Bravo Ramy77!!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (88)
Raspunsuri - Pagina 7
ellanik spune:
Gaby din postul tau reiese dragostea pt JOY.Nu mai trebuie sa spui asta.E si greu sa te indragostesti de minunicile astea scumpe!!!Ma bucur ca sunteti bine si ca aveti laptic.
Oana sa-ti zic parerea mea cu teveul.Al meu sot lucreaza in domeniu si spune ca cele cu tub catodic emit ceva mai multe radiatii insa nimic ingrijorator.Eu am uairles in camera noastra dar studiile spun ca radiatiile nu au efect atat de puternic.Singura chestie(cu care am fost si eu batuta la cap) e ca vai teveul e in camera cu bebicul.Pai si ce sa fac daca si noi stam acolo?!Nu pot sa fac totul in stil feng-shui fara teve.Plus ca sincer ,eu nu ma simt obosita din cauza de teve.Ba mai mult,ma ia un somn cand il vad!!!Am o carte pe care am tot dat-o parintilor copilasilor de la scoala sa o citeasca in care sunt descrise efectele distructive ale televizorului asupra psihicului si asupra dezv inteligentei.Aia da.Cu aia sunt de acord.Eu am o finuta care nu mananca decat cu ochii in tv ,stie melodiile de la nush ce post de muzica,miscari, totul la 3 ani si dependenta ei de tv mi se pare periculoasa.Dar asta e o chestie care tine de mai incolo.Oricum eu sunt anti tv in general.La noi tv sta inchis toata ziua prefer radio sau cd sau internetul care ma lasa sa aleg ceea ce vreau sa vad.
Kossir hai termina-te si tu cu urieshenia.
Ce a facut Mihai in excursie?
Mirio esti cu capu'.Bine ca nu l-ai pozat si p-ala.Esti dusa fata cu pluta de Dunare.Tu esti grasa fata?
Esti numa buna si zi mersi ca fii-tu are unde se balaci.Oricum la mine a fost ca in luna 6 burta mea a cunoscut o expansiune vizibila pt ca mai apoi sa o ia mai usurel desi bebe creste in acelasi ritm.Eu am la burta 98 deci 4 cm luati intr-o luna.Asa ca termina cu fitzele ca nu esti grasa deloc.Poate in tura urmatoare de foto primim si capul tau (nu pe o tava)
(Freedelia a zis mai bine decat mine)
Child felicitari pt achizitii.Am citit si eu ce info ai primit de la cursul de puericultura insa am senzatia ca unele informatii nu mai sunt in concordanta cu noutatile.Zic si io aia priceputa foc.
Dayanara io cand zic sa stai cumintzica!!!Ntz ntz ntz!Te mananca chielishica , bre!
Honey ce faci cu Lidocaina?Am si eu si sa stiu ca eu am folosit-o la o durere de masea.Sa ma dau la duda cu ea?Sa ma shpreiez?
