Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 5
simonaelena spune:
Buna fetelor,
Aniast72 - iti multumesc ca m-ai adaugat la listuta
Inca nu am nici un simtom de sarcina dar sunt foarte increzatoare de data asta. Pe data de 9 februarie voi merge la primul cosult la profesorul Vladareanu(am aminat un pic, sa mai creasca bebelu sa fim siguri).Voi merge la cabinetul lui dar nu e o regula, pot merge si la spital cind e nevoie (avortul acolo l-am facut pt ca am avut complicatii majore si am stat in spital 2 sapt).
Am vazut ca sunt pareri pro si contra profesorului eu una insa am incredere maxima in el pt ca pe mine m-a ajutat f mult. am fost suspecta de cancer de col uterin acum 2 ani si m-a diagnosticat la timp, m-a operat si acum sunt bine, deci HPV este inca ff prezent. Am 4 prietene care au nascut cu el si totul a fost f bine. Si mai mult am o prietena careia i-a salvat viata, avea cancer si era gravida in 8 luni.
Va pup fetelor si va urez multa bafta.
simonaelena spune:
Vad ca vb aici de vaccinul pt nou nascut pt hepatita B.
Eu sunt purtatoare de virus hepatic B si stiu ca imediat dupa nastere in primele 24 h bebelusul primeste o injectie cu imunoglobuline - HEPATECT, dupa care se face vaccinarea contra hepatitei B care cuprinde 3 injectii (prima dintre ele la 12 ore de la nastere). Deci sa nu confundati cele 2 injectii.
yioanna_s spune:
am dat buzna pe la voi k avem nevoie si de votul vostru ,dak se poate.....
17.06.2009 
Asemenea mesaje sunt considerate SPAM .
viss spune:
maya - imi pare rau ca nu ti-e bine,dar te rog du-te la orice spital la camera de garda.sa faca eco sa vada ce-i acolo, poate iti pun perfuzii hemostatice..si chiar dc e avort, poate pot sa-ti recomande ceva sa elimini resturile sa nu ajungi la chiuretaj,sa nu faci apoi cine stie ce infectie...urca-te in masina, in taxi, si du-te,please.
darene spune:
Buna ziua viitoare mamici de sept - oct ! Felicitari tuturor si va doresc sarcini la termen si bebei sanatosi !
Se pare ca sunt si eu o viitoare mamica de octombrie; ieri mi-au iesit 2 teste pozitive si am fost la gine sa fac testul de sange, azi iau rezultatele.
Vreau sa va intreb cand vi s-au pozitivat voua testele? La mine a fost ieri ziua 25 a CM (normal am 28) si mi se pare un pic ciudat ca s-a pozitivat asa de devreme.
Pupici.
Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de
Khalid 21.12.2007
ddanagh spune:
Si eu tot in ziua 25 din 28 am vazut dublu, eu cred ca e f bine asa, inseamna ca sunt hormoni de ajuns.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
Andreea82 spune:
Buna fetelee,
Revin si eu dupa cateva zile linistite acasa...fara net...
Am fost azi la eco, era programat de saptamana trecuta, dar m-am speriat azi dimineata cand pe hartie am vazut putin maro 

La eco insa totul pare ok, sacul se vede in sfarsit... are 9.97mm 
si peste 2 saptamani sunt programata din nou sa auzim si inimioara
Darene, bine ai venit. Si la mine s-a pozitivat usor in ziua 23-24. In prima zi am zis ca doar mie mi se pare, in urmatoarea zi s-a vazut putin mai mult, ceea ce m-a determinat sa fac si un beta
Andreea82 spune:
Maya, bine ai venit
Ai fost la doctor? Nu dispera, nu face bine la bb, calmeaza-te. Exista cazuri de sangerare in timpul sarcinii.
Nu e un semn bun, dar nu inseamna ca pierzi sarcina, curaj, iti tinem pumnii 
diana09 spune:
buna, fetelor!
maya, sper ca e totul bine, si ca a fost o alarma falsa. te asteptam cu vesti!
mai am si eu niste mici intrebari.. cand se aud bataile inimii? si ce fel de ecografie se face in saptamana a 7-a?
am vazut ca mai intreba cineva de ceaiuri. mie nu-mi plac ceaiurile verde, alb, negru.. asa ca mai beau cate un ceai de fructe. va spuneam ca am pofta de portocale.. in continuare. si mai nou de muraturi.