihai, deseara vine
.
Vladi ce bine ca te mai auzim. Bine ca te apropii de finalizare cu casa. Mie mi se pare nesemnificativ daca ne place noua sau nu, sau daca place cuiva sau nu numele de Florian. Daca Vladi vrea asa si daca pentru voi reprezinta ceva, atunci Florian sa fie. Unde mai pui ca este si frumos si n-o sa fie pe toate drumurile
.
Gaby tu de ce te mulgi in plus? Daca Joy isi ia cat trebuie de ce-i mai pui la frigider? Mie stiu ca-mi curgea de la sanul celalalt in timp ce manca Mihai, dar strangeam in pompita si puneam la flori nu pastram ca produceam altul
.
Va pupic pe amandoua si toata familia frumoasa ce sunteti 
.
Honey
, calma fatuca ca nu dau turcii
. Pune un lighean unde curge apa si culca-te
.
Greenfrog frumoase nume 
.
Pupici pe burtici 

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
36+
Sofia Maria
http://community.webshots.com/user/kosscar
ellanik spune:
Vladi,nu stiu daca iei in considerare "personalitatea omului dupa nume" dar hai sa-ti povestesc ceva.De-a lungul anilor,la scoala mi-au trecut prin maini muuuulti copilasi.Sincer ,fara sa vreau am studiat personalitatile acestora dupa numele pe care le purtau.De ex Sabin am avut 3 elevi.Frumos nume, zbuciumate fiinte.Inteligente dar zbuciumate.George ,baieti cuminti,aplecati spre activitati studioase(nu asta e motivul pt care am ales noi numele lui bebeGeo),Bianca, fetite frumoase cu inclinatii artistice,Andreea fetite ascultatoare dar indraznete.Am avut 2(doi) elevi cu numele Florian.In afara de faptul ca erau fff frumosi cu niste ochi maaari si inchisi la culoare cu gene dese si ten masliniu unul dintre ei, niste suflete sensibile,altruiste,calme,.Erau atat de sensibili si de protectori!!Unul din ei a facut o traznaie daca pot sa-i zic asa...cand era in cls I voia la toaleta si eu explicam de zor cum se scrie litera R mare de mana .Saracutzu' de el facea pishulica si nu s-a mai putut tine dar i-a fost jena sa ma intrerupa si ...a facut pe el .Evident ca s-a facut vishiniu la fata de rusinica .Am rezolvat rapid situatia dar mi-a fost mila de el si de cat de jenat era el sa nu ma intrerupa.Gata cu polologhia.
Baieti cu personalitate mai sunt cei care poarta numele de :Radu,Tudor,Vlad,Victor.Asta nu inseamna ca restul nu sunt cu personalitate.Pur si simplu nu am avut ocazia sa "studiez" tipologia.
Cat despre scris,Vladi, sotul meu m-a incurajat de cand m-a cunoscut insa prefer stilul "vorbit".Sunt oarecum "renumita" si mi se duce dorul la munca pt faptul ca toata lumea in jurul meu radea din orice prostie.Si la noi acasa e la fel, eu si sotul am discutat in contradictoriu rar insa s-a lasat cu lacrimi de ras tocmai din cauza ca eu nu pot sta mult timp serioasa si rad ca o maimutica.Sper ca si bebeGeo sa fie la fel de vesel pt ca rasul e cel mai bun lucru .
Honey am pus si eu Lidocaina in bagaj desi am sunat la clinica unde vreau sa nasc si au zis ca nu va fi nevoie ca au ei tot ce trebuie.L-am scos!Bey!Despre ce pungi cu gel vorbiti ca eu sunt varza.Habar nu am!Cat despre nervii din trim III eu ...sunt defecta ...de fapt toata sarcina am fost in cazul asta ...am ras in hohote din orice prostie si m-am simtit bine din orice motiv.Cred ca la mine hormonii de sarcina s-au localizat in alta parte.Si mai sper ca la mne depresia aceea post partum sa nu se instaleze .Deja imi inventez niste biletele si sunt pe la oglinda.
Azi am avut o dilema.Ce culori d efarduri sa imi iau la spital sa ma aranjez sa nu ies aiurea in fata lu' fii-miu?Ma gandeam la ceva verde/kaki si maro sidefat ca sunt mai naturale.Deh!Probleme mari.O astept pe mama la noi.Mai sug si eu nitzica tzatzta ca dupa....
Ate tu ziceai de clatite?Sa-mi zici daca-ti plac astea cu biscuiti si finetti.Eu mor dinspre ele.
+35 cu
George-Theodor
AMR 4 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici