Bravo Ramy77!!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (88)
Raspunsuri - Pagina 6
honeybaby spune:
Neata !!
M-am trezit dar parca tot obosita si nervoasa sunt.
Stefana- cred ca de asta se gandesc barbatii ca e usor sa cresti copii.
ATB- cum sa nasti acum fata ???!!! Vrei sa-l scoti direct pe bancile facultatii ?? Mai stai un pic. Bine ca nu mai ai mult si termini
Denisa,
30 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
kossir spune:
Buna dimineata,
Eu sunt inca in pat, imediat vin cu cafeua. Ma doare spatele asa ca mi-am pus multe perne, luat laptopul in brate si aici stau. eu Nospa nu prea iau, am o cutie de la inceputul sarcinii si nu am de gand s-o termin. daca nu cedeaza bag una, dar doar fortata de imprejurari.
Sunt si putin ingrijorata ca n-am reusit sa aiu deloc legatura cu Mihai, astia de la misiunea franceza sunt dusi cu capul. Parca ii duc in lagar. N-au voie telefoane la ei, nici nr. invatatoarei nu-l ai, am luat nr. unei mamici care a mers insotitoare si a avut in permanenta telefonul inchis. Ma rog, voiam sa vad doar cum era el cu moralul pentru somn, -acolo ar avea el probleme- ca altfel sigur e totul ok.
Ella esti aducatoare de moarte prin ras 
.
Oanka sper ca eu sa fiu urmatoarea, sa nu mai avem surprize de astea, sau daca sunt sa fie la fel de fericite. Emotii nu am deloc, nu mi-e frica de operatie, dimpotriva, abia astept ca mi-e tare greu, ma misc greu, respir greu, am arsuri mari, gata, vreau sa vina. Unde mai pui ca vreau s-o vad, eu si fiumeu suntem nerabdatori ![]()
Stefi si eu tot cam asa ma simt, desi poate nu cu atata intensitate ca tine. adic anu merg asa des la baie, dar dorm pe 7 perne, adic ala orizontala aproape. Si nici tensiunea nu cred ca o am asa mare, desi n-am luat-o deloc de cand am fost la dr. Eu cred ca 38 de saptamani trecute cu ar fi devreme deloc, dar doar dr. poate hotari 

Adriana succes la examene 
.
Miria frumoasa burtica, am fi vrut mai mult, nu se vede deloc ca ai fi grasa 
Mai fetelor va aud cu niste dimensiuni de manechin la burtici. Pai io am 111,5
. Bine sunt si mai lata in spate si cred ca si asta influenteaza, dar intra tot la dimensiuni nu?
Merg sa-mi spal si eu fata
si mai vad ce facem pe aici. daca tot ma mai doare spatele, revin pe aici.
O duminica placuta 

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
36+
Sofia Maria
http://community.webshots.com/user/kosscar
dayanara spune:
denisa e normal cu nervii :) stii ca si pe mine ma apucasera de vreo 2 saptamani si citisem ca in trim 3 e normal, dar foarte nasol
freedelia, ai fost tare cu "i.a mai scazut zaharul" :)))
stiu ca ei 2 s.au nascut cam la fel, ma refeream la sarcina asta :)
stefanna, inseamna ca eu n.ar trebui sa ma plang, ta.su il spala in fiecare seara, il imbraca etc, dar mie nu.mi convine ca.i da cereale fulgi fara lapte , de exemplu, ca nu.i prajeste painea indeajuns...dar ajung la concluzia ca astea sunt nimicuri
de aia nici nu.l iau pe leo cu mine la nastere, prefer sa.l stiu cu ivan, asa nasc linistita
eu am in jurul burtii 104, m.am masurat acum de curiozitate :)
roxana
32
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Ioanact spune:
Buna!
Adriana succes pt cele 2 examane care le mai ai.
..si fratele meu tot 2 examene mai are.![]()
Anca multumim de urare!
Roxana frumoase hainutele si mullttee. Sa le poarte Silvana cu placere!