+34 cu
George-Theodor
AMR 5 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
ellanik spune:
Vladi chiar ma gandeam cat mai ai d egand sa bantui dupa mobile,perdele si alte chestii de genul asta.Ce frumoase sunt numele alese pt bebe!!! Cat despre alaptat jur ca asa ma gandeam si eu ...la cat de incapatzanata ma stiu (socrella mai baga cate una d egenul "idei putine si fixe" desi sa stii ca am multe idei dar sunt mult prea inovative pt mintea ei neincapatoare)nici eu nu as incerca biberonul.Drept pt care am zis piei!piaza rea si nu am cumparat niciun biberon.In schimb mamelesc propriile-mi biberoane rugandu-ma la ele si la Sf Duh sa mi le doteze cu laptic.Tzucaturi si poate pana nasti te cunoastem si noi(pune si matale o poza macar)

+35 cu
George-Theodor
AMR 4 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
vladimirescu spune:
Oanka si Dayanara, va multumesc tare mult ca va ginditi lamine! ma simt tare prost ca trag chiulul cam mult de pe forum... Va citesc aproape zilnic, dar nu postez ca nu am nimic in cap decit birou - ca mai am treaba pina sa nasc - si casa noua unde, da!, in sfirsit ma mut saptamina viitoare! Am resuit sa mobilez cit de cit, curatenia e si ea destul de avansata... Dupa ce ma ma mut, ma mai agit vreo 2 saptamini cu tot felul de chestii functionale sa le pun si sa le gindesc, dupa care gata! las decoratiuni si alte bibiluri pt cind o avea bb peste 6 luni si oi mai avea neuroni sa ma gindesc la casa... Sper sa nu nasc mai repede de 39 saptamini, ca nu-s pregatita! N-am nimic pt bebe inafara de niste bodyuri si vechea cadita a lui Vladimir, nu am cumparat nici chetsii de la farmacie pt bagaj spital etc... Nu sint pregatita, ce mai, atit de mult m-am indirjit sa termin cu bine casa asta noua ca in majoritatea timpului si uit ca-s insarcinata! Rusine sa-mi fie...
Din fericire sint bine, burta cred ca e f jos ca ma apasa intre picioare de abia merg in unele zile, dar totusi noaptea nu ma duc deloc la baie si respir bine daca pun umidificatorul... Ma cam trezesc cite 2-3 ore si nu pot adormi la loc, nu stiu de ce, dar nu chiar in fiecare noapte... dar iau laptopul n brate si va citesc pe voi, asdar sint mereu la zi :)
Sint asa de neismtita ca am intirziat 1 saptamina sa ma duc sa-mi recoltez singe (pt sideremie, coagulare, calcemie etc - astea de control trimestrul 3) iar la dr. Herghelegiu nu m-am dus ca n-am avut timp, si uite miine intru in saptamina 34, iar el a zis sa ne vedem in saptamina 32... Tare mi-e ciuda pe mine ca nu le pot face pe toate.
Sint mltumita insa ca Vladimir e un dulce, imi face zilele frumoase, chiar daca tat'su ma enerveaza de mor in absolut fiecare zi, parca si-a pus in plan "sa facem misto de hormonii si nervii de gravida si sa vedem cit tin pina plesnesc"... Nu detaliez cu tata, despre care cred ca e un baietel necrescut destul la creier si care nu intelege nimic despre maternitate, si care m-a cam chinuit toata sarcina asta (v-am zis doar en passsant ca sa stiti ca inafara de casa si birou mai am de gestionat si o relatie deloc grozava cu sotul...)... Dar detaliez cu Vladimir care e incredibil de dulce si de afectuos, se trezeste vesel de dimineata si e vesel toata ziua, imi arata zilnic ca ma iubeste, e frumusel tare si istet... Doamne, sa ai copii sanatosi e cu adevarat cea mai amre minune si cel mai grozav dar pe care-l primesti in viata, nimic altceva nu se compara cu asta!
32+ cu
Tudor Florian
mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)
oanaiacovita spune:
Denisa uite aici www.bebeshopp.ro/produse/products-page/la-masa/pompa-de-san-manuala-avent-cu-recipient" target="_blank">pompa avent mai ieftina.
Ella la mine problema e ca tv-ul e sus si mi-e ca isi da ochii peste cap sa se uite, dar chiar nu am unde sa il mai pun. Chiar daca imi iau o comoda, as pune saltea de infasat, nu tv-ul. Cred ca il mutam pe tati in sufragerie si noi il tinem mai mult inchis.
Vladi ai grija totusi ca nici saptamana 39 nu e foarte departe.
E bine ca totusi le poti face pe toate ce ti le propui, eu de mult nu mai pot. Asta e, avem o viata inainte pentru restul, acum importanti sunt bebelusii.
Pupici si mai treci pe la noi. Foarte frumos numele.
