Bravo Ramy77!!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (88)
Raspunsuri - Pagina 5

dayanara spune:
rebiana da e posibil, se spune ca al doilea e mai mare, dar la mine si freedelia nu s.a confirmat, la yaia de exemplu asa ar fi :)
oana i.au placut sotului hainutele pt bebe, cum le.ai aranjat, a zis ca te pricepi si intreba unde lucrezi de esti asa de organizata :)
eu gata am pus ultimele hainute la semnatura...mai sunt cateva dar nu mai pun, mai stau sa se aduce cu ce o sa cumpar...
roxana 32
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE

stefimic spune:
buna seara burticute, noua nu ne-a fost prea bine astazi, ne-a crescut tensiunea(15 cu 9), si simt ca m-as duce la baie foarte des, la noi noptile au devenit infernale, stau mai mult in fund si ma uit la tv, am ajuns sa m-a doara foarte rau in zona dansei, si burta mea ma apasa foarte rau.
asa ca astazi m-am hotarat sa ma duc luni la dr si sa-i propun sa o scoatem pe bebelina pe 9 cand este de garda, asa avea 38 de saptamani si 2 zile, efectiv simt ca nu mai rezist si as vrea sa facem un echo si sa vedem daca e de acord cu mine.
voi ce parere aveti?
as vrea sa stiu daca cele care sunteti la aa doua nastere sau mai mult daca v-a programat cezariana inainte de termen.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 36+
IOANA

dayanara spune:
stefi simptomele care le spui sunt normale, mai ales la varsta ta gestationala, a coborat bebe si de aia mergi des la baie, dar cu tensiunea nu e de joaca, mi se pare un pic mare, hai daca e asa doar intr.un moment al zilei, mai e cum e dar sa nu fie asa tot timpul si sa nu urce! ca atunci e mai nasol
cel mai bine mergi la medic si spune.i de tensiune, e foarte nasoala spre sfarsitul sarcinii
roxana 32
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE

greenfrog spune:
Buna seara fetelor,
am fost si noi ayi la cumparaturi, pentru finalizarea bagajului de spital. Ramy felicitari pentru Briana! Sa fie sanatoasa si sa creasca mare si frumoasa!
miercuri merg si eu la medic, sa vedem ce zice. nu ne-a mentionat nimic de monitorizare dar am incredere in el ca stie ce face.
miria frumoasa burticuta! multumim pentru poze! de luni sunt oficial in concediu prenatal! yuppy! 36+

honeybaby spune:
Am venit si noi de la cumparaturi.
Eu ma simt de parca nu as fi dormit o saptamana. Tare obosita si fara vlaga.
Pe bebeluna cred ca a lovit-o instictul cuibului ( voi sunteti de vina). De 24 de ore isi tot muta prin cuib una alta si cred ca consuma din energia mea altfel nu-mi pot explica de ce ma simt asa.
Ca drept urmare m-am dus la farmacie sa iau samapon pt bb si am luat ulei pt baie.
Bumbita de unde ai comandat pompa ?
Roxana -super salopetelele de vara.
Miria- tu si cu Roxana aveti defecte oglinzile in casa. Nu stiu unde va vedeti voi asa mari
Denisa, 30 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !
Poze & Filmulete Bebeluna

honeybaby spune:
Mi-am mai amintit ceva . La camasile cu fante pt alaptat puteti sa puneti un nasture, asa cum a zis Oana . Eu nu cred ca o sa pun pt ca voi purta sutien de alaptat.
Mai sunt si camasile cu nasturi laterali, asa. La cele cu nasturi pe mijloc nu-mi place cu se labarteaza la gat
Denisa, 30 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !
Poze & Filmulete Bebeluna