Stefanna gand la gand.. si eu vreau sa-mi fac azi inghetata..o voi pregati dupa ce trimit mesajul ca in 2-3 h sa se inghete..apoi va tb sa o las iar sa se dezghete
..pe vremea asta nu prea merge sa fie inghetata tare.. sotul a zis ca nu vrea inghetata, il vad eu dupa ce o fac, cum va vrea.![]()
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
29+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
ate_09 spune:
salutare la mamici si burtici!!
IAr n-am intrat cateva zile pe forum si inca o mamica a nascut!!!!
Woooow!! FElicitari RAMY77!!!!!!!! Briana bine ai venit pe lume!! Sa dea d-zeu sa cresti mare si sanatoasa si sa-ti bucuri parintii!! 

Urez si eu cu intarziere LA MULTI ANI pt Atb!! Sa fii sanatoasa fata draga si sa ai o nastere cat mai usoara si cat mai aproape de termen!! 

PS - astept si niste miei de la cateva fete care tot fac confuzie la nickurile noastre ![]()
Jasmine bine ai venit alaturi de noi!! Sarcina usoara pana la final!!
Ieri am fost si eu la ceva cumparaturi de hainute pt bebe si pt bagajul de spital ca vad ca se ingroasa gluma pe aici cu nascutul.
O sa fac cateva poze mai tarziu sa vi le arat. Bagajul de spital e aproape gata doar cateva maruntisuri mai am de luat...dar pt bebe am luat doar cateva hainute. Nu vreau sa cumpar nici foarte multe pt ca, cu siguranta vom si primi destule atunci.
oana eram tare curioasa cum a fost la monitorizare, dar nu fi trista ca n-a mers prea bine, important e ca bebe e bine desi nu s-a intors inca. Eu cand am fost la ultimul control , cand sa ma urc pe masa s-a oprit curentul
..noroc ca n-a tinut decat vreo 2 minute.
dayanara am vazut ca ai intrebat de mine!
Eu citesc tot ce scrieti voi dar nu scriu foarte des...lui bebe nu prea ii place cand stau pe scaun la calculator si incepe sa se agite intruna prin burtica.
Ma duc sa bag niste peste la cuptor cu lamaie si revin!
asteptam un
34+
Theodor Stefan
Doamne ajuta! 
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
GabyHila spune:
Buna dimineata,
Nu am dispozitie acuma sa termin povestea nasterii.
Vreau sa multumesc tuturor pt incurajari
si felicitari! 
Am trecut cu bine pana acuma peste toate si doamne ajuta Joy papa san de la mama din plin! a fost mai greu in spital pt ca ii dadeau papa tinandu-i lingurita si turnand din siringa! astepta copila mea sa ii pice lapte din san fara sa faca nimic! cu biberon nu am avut voie dar am ajuns acasa! nu stiu de ce am impresia ca am mai scris odata asta:))
Vladimirescu am citit ce mi-ai scris ieri si sa stii ca ma odihnesc! singura noapte in care nu am dormit a fost cand m-au dus pe salon de la reanimare si am stat si m-am uitat la ea! am vazut ca intreba cineva de pompa de la avenT! eu fara ea as fi fost in plop pana acuma cu sanii si cu mastita! m-am muls si in spital si si acasa!zicea Bogdan ca a dat 220 de lei pe ea!
mi-am cumparat un set de paharele pt pastrat lapte la congelator si in 36 de ore am 360 de grame! asta dupa ce papa fetita!
cantitatea de lapte nu se va regla? ma doare f tare spatele! ce sa fac sa ma recuperez mai repede? fetele care ati avut cezariana ce recomandati? am si perna de alaptat pe care o folosesc si noaptea cand dorm! maine ma duc la scos ate si sper sa nu am doara! data trecuta cand am avut laparoscopie m-a durut sa ma calce cand mi-a scos atele!
