LMA licurici ian - feb 2009 (84)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata dragelor!
la multi ani Alexandru, Radu, Victor, Arianna!!! sa traiti sanatosi si fericiti, sa aveti o viata minunata!!!
Ledi ce frumos merge David, bravo!
Selene, atunci cand tragi banii din paypal in contul de card (withdraw to credit card) o sa ti se ia un comision de 2 eur. iar transformarea in moneda cardului - adica lei - se face la un curs ff avantajos, in general cel bnr.
Miere, felicitari pentru mancatul lui Aidan. e baiat mare. cum se simte, totul ok? voi?
si eu incerc sa ii dau lui Pupu sa manance bucatele... se descurca dar in continuare prefera mancarea mai lichida, adica amestecata cu o supa sau altfel de lichid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Va multumim mult pentru urari si va pun cateva poze de la petrecere. Revin mai tarziu cu amanunte si poze suplimentare, ca acum asteptam dr. sa facem vaccinul.
tuturor
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui mara95
referitor la intarcat: la flavi am incercat cu pelin.am facut un ceai cu un manunchi de pelin si a iesit amar rau,da' amar.dupa ce fata mea s-a lins pe buze, a continuat sa suga.

Mi-a placut tare asta.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Radu Costin
Alexandru
Victor Martin
Arianna Timea

Miere, deci li se da si altceva decat finger foods.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani, Arianna! Sa iti de Dumnezeu tot binele din lume!

La multi ani, Pyc! Sa fii sanatoasa si fericita, sa ai o viata lunga in care sa te bucuri de minunea ta!

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

La multi ani Radu, Alexandru, Victor si Arianna!Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!

La multi ani pyc, cu sanatate si tot ce-ti doresti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Andreea, ii dadeam apica, dar nu f multa ca el bea mult lapte. O sa incerc sa ii dau mai multa, sa vedem, poate mai renunta la tzatzi asa
Lisa, am vazut pozele cu Anusca cea frumoasa!
Miere, e super Aidan si se adapteaza f usor, felicitari, nu o sa ai probleme cu el
Anculet, felicitari pt petrecerea reusita, urarile de La multi ani le spunem maine! Mai, ce domnisorica e, a ales numai lucruri feminine, formecuta e ca sa taie elanul baietilor care stau la coada cu petitul
zisacami, pai Raducu o sa se faca pictor si o sa si scoata bani din asta A fost un frumos, si tortul super

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuz spune:

neata fetelor!!!
la multi ani sarbatoritliro!!!1sa fie sanatosi si cuminti(asta doar in vise:D)!!!!
multumim de urari
am pus si noi cateva pozici de la motul lui Alex
acum ma lutp cu el sa pape niste orez cu morcov...off s-a saturat saracul...
suntem pe laptic fara lactoza..ca na de ziua lui a avut scaune apoase si explozive...asa cadou
dar ne descurcam noi cumva
va pupam si uram sanatate multa bebeilor bolnaviori

http://community.webshots.com/album/576575882twcnTO?vhost=community

bebe Alexandru Gabriel-minunea lui mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Miere,e superb Aidan.Mi-a placut foarte mult cum mananca el singurel.
Eu ii dau in manuta doar biscuitei pt bebei,banana.Sincer nu am incercat sa-i dau pt ca nici nu stiu ce anume sa-i dau,astfel incat sa nu mi se innece.Eu i-am dat din mana mea portocala,de fapt mancam eu si a venit si s-a infipt el in ea,dar fii-miu nu prea stie si mai ca voia s-o bage pe toata in gura...si uite asa mi-a supt juma de portocala.
Mie mi-a fost frica si din cauza ca noi nu avem dintisori,abia are si el 2,pe cand Aidan in scurt timp va avea toata dantura:))))
Culcatul pe jos mi se pare nasol,pt ca se intorc,respira tot praful ala din podea-mocheta..nu neaparat ca e curent,desi eu la mine in casa nu l-as culca pe jos,pt ca e oribil de rece pe jos.Insa in vara cand mergeam pe la buni si noi il culcam pe jos,pe plapumica,pt ca nu ma caram cu patul lui.Si cu geamurile deschise pe el,ca doar era vara..Si n-a patit nimic..:))

Revin ,ca ma striga..
pup gasca.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

La multi ani scumpa, dulce, delicata, frumoasa, jucausa Timea!!!! Sa fii sanatoasa si sa-ti faci parintii mandri de tine toata viata!!!
mii si milioane de si de de la al tau sincer Alexutu!!!

Azi-noapte sa culcat la 11 supt si leganat, trezit la 3, leganat, lasat sa planga, iar leganat pana la 4.30 cand m-a pacalit si a supt, trezit la 6.15 cand i-a sunat alarma lui tati, culcat la 6.30 leganat, fara supt...
Sincer, mi s-a luat de atata leganat, dar daca tibi nu ma lasa sa-l las sa planga.. dupa 5 minute incepe:"nu ti-e mila de copilul ala, plange de 2 ore!"

mamici si licurici

de Zburlici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

Mergi la inceput