Oana
36+
Eric Nicholas
AMR 3+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
dayanara spune:
vladi sunt sigura ca amandoi sunteti niste oameni deosebiti si problemele se vor rezolva; si mare dreptate ai sa vezi copilul sanatos si fericit, parca trec toate :)
oana exact pe comoda sta tv.ul meu acum si cand se naste bebe o sa.l suspend cum e al tau, ca nu mai am unde sa.l pun
si nu renunt la el, pt ca noaptea cand n.am somn tare ma mai ajuta, si el si laptopul
oricum cand se culca ivan nu.l pun niciodata sau in nici.un caz pe programe care.l intereseaza pe el, adica desene, si la altceva nu se uita niciodata chiar daca e deschis
roxana
32
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
vladimirescu spune:
Ellanick,
! Citesc ce scrii si intotdeauna imi face bine ca ma distreaza tare felul tau oral de-a scrie... ultumesc si eu, alaturi de multe burtoase de aici carora le faci zilele mai bune cu postarile tale de fata zarghita si generoasa :))
M-am gindit de mult eori sa-ti zic: tu, fata draga, ai un talent clar la scris. Sa pui mina sa scrii orice iti trece prin mine, cind ai idei, sau povestiri de ce ai auzit sau ti s-a intimplat... Intr-o buna zi poate faci ceva cu insemnarile si le definitivezi cumva. Iar daca cumva ai idei de povesti pt copii, sa scrii si din alea, ca eu una le voi citi sigur! Asculta ce-ti zic si ia-o in serios, ca eu am mina buna la oameni... :))
Cu pus o poza de-a mea... Sincer, cred ca e mai bine sa nu. Mai ales ca nu ar aduce nimic in plus, nimanui, tot tanti vladimirescu sint si vreau sa ramin :)) Am oroare de internet si chestii publice. Ce scriu eu pe forumul asta sint lucruri mult prea personale, iar eu sint o persoana semi-publica, sa zicem - ma cunosc destui oameni, si in nici un caz in acest fel intim cum ma cunoasteti voi prin natura acesti forum,,, Imi sinteti tare dragi, si sa stiti ca e prima (si ultima!) mea experienta de forumista - ca n-am avut vreodata in viata mea timp de asa preocupari! - doar pentru ca am avut placerea si uimirea sa va descopar atit de calde si de generoase (ok, nu toate :))... mi-ati fost alaturi cind mi-a fost greu si am decis sa va ramin si eu alaturi pt cind v-o fi voua greu... Haida ca-s patetica rau de tot, ma opresc! 
PS - Florian a aparut ca optiune de nume pt bb din cauza lui Vladimir, care a zis de la inceput ca pe fratiorul lui vrea sa-l cheme Floricica... si asa ii zicem toti lui bebe de dragul lui Vladimir, ca nu se lasa cu Floricica si pace, e f hotarit... Si tat'su care are multe pacate dar e un tata exceptional si sta si-n cap pt Vladimir de tare ce-l iubeste, a zis ca sa-l cheme si Florian, ca sa-i putem zice Floricica cit e bebe... Lui Vladimir i-am zis Iepuras pina la vreo 2-3 ani, si acum il mai alint la fel si lui ii place, asadar n-as avea o problema sa-i zic lui frat'su Floricica cit e mititel... ce, Broscuta e mai breaz ?? :)) Iar Tudor e un nume care mi-a placut dintotdeauna, e masculin si relativ razboinic (eu cred despre bb asta ca va fi viteazul familiei, ca Vladimir va fi intelectualul...), si chiar daca e f f des intilnit si oarecum banal, e un derivat de la Theodor, "dar de la Dumnezeu", si eu asa cred ca e copilul nostru, darul lui Dumnezeu pt mine, are el un plan sigur ca mi l-a trimis cind nu ma mai gindeam...
Bref: cum vi se pare Florian? dar sincer, ca de politeturi n-am nevoie :))
32+ cu
Tudor Florian
freedelia spune:
Oana -- mersi 

am vazut montajul, m-am uitat de 3 ori, majoritatea nu aratati nici pe departe cum imi imaginam. Dayanara credeam ca e blonda, Rebiana bruneta, etc. Aici nu pot sa descid decat photobucket si flickr, asa ca pana acum nu o vazusem decat pe Asteropi.