Cu Joy ne-am descurcat pana acuma. Cu spalatul ne e putin teama dar o spalam pe bucati si capatam curaj! am avut noroc ca am comandat cu o zi inainte sa nasc tot ce mai vroiam pt ea: saltea, perna alaptat, detergenti de spalat.... cosmetice bio!
Sotul si mama imi sunt de un real ajutor si nu stiu ce m-as face fara ei! pot sa ma odihnesc, mama imi face de mancare si imi aduce, Bogdan o manevreaza pe Bubu daca sunt prea obo... 
ii iubesc pe toti trei de nu mai pot!
Atb la multi ani! sa fii fericita si sanatoasa alaturi de bebe!
va pup si sa nu va suparati ca nu nominalizez... dar neuronul care nu mai e gravid e indragostit de un bot de om!:)
Gaby
In 6 saptamani ne intalnim cu Joy:)
briza_marii spune:
Am "reusit" sa iau gripa si tusea de la sot si acum trag tare cu osciloo, stodal, miere, lamai, ridichie neagra cu miere..orice numai sa nu se agraveze si mai rau. De 2 zile stau in pat, of..ca nu imi mai repara ai odata laptopul ca imi e tare greu fara el...asa ca nu prea am reusit sa fiu la zi cu tot ce ati scris.
Vroiam doar sa va spun ca am vazut si eu buburuza mica Joy
. Ce barbie mica si incapatanata are, si ce falcute...Gaby, te cred ca esti topita dupa ea
Abia astept sa o vad si pe Briana. Oare Andra si bebe Ianis ce or face?
Fetelor va tzuc si va doresc sanatate ca-i mai buna decat toate. Ma duc inapoi la patut.....
29+
Eric Mihai
dayanara spune:
briza muta sanatate!
gaby
lapte mult in continuare, productia se regleaza pe masura ce creste cererea, cu cat joy va manca mai mult si tu vei produce mai mult :) e bine ca ai destul lapte
ma bucur sa aud ca vladi e bine, ma gandeam eu ca e ocupata cu casa:)
roxana
32
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
oanaiacovita spune:
Am aparut si noi dar nu stiu ce e cum mine, as dormi non stop. De 2 nopti dorm binisor, iar pana la ora asta am tras 2 somnuri.
Ma gandesc la ce se zice ca inainte cu o saptamana de nastere dormi bine si ma iau neste emotii
Poate doar m-a ajuns oboseala.
Child foarte frumos numele ales.
Sa mai fac un pic de ochi si merg sa modific si in listuta.
Michelle eu mi-am luat capse si am pus la camasile cu fante. Se gasesc in Carrefour si sunt micute si nici nu se vad, dar macar nu stau cu stres ca avem spectatori.
Roxana simpatic e sotul tau.
Sa stii ca la birou nu sunt asa ordonata, dar asta din lipsa de timp. Avand foarte mult de lucru, nu apuc niciodata pana la sfarsitul programului sa imi fac ordine in acte si am teancuri teancuri in jurul meu. Eu la firma unde lucram ma ocupam de comenzile magazinelor mari gen Metro,Carrefour,etc si de distribuitori si prin urmare aveam sute de hartii pe birou.
Acum daca am asa mult timp imi place sa fiu migaloasa cu lucrurile lui bebe.
Cata imi pare rau ca nu te simti bine. Desi starea descrisa de tine pare a fi normala acum, ma sperie si pe mine tensiunea. Sa o iei constant, la cateva ore si daca tot mare se mentine mergi la dr.
El va decide ce e mai bine pentru voi.
Delia voi ce siteuri puteti vedea? Inseamna ca nici colajul nu l-ai vazut. Iti trimit link pe PM si asa vezi si tu o parte din fete.
Adriana off ca tare te-ai mai obosit in sarcina asta. Bafta multa la urmatoarele 2 examene si apoi sa te odihnesti si tu. Esti o mamicuta eroina cu un copil mic, sesiune, graviduta.
Sper sa iti faci si calculatorul cat mai repede.
Stefana nici daca ii explici sotului ce anume trebuie sa faca nu fata nu se descurca?
