LMA licurici ian - feb 2009 (84)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

micola

rabdareeeeeeeeeee .... plss.... nu mai dureaza mult ... si la mine a facut asa antonia ... a marait bine vreo 2-3 nopti .... da la mine acele nopti erau cam o data pe saptamana .... pt ca faceam anestezie la dentist si eram obligata sa nu ii dau .... asa ca fata a invatat ca o data la catva timp titi dispare din peisaj .... asa incat acum cand chiar o intarc nu mai maraie atat de tare ... 2 nopti mai plangacioase si azi noapte tunnnnnnnnnnn somnicccccc
m-am odihnit si eu in sfarsittttttt
uraaaaaaaa
nu i-am mai dat san
desi ma bate gandulllll
offffffffffff
sufarrrrr
la mine nu e problema de suferinta lu bebe
dupa cum am precizat
ci de suferinta mea launtrica
imi vine sa ii dau sanul mereu
parca s-a rupt ceva

nu stiu daca mai simte cineva asa

mara faza tare cu pelinul si cu gresia

zisacami frumoase pozeeeeeeeee
si frumusel bebe
si tortuletul la felllllll

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Referitor la mancatul cu mana eu una sunt sigura ca in colectivitate ar invata mult mai repede sa o faca. Cu Marius am tot incercat dar el toate le fleceste intre degete. Doar biscuitii ii baga in gura si painea. Iar cu painea s-a invatat de la o fetita care a venit la noi. Cum a vazut-o pe ea a vrut si el desi in prealabil am tot incercat si eu mancand in fata lui dar fara succes.

Acum am incercat si cu feliutele de clementina pe care le mananca de la mine...dar el intai le strange intre degete pana iese tot sucul peste tot si abia apoi mananca ce a mai ramas. Pana la urma om invata si noi sa mancam singuri.
Mai nou face mofturi la lapte si abia daca ajungem la 400 ml. Acum o saptamana si ceva depasea 600 ml ceea ce a fost maximul pentru el.

Lisa super petrecerea Anei. Am recunoscut pe la tine prin platouri ceva din ce vreau sa fac si eu. De exemplu vineri seara avem party cu minipizza si berre cu colegii lui tati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Neata!

LA MULTI ANI RADU, ALEXANDRU si VICTOR!

LA MULTI ANI ARIANNA!

LA MULTI ANI PYC! Sa fii fericita si sanatoasa!

anca ce bine de voi sa aveti atatia prieteni! E extraordinar si pentru voi si pentru copii.
Si eu am norocul ca patru dintre prietenele mele bune sa aiba copii de-o seama cu Ioana si e asa bine ca ne putem intalni sa se joace. Iar prietena mea cea mai buna are fetita cu o luna mai mare ca Nadi asa ca o sa aiba si ea companie.

ledi ma gandesc tot timpul la voi si sper ca se vor aseza lucrurile. E normal sa fii asa de cazuta psihic, eu una sincer ma intreb cum rezisti si cred ca esti foarte, foarte tare fiindca o faci.
Am vazut pozele, David e asa de frumusel ...

alinuk imi place mult patutul vostru. Nu am mai vazut din astea supraetajate cu asa scara. De unde e?

miere bravo pentru mancatul singurel! Mi-a placut mult poza in care se antrena pentru somnul de la gradinita
Si Nadia se loveste cu capul de diverse si isi trage si palme in cap. Chiar ma intrebam daca o fi normal.

Nadia mea vrea sa ... fuga! Mai fetelor are o rapiditate la mers de-ti sta mintea in loc. Merge prin toata casa normal dar deodata o apuca ca vrea sa ajunga repede undeva si o ia la goana ... bineinteles ca se impiedica si cade dar asta nu o opreste, se ridica imediat si iar fuge.
Si o amuza tare sa urce treapta de baie, inca nu poate singurica, se tine de zid dar persevereaza.

Ieri a zis cel mai lung cuvant al ei "tititaie" - a venit la mine cu o felicitare cu un ursulet sa-mi arate si eu i-am spus "Da, Nadi, o fe-li-ci-ta-re" si ea "tititaie ... mo-mo".

Cea mai mare pasiune e sa ne uitam pe carti si sa ii arat animale, tot timpul se duce sa-si ia una dintre cele trei carti favorite si mi le aduce aratandu-mi "immm" cate o imagine sa-i spun ce e.

Sambata seara am fost si noi la AFI, Nadia a fost tare incantata, e prima oara cand am dus-o intr-un magazin. Le-am luat fetelor o gramada de hainute ieftinite de Mothercare si un magazin care mie imi place enorm si pe care l-am descoperit de curand, se numeste DP AM.
Duminica am fost din nou la AFI, de data asta cu Ioana la patinoar, dar nu prea ne-a placut, era aglomerat, gheata nu era buna si m-a enervat ca nu era nici un fel de organizare, fiecare patina in ce directie il taia capul. Dupa aceea nu am scapat de ea sa se dea si cu barcuta pe lac, pe tobogan, sa bea suc, ce mai, ne-am intins pana spre seara.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

sunt abonata la newsletter mami, ro si am primit azi reclama la cel mai mare centru pre/postnatal din Romania, cel la care e si Irina noastra!!

mamici si licurici

de Zburlici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Aidan a fost o exceptie, miere, l-am laudat si eu, dar si printre licuricii nostri sunt copilasi care de-abia acum invata sa mearga... Ai uitat de cristi, ca doar ce isi exprimase ingrijorarea pe tema asta? De ingrid?

