Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 7
Andreea82 spune:
Fetelor am o nelamurire, poate ma puteti ajuta in vreun fel, poate aveti vreo idee despre ce vorbesc:
Am scris si ieri aici despre asta - de ieri dimineata am inceput sa vad pe hartia igienica un fel de mucus maro. S-a intamplat ieri dimineata prima oara. In afara de acel mucus, nu am scurgeri maronii, nu sangerez, nimic.
La control a fost totul ok dupa cum am zis, se vede sacul, nici un hematom langa, totul frumos.
Aseara si azi dimineata din nou - mucus lung si maro inchis, ca si sangele uscat, in afara de asta nimic....
Nu stiu ce sa cred, poate fi de la arefam sau duphaston?
Se poate sa se fi oprit sarcina in evolutie?
Ati patit asa ceva?
eveline spune:
Ne bucuram ca nike e bine, multa sanatate in continuare ii dorim si mai asteptam vesti.
Andreea nu stiu ce sa-ti spun, chiar ma depaseste problema...n-ai la ce doctor sa arunci o intrebare, pentru linistea ta?
Iunia82 spune:
Andreea82,eu am avut aceasta problema.
Aveam 5 saptamani si 2 zile, cand, intr-o seara, am avut o secretie maronie, gen cafea cu lapte, doar o pata.
A doua zi nimic. Doar cand mergeam la toaleta. Am fost urgent la medic si colul era ok, avea doar putin secretie maronie. Mi s-a spus ca orice secretie maronie este de fapt sangerare. Mi-a dat utrogestan, uscosin (supozitoare pt durere) si multivitamine.
De atunci nu am mai avut nici o secretie.
La 6 1/2 saptamani, la eco s-a vazut embrionasul cu batai de inima. sarcina in evolutie.
Din fericire, la mine nu a fost ceva grav. Mai bine mergi la un control. Mai bine previi...
Bafta multa si sanatate!
8+
simonaelena spune:
Andreea82 - eu am avut sarcina oprita din evolutie la 5 sapt si nu am avut nici un simptom, nici o manifestare, nici o scurgere si mai mult am avut pina la 10 spt semne de sarcina (placenta crestea in continuare, doar ca era goala). Deci probabil ca nu e vb de asa ceva. Dar cel mai bine ar fi sa mergi la doctor ca sa fii sigura si mai ales linistita.
anda29didi spune:
Neata burtici, v-am citit un pic mai devreme si apoi mi-a venit o pofta de orez cu lapte si m-am dus sus la sefa am facut si acum pap.
Maya ce faci?ai fost la spital?
7+
deeva73 spune:
Ziua buna la burtici,
Eu nu fac parte... inca din odiseea voastra, dar va citesc in speranta ca imi voi gasi un loc in lista cu burtici.
Andreea 82 eu am avut mucus maroniu ca tine, timp de o saptamana... pana intr-o dimineata cand m-am trezit cu chilotul plin de sange. Asta se intampla in urma cu 4 ani cand am suferit un avort spontan la 8 saptamani de sarcina. Greseala mea o fost ca nu m-am dus la medic atunci cand mi-o aparut mucusul colorat, te rog din suflet nu repeta si tu greseala mea. Du-te la medic, si daca el zice ca n-ai nimic atunci du-te la altul mai precaut. Noi, de aici de pe forum nu te putem ajuta decat cu un sfat.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
LilianaR spune:
Azi ma duc la prima eco, am 7 saptamani si 2 zile.
Sunt extrem de emotionata, asteot sotiorul sa vina sa vaza si el la eco ceva...
Oricum, citesc despre cafele, voi beti cafea normala sau fara cafeina? Stiti daca cea fara cafeina nu contine deloc sau are totusi urme de ceva in ea?
Am avut vreo 2 saptamani de cosuri pe gat in principal dar si pe fata. A trecut.
Sunt foarte balonata, ma trezesc noaptea sa merg la toaleta, dar macar am putine greturi si ma tin 1-2 ore (cam o data pe saptamana).
Din nefericire, as manca incontinuu. Ma abtin cat pot, desi cantitativ cred ca a crescut fiecare masa cate un picut.
Voi pe unde nasteti?
nike974 spune:
salutare,
azi sunt la job.
sa vad cum pot face fata.tensiunea mea coboara la 7, apoi sare la 12,iar coboara.
cu mancare, nu e prea bine.
dar mi-e un dor teribil de bebe.
sa va povestesc odiseea mea in spital, la Municipal.
nu sunt perfuzoare, branule, hemisuccinat,ranitidina.
am stat in rezerva.
langa mine un salon cu femei in ultimele saptamani.
la ora 20 dadeau drumul la TV tare.le-am rugat sa il dea mai incet,dar l-au dat la maxim.la 11 noaptea au comandat pizza,iar ultimul vizitator a plecat la 22.
imi era f rau,dar tipau,radeau, nua veau nicio treaba.medicii le-au spus ca-s rele, iar ele au spus ca trebuie sa se distreze cumva.
totul fain si frumos,pana luni,cand au inceput sa se planga ba ca nu au medici,ba ca nu le baga nimeni in seama,iar la smechera aia din rezerva e pelerinaj de medici si toti o intreaba de sanatate.ei,apoi a venit bulibasa sa caute medic pt piranda si puradel.
femei mai rele nu am vazut.eu am plecat.am avut noroc cu fata din rezerva in care am stat.
ce m-a mirat esteca fumau, beau coca cola, mancau numai porstii si de la 20 incepeau distractia pana la 2 dimineata si nimeni nu le zicea nimic.
eveline spune:
Nike asta-i film de groaza de-a dreptul....
Una peste alta bine ca esti bine...cred ca esti bine, da? Ca esti la job.... Ce-a zis dr? Cum te mai simti?
4+
nike974 spune:
imi e rau.
seful mi-a spus ca imi taie 70% din salariu,chiar daca vin la job.e absurd.
sa vad daca pot rezolva mai sus.