freedelia spune:
Neatza -- oficial nu mai pot sa dorm...adica as putea sa dorm, insa intepenesc atat de rau ca atunci cand ma trezesc si tre sa ma misc, aproape plang de durere. Asa ca am preferat sa ma trezesc, desi e numai 7 dimineata si copiii inca dorm...
Miria -- cata vrajeala pe tine, auzi la ea, e grasa!!! Mai multe va declarati grase dar nu pot io sa vad pozele, ca picassa si inca vreo cateva sunt blocate in China. Da pe tine te-am vazut si esti plina de vrajeala fata draga, nu esti grasa deloc.
In alta ordine de idei, stiu ca am zis ca pun si eu poze -- ei in ziua in care am vrut sa fac, am stat toata ziua imbracata si machiata frumos, ei cand a venit Coleman NU AVEAM BATERIE IN APARAT si am pierdut incarcatorul de mult. Asa ca a trebuit sa incarc aparatul a doua zi la o prietena si de atunci nu m-am mai invrednicit. Dar fac, parol!!!
Adriana -- LA MULTI ANI!!! SA fii sanatoasa, sa ai o sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos de care sa te bucuri pana la adanci batraneti impreuna cu sotul!!! Sa Traiesti!!!
Dayanara -- la mine amandoi au fost de aceeasi greutata (primii doi) sa vedem cum o fi asta, ca deocamdata pare micut pt varsta gestationala, dar cum am mai spus la ceilalti doi nu am stiut decat in ultimele saptamani (38-39)ca sunt in jur de 4 kg.
Stefi -- sa stii ca te inteleg perfect. Eu una ma rog sa vina bebe mai repede (daca e pregatit) dar nu as face cezariana mai devreme de 39 de saptamani. Pur si simplu se poate ca bebe sa nu fie pregatit si nu vreau sa risc cine stie ce complicatii. Stiu ca e greu
Eu la primul copil nu am facut monitorizarea asta, nu stiu de ce, poate nu se facea acum 6 ani in Romania. Am facut-o la Jodie, nu imi mai amintesc daca o data sau de doua ori. Acum inca nu am facut-o, parca a zis ca data viitoare, adica peste o saptamana. Nu stiu, sunt asa de relaxata la sarcina asta, nu ma stresez deloc. Numai ca imi e foarte greu.
Ieri am iesit la play date cu copiii, am mers la un restaurant cu loc de joaca la lunch. Mai frate, parca innebunisera copiii mei, aruncau cu jucarii, ii impingeau pe altii, ceva de groaza . M-am sculat de pe scaun de cateva ori dar imi e foarte greu, asa ca le-am zis clar ca daca nu respecta regulile locului de joaca, trebuie sa plece de acolo. Evident, nici nu au trecut 3 minute si John iar a arucat jucarii, asa ca l-am luat frumos, l-am pus la masa cu creioane si acolo a stat pana la sfarsit, dupa ce a mancat si cred ca i-a mai scazut zaharul si s-a potolit.
Coleman a facut cumparaturi serioase cat am avut noi play date, ca nu mai aveam nimic si cumparam asa cate putin de la magazinul de langa casa -- acum 2-3 saptamani nu mai tre sa cumpar decat lapte, iaurt, fructe la cateva zile...
Va pup -- s-au trezit copiii intre timp si ne pregatim de biserica. 34+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