Cu olita, corect. Am mai spus-o, si eu am fost indemnata in sensul asta, plus ca o cunostinta din copilarie a facut ochii maaarrriii cand i-am spus ca Daria are 9 luni si nu am pus-o in "rotobil", "vaaaiii, de ce nu ai pus-o, ca pe al meu l-am pus de la 5 luni, daca merge de-a busilea, nu va merge degraba in picioare"... Ei, na, las' ca merge bine mersi de vreo luna, n-o mai intereseaza pe ea de-a busilea...

Ba eu cred in curent, ca m-am culcat sanatoasa si m-am trezit dimineata cu nasul infundat, dupa care s-a desfundat si acum sunt iar cu muci... Ba am mai si sforait peste noapte, a zis dragu' meu, ceea ce eu nu fac...

miere, si eu o las sa manance singura, respectiv o incurajez, dar crede-ma, in momentul de fata, este plina masuta si bucataria de paine prajita cu unt, morfolita, storcosita si aruncata pe jos... No, ce sa fac? Le-am lasat asa, curat cand doarme, acum nu pot...

Drept, cu echilibrul. Si eu o incurajez pe Daria sa faca una-alta, de exemplu, acum stie sa se dea jos singurica din patul nostru, fara sa cada in cap sau pe spate sau mai stiu eu cum... Stie si sa se urce si sa coboare din patutul ei, care se deschide / se inchide cu fermoar pe o latura...

Si de-abia acum da semne de corelare a cuvantului "papa" cu senzatia de foame si actul de hranire. Adica nu o data s-a uitat la mine si a spus clar si intrebator: papa? In special dimineata, se trezeste si ma trezeste si pe mine, cerandu-si biberonul...

Independenta asta, e o necesitate la crese / gradinite, cum spui si tu.

Anculet, zici ca ai descris-o pe Daria. Asa face si ea, isi spala mainile in vasul cu supa (bleah, pentru mine), dupa care mananca ce gaseste pe acolo. Daca sunt in toane bune, neobosita, nestresata, rad, daca nu, ma enervez si o las cu Doru, daca e acasa el...

roxanaz, cine percepe acel comision? Ca pe expeditor deja l-a taxat cu 1,37 EUR. Deci pe mine cine ma taxeaza? Banca emitenta a cardului? Ca aia oricum ma taxau, ei iau o anumita suma de bani din orice suma de bani intrata pe cardul meu prin alta alimentare decat strict ghiseul bancii emitente. Iar acea taxa nu este de 2 EUR, puii mei, ca asa raman cu 25 de EUR din 30.

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Va pup fetele ,

Nu am mai intrat pentru ca nu am mai avut timp din pacate...
Suntem bine cu toatele .
Sabinutza merge dar mai sunt si momente in care prefera sa o ia de-a busilea. De vorbit, vorbeste mult dar pe limba ei.
Dinti nu prea avem...ne chinuie vreo doi sa iasa...de aceea nici nu prea reusim sa papam chestii prea mari. Finger food ii dam...desi nu prea are dinti. Ii plac biscuitii, merele, fructele uscate, pastaile de fasole, cartofii fierti sau copti.
Lapte bem de doua ori pe zi, prima si ultima masa (in total cam 500 ml/zi). De dormit dormim noaptea cate 11-12 ore si in timpul zilei doar un singur somn de min.1 ora jumate, maxim 3 ore....dar o medie este de 2 ore. Si cam atat....

LA MULTI ANI pentru toti licuricii care au implinit UN AN!!! Sa aveti parte numai de bucurii si lucruri frumoase in viata! Sanatate si noroc!

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
"http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra
"http://lb1f.lilypie.com/lHCCp3.png" Asa creste Sabinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

roxanaz, help, am o problema, am scris aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=147258&REPLY_ID=5596708

Ti s-a intamplat asa ceva?

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Am pus si eu cateva poze noi
de aici

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

am reusit si eu sa incarc 2 filmulete;

1. robert
http://www.youtube.com/watch?v=ZDC0UX85m2I

2. robert si alexandru
http://www.youtube.com/watch?v=5L-9mS8vGz4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

micola eu sunt ca sotul tau; dc plange mai mult de 1-2min mi se pare o vesnicie (plans, nu cariat, bombanit etc)

eu nu ii mai dau pe zi san de 2 sapt pt ca e usor, el mananca rezonabil si pur si ismplu nu i-am mai oferit;

peste 2 sapt o sa incep procedura de a introduce si lapt praf si sa vedem cum o fi

selene eu zic ca sunt exceptii cei care la 7-8 abia isi tin capul; cel putin ce vad in jurul meu majoritatea la 9-12 luni fie merg deabusile, fie se tin de mobila sau de degete sau chiar singuri;

mie mi se pare cam drastic cum e in sua cu cerintele pt pici asa mici, dar recunosc ca multi pici ar putea manga finger foods (sau soldatei cum le zice pediatra lui robert) dc mamicile ar insista maimult si nu s-a crampona de; ramane copilul nemancat, face tona de mizerie); accentuez, multi copii, nu toti;

cat despre bavetica nici robert nu mai paorta de la 7 luni; nu o suporta; in genere mananca ok, dc se murdareste ii schimb bluza care o o are peste body

tare faine poze ati pus cu licuricii!!!

alina 1976 chiar ma gandeam ieri ca nu ai mai intrat de mult

Mergi la inceput