E greu totusi. Mama ta cand vine?
Pai ce Carmen 111,5 la burtica e mult?? Tu esti la a doua sarcina si eu am 104. Ce sunt 7 cm?
Ate
La dr cand mai mergi?
Gaby ce frumos descrii tu cum e la voi acum ca sunteti 3. Imi pare ca te descurci de minune.
Bravi tie.
Briza sanatate multa.
Oana
36+
Eric Nicholas
AMR 3+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
vladimirescu spune:
Gabyhilla, asa draga-mi esti cum scrii tu ca te descurci si ca-i iubesti pe toti din familie!! Bravo tie, ai facut treaba buna!!!
Cu dormitul: dormi si ziua de cel putin 2 ori. Te rog din suflet sa ma crezi pe cuvint ca asa trebuie, Stiu ca nu simti nevoia, e un sindrom de tinara mama care se simte plina de energie si gata sa faca de toate... Ai mare mare grija, e ca un drog, obosesti fara sa-ti dai seama si ajungi la epuizare. Deci dormi inca si mai mult, ai trecut printr-o operatie, nu uita...
Cu pompa: ai grija. Nu te "mulge" decit daca simti ca se angorjeaza sinii (placarde tari, dar mai multe, nu te impresiona de 1-2 galme mai tari, sint normale), sini fierbinti sau inrositi etc... In rest nu te mulge, lasa printea sa ia cit ii trebuie si cind ii trebuie... desi parerea mea e ca o distanta de minim 1,5 h intre supturi e obligatorie (desi eu prefer la minim 2,5 ore :)) Daca tragi mereu cu pompa stimlezi supraproductie de lapte si nu mai termini niciodata cercul asta vicios. Bref: in acet moment nu mai e nevoie de pompa, doar fii atenta la semne de angorjare etc - si atunci mai bine trezesti printesa si o pui la sin, pompita mai buna ca ea nu e :) Eu sint impotriva ideii de golit mereu sinii - eu nu i-am golit, i=am lasat sa-si regleze productia de lapte dupa cit a supt Vladimir si totul a fost bine - n-am tras vreodata cu pompa. Deci, nu te mai omori cu pompita ca suprastimulezi lactatia, lasa natura sa faca cum stie, ai doar grija sa nu o ia sinii razna, ca nimeni nu-ti poate garanta ca gata, nu mai e nici un pericol...
Si inca ceva, ca sa te pisalogesc de tot :)) Posibil ca pediatrul tau sa-ti zica la un momet dat ca vai, nu acescut fetita destul, asadar nu ai lapte destul si sa dai supliment... Tu sa gindesti cu capul tau si, daca consideri ca de fapt tu ai lapte, sa nu cumva sa dai supliment , ca ai mari sanse sa nu mai continui mult avreme cu alaptarea... Iti zic asta pt ca, din seria de vreo 8 fete care au nascut odata cu mine in 2005, doar eu si inca o fata am reusit sa alaptam pina la 6 luni exclusiv, asa cum trebuie, in rest toate au esuat din cauza "suplimentului". Si mie mi-a zis pediatra la un moment data sa dau supliment, ca in saptamina aia nu luase Vladimir in greutate aproape deloc, dar eu nu am asculta-o, am zis sa-l mai alaptez o saptamina sa vad ce se intimpla... si a luat dublu in saptamina urmatoare :))
Cu refacerea de dupa cezariana: evita orice efort, nu ridica nimic greu, stai cit poti de mult in pat sau plimba-te incet pe afara... Daca nu tragi de tine, in maxim o saptamina as zice ca gata, esti recuperata :) Ai rabdare si nu fa vitejii, odihneste-te, mainca bine (valoros: cu carne, lactate, cruditati). Si banuiesc ca iei fier supliment, da? ca ai pierdut singe destul... Si ceva multivitamine-multiminerale sint binevenite in perioada asta...
Te imbratisez cu drag!
32+ cu
Tudor Florian
mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)