atb spune:
Ami, kossir, ellanik, honeybaby, oanka, dayanara, child, rebiana, Ioanact, Oana, Bumbitza, freedelia imbratisari calde si pupici multi , va multumesc din suflet de urari!!!
Dragele mele, eu sunt f prinsa cu sesiunea asta, nu am mai intrat pe DC in ultimul timp asa ca nu stiu decat in mare noutatile. Mai am o saptamana si scap si de examene, mai am 2 examene, unul marti (cel mai greu) si ultimul sambata, si-apoi intru in "vacanta", pana nasc nu mai fac nimic, da absolut nimic!!! Mancare, jucat cu Nicholas si-atat! Ca deja sunt la capatul puterilor. Am ajuns la concluzia ca ar fi cazul sa ma odihnesc si eu, macar acum pe ultima suta de metri. Si daca pe Nicholas l-am nascut la 37 s, sper ca pe Denis sa-l pot duce pana la termen (ha, ha ce gluma buna, zice sotul).
Deci, in maxim o spatamana revin cu forte proaspete, promit solemn! Pana atunci trebuie sa ducem si calculatorul asta la un service, ca m-am saturat pana peste cap de el, din cauza ca n-am suficient spatiu pe discul C a trebuit sa-mi sterg tot felul de programe din el, iar acum, cand am mai mare nevoie de el pentru cautat si facut referate, nu-mi mai merge nimic. Nici macar imprimanta care mi-a facut-o cadou sotu de ziua mea nu pot sa mi-o instalez fiindca nu o recunoaste. Un car de nervi mi-am facut zilele astea din cauza calculatorului, asa se intampla intotdeauna, cand ai mai mare nevoie de ceva atunci da chix. Na, pe sfarsitul spatamanii viitoare cand sunt si eu gata cu sesiunea, sper sa-l rezolv si pe asta ca altfel...
Deci, ne auzim pe-atunci... sper sa nu nasc intre timp... Am vazu ca Ramy a nascut la 33 s deci... nimic nu e exclus.
Va pup si aveti grija de voi!!!
Ramy, felicitari!!! Refacere rapida si multa sanatate printesei!!!
Gaby, bine ati venit acasa!!! Asteptam povestea nasterii!!!
Adriana 33+
Denis Alin si mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Stefanna spune:
SAlut fetele... dom'le da spor mare aici la nascut.
Bine ai venit pe lume micuta BRIANA, refacere rapida lui mami, si muuuuuuuuuuuult laptic.
GABI ti-am vazut si eu minunea.Nu prea zici ca iesit mai devreme.Ori or fi pozele facute de prea aproape si pare mai mare.E o scumpa si taticul ei unul foarte mandru.
Acuma sa ne fie de bine cu iepurasii pe care ii avem, da fetelor bagati-va mintile in cap si nasteti la vreme... ca de
cand cu voi, in fiecare dim cand sa plec la serviciu ba mi se pare ca ma apasa jos, ba ca am nu stiu ce fel de contractie, ba am dureri de spate...Si parol de vreau sa nasc mai devreme de 2 martie.Mi-a intrat mie in cap ca tre sa am musai ambii copii nascuti in martie.Plus ca is ingrozita sa nasc inainte de venirea mamei, pt ca nu stiu ce se alege de iubita mea Bianca cat is in spital.Sa exemplific.Acum 2 zile am venit moarta de la servicu, am facut f repede ceva de cina, si apoi am simtit ca pic.Am vrut sa o iau si pe bianca la nani, a refuzat si eu era asa de terminata ca nu am avut putere sa ma duc si sa o iau pur si simplu sa o bag in pat, asa ca am transferat asta lui tati.Pe la 10 s-au culcat ei, si am deschis si io un ochi ochelarist sa vad cum sint treburile... si ce credeti ca vad?! Copilul nu era imbracat in pijama, nu era spalat la pasarel, nu era spalat pe fata... doar fusese luat si adus in pat.Mi s-a facut rau instantaneu... deci clar de ce am asa de multe temeri, nu?!
V-as mai scrie, ca imi doarme puiul, dar mi-a fost adusa inghetat la care poftesc de vreo 2 ore si nimic si nimeni nu ma poate tine departe de ea.
V-am pupi cu drag si aveti grija de burtici si de bebici.
Stefanna mami de si
35+

babyangel spune:
Buna dimineata,
Chiar daca cu intarziere, vreau sa spun si eu La multi ani ATB, sa fii fericita si sanatoasa
De asemenea La multi ani Ioanelor mari si mici din odiseea noastra, ca ieri au fost sarbatoriti Sfintii Grigore, Vasile si Ioan
Gaby esti o fericita ..Joy e o minunatie cu falcutze
Miria sa fii tu sanatoasa , si sa nu crezi ca burtica ta o sa aiba acelasi ritm de crestere...Si eu am fost campioana la marimea burtii in lunile mai mici si acuma constat ca nu ma mai aflu in top la masuratori....doar la kg
Anca
cu
Codrin Fabian in 35 saptamani
AMR 5+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca