Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Neata,

La mine este 9 dimineata. Sper sa pot sa va incurajeze experienta mea.
In sapt. a 8-a am crezut ca mi-a venit. Era sange rosu, mult, exact ca la ciclu. Bineinteles ca am crezut ca si voi ca voi pierde sarcina, dar am fost la echo si bebe era bine. Totul a fost ok pana la sfarsit. Am nascut un baietel sanatos.
, cu sarcina asta, cand ma duc la WC sunt paranoica...imi tremura picioarele de cate ori folosesc hartia. Am facut o obsesie. Deci va inteleg perfect prin ce treceti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Maya, sper ca ai fost la doctor. Te rog sa revii cu vesti bune!!!

Darene, bine ai venit! Felicitari! Sa ai o sarcina usoara si frumoasa!!!

Fetelor, cum va arata tenul? Al meu arata ca de 18 ani... adica acneeic :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Diana, din cate stiu, bataile inimii sunt perceptibile de regula dupa 7 saptamani, dar sunt cazuri cand se intampla mai repede si sunt cazuri cand s-a intamplat mai tarziu...
Eu am avut inca de la inceput pofta de clementine...si mananc la ele in draci, ca pe seminte. Imi iau de obicei cate 2 kg pe zi

Buburuza si eu sunt la fel...mi-a iesit un cos pana si pe gat

Ce imi place cum se lungeste listuta
Bine ati venit toate si asteptam cu drag si burtici noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui lara_c

Lara mama se pare ca ne luam de manuta ... "bed girls"

Ha! Madalina, chir te-am pomenit intr-un mesaj fara sa stiu ca esti tu(nu imi mai aduceam aminte) ci doar motivul avertismentului.
Uite link aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147934&whichpage=2

Adi, vad ca te-ai razgandit...si ai aparut la odisee..
Ai hotarat unde nasti?Banuiesc ca nu ai nici o interictie de a naste in Germania.Eu in schimb...n-am voie (si nici de gand) sa nasc in Bangladesh.Ma batea gandul sa merg in Japonia.Acum m-am hotarat pt Thailanda pt ca este f aproape si mai am colege care au nascut acolo si a fost super.
Stiu ca si voi sunteti cam in aceeasi situatie ca noi ...va mutati in alta tara la 3 ani.Si ca si tu vei naste intr-o tara terta ca sa zic asa.

Fetele, in rest sper ca sunteti bine cu toate, salutari si cat mai putine greturi...

Lara w7+ si Huckleberry Errie

Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali

Mai bag cate un ochi :)

O sa nasc in spital german, as fi preferat american ca si in Italia dar aici nu au spital decat mai departe in nord si prefer sa nu ma duc acolo in ultimele saptamani, sa stau la hotel. Noi pe unde merem facem copii, am un copil "italian" si acum unul "neamt" :))).
Si eu zic sa nasti in Thailanda, unde ai auzit ca e bine, recomandarile de la mamici cantaresc mai greu decat orice altceva.

Numai bine la burtici!

Adriana 10w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

maya - cum mai esti? ai fost la spital?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andreea82

Diana, din cate stiu, bataile inimii sunt perceptibile de regula dupa 7 saptamani, dar sunt cazuri cand se intampla mai repede si sunt cazuri cand s-a intamplat mai tarziu...
Eu am avut inca de la inceput pofta de clementine...si mananc la ele in draci, ca pe seminte. Imi iau de obicei cate 2 kg pe zi

Buburuza si eu sunt la fel...mi-a iesit un cos pana si pe gat

Ce imi place cum se lungeste listuta
Bine ati venit toate si asteptam cu drag si burtici noi!

Ce coincidenta, am si eu un cosulet pe gat! Mai lipseste Scufita Rosie :))

Offf si sunt atat de balonata si infometata... Burtica mi-e deja rotunjoara, dar nu din cauza lui bebe, ca bebe e mult prea mic (pup bebe mic si frumos), ci din cauza balonului pe care-l am in stomac. Eeeee, de maine voi avea mai multa grija la mancare sau poate mai reduc din ea :))

Noapte buna, burtici!

Mergi la inceput

Buna dimineata!!!

Sper ca ati avut un somn linistit si neintrerupt!

Va doresc o zi frumoasa si linistita!

Mai avem vreo veste de la Nike si de la Maya?

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Buna dimineata !
Multumesc pentru primirea calda si pentru raspunsuri !
Rezultatul de la test :49 . Nu am inca simptome relevante.
Revin dupa-amiaza cu datele pentru lista, acum trebuie sa se trezeasca motanelul meu.
Pupici.

Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Nu s-a trezit inca asa ca am putut calcula DPN pe net.
Deci:
DN 17.01.1982
UM 7.01.2010
DPN 14.10.2010

Buburuza vad ca suntem "vecine". Cum e in Oman? Am avut o tentativa sa-l vizitam anul trecut.

Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Neatza si la voi
Azi e prima dimineata cand foamea de lup pentru cereale cu lapte a fost inlocuita cu o maaaare scarba.
Incet incet trece si mi se face foame vad

Buburuza, nu stiu, eu nu imi dau seama daca sunt balonata sau nu, cred ca sunt putin ca si burtica mea e mare si vb ta, nu de la bebe
Maya nu a mai scris de ieri ...sper ca s-a dus la doctor si e totul bine
Nike e mai binishor, s-a intors de la spital unde a stat in perfuzii. Lupta in continuare si e o curajoasa

Mergi la inceput