Am facut si eu poze, sper sa le incarc in seara asta sau maine sa vedeti si voi ce e aia burta IMENSA. Dar imensa frate, inca e mai mare in poze decat o vad eu in oglinda.
Ma uitam la pozele din montaj si nu imi vine sa cred ca trei dintre fetele din poze deja au nascut!!!! Eu sincer nu mai pot, abi ma mai misc, fac cativa pasi si simt ca ma rup in doua, ca imi cade burta. Am 35 de saptamani -- faza e ca tre sa nasc ori pana in 37, ori dupa 38 pt ca e plecat doctorul o saptamana si nu as vrea sa nasc cu altul. Dar martea viitoare a zis ca imi masoara si cicatricea (ca grosime) si bazinul si copilul si daca considera ca e ok sa nasc natural, lasa instructiuni pt cat lipseste. Om vedea, cum o da Dumnezeu...
Va pup, mai stau pe aici...
34+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
ate_09 spune:
oana eu mai merg pe 12 feb la control!! Abia astept sa vedem cat a mai crescut bebe in ultima luna!
Aaa am vazut pozele cu patutul lui bebe!! O sa fie ca un printisor in el!!
Apropo si eu mi-am cumparat ieri camasa din asta pt alaptat cu fente la sani, si vroiam sa te rog sa-mi zici si mie cum e cu capsele alea..cum arata si cum se prind ca sigur voi avea si eu nevoie.DAca ai vreo poza ceva ar fi super! 
ella am vazut si pozicile tale...esti sexy rau!!!!Nu vad niciunde alea 12 kile de care zici.
Sa stii ca m-am apucat si eu de puzzle. Mi-a adus sotulica unul de 1500 de piese ca sa nu ma mai apuce treburile vitejesti prin casa ![]()
AAaaa si de azi dimineata tot citesc din urma si am gasit undeva inapoi ca spuneai de niste clatite cu finetti si cu biscuite maruntit inauntru 

. Tocmai i-am pregatit aluatul domnului si ma duc sa-i urez spor la treaba la invartit clatitoasele!! ![]()
Aoleuuu fata salivez de mor de cand am citit. Abia astept sa dau gata cateva!!
asteptam un
34+
Theodor Stefan
Doamne ajuta! 
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
greenfrog spune:
vad ca discutati despre nume, ne-am hotarat si noi: pe bebe o sa il cheme Petru Gabriel. Ne plac amandoua numele asa de mult ca nu ne-am putut hotara la unul singur.
36+
vladimirescu spune:
Ramy77 - sper ca sinteti bine !!! Dumnezeu sa va aiba in paza lui cea buna!
Mai, mai, ce surpriza sa ne faci tu... Bine ca e voinica!
Cum sar o zi cititul pe forum, cum apare un iepuras... Multumesc lui Dumnezeu ca sint cu totii bine... sau aproape bine!
ma rog pt puiul Andrei si pt Andra sa vina acasa sanatosi si ce-a fost sa nu mai conteze!
De-acum voi citi absolut in fiecare zi, poate nu mai avem suprize... sa nu mai prind pe vreuna ca intii naste si dupa aia anunta! Si nu inainte de 39 saptamini... eu sint ok si la 41-42 de saptamini, nu ma grabesc nicaieri de data asta ... :))
GREENFROG (ce nick haios ai !!!): mie imi place Petru Gabriel - vor fi nume rar intilnite in generatia lui cu siguranta. O sa aiba 2 onomastici... te-ai gindit la asta ? :)) O s-o tineti tot intr-o petrecere :)) By the way, iti place cum cinta Peter Gabriel? Ca la asta m-am gindit cind amvazut combinatia :)
32+ cu
Tudor Florian