LMA licurici ian - feb 2009 (84)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Salutare fetelor!!
Gata si noi cu turta.Am ales:

- crema de fata
- bani
- perie de par
Si a vrut sa ia si rujul, pe care apoi nu-l mai lasa din mana.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Astea sunt si pozele de la turta

http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/TURTA#5433227880397388466

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Hihi ce m-am distrat: Cati a adormit in scaunul de masa:) Am zis ca noua nu ni se va intampla veci asa ceva, da uite ca ne-a venit randul:)) De vreo 3 zile si-a scos somnul de dimineata, dar ajunge la masa de pranz moarta de oboseala. Azi a capitulat si a trebuit sa o pun in patut toata murdara de mancare pana la urechi, dar nu aveam pe cine sa mai spal.

Porumbita,ce bine merge Robert! Si vad ca nu prea-l impresioneaza cazaturile, se ridica si merge mai departe.
De ieri a inceput si Cati sa mearga impingand la masinuta pe care i-am luat-o de Craciun..dar ea inca se sperie cand cade.
Sunt de acord cu tine ca multi copii ar putea manca singuri daca noi mamele am avea rabdare sa-i lasam..mie nu imi iese intotdeauna, mi-e mult mai comod sa-i dau eu; terminam mai repede si am mai putin de curatat.

Naty, tot mai frumusele se fac fetele. Ioanei i s-a deschis la culoare parul?
Felicitari pentru "tititaie", asta da cuvand lung:))

miere, tare frumos papa Aidan singur. Si l-am vazut si dormind pe jos, el nu parea sa aiba o problema:)
Si Caterina se da cu capul de zabrelele de la patut si isi da palme in cap, se arunca pe spate cand nu-i convine ceva, indiferent unde este..Si eu stiam ca e o faza, dar recunosc ca ma dispera, mai ales cand o vad ca-si da palme peste cap.De cate ori o vad ii zic sa-si faca "draga-draga" si uneori functioneaza,dar de cele mai multe ori nu:(

lisa, super petrecere! Am vazut aseara pozele pe fuga, dar am de gand sa ma uit in tihna azi cand prind un moment. Si ce de mancaruri ai gatit acolo..trebuie studiate

cami, sper sa reusesti sa depasesti momentul intarcatului. Dar ma gandesc ca daca vrei sa ramai iar insarcinata, poate e mai bine pentru corpul tau sa nu mai alaptezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny
roxanaz, cine percepe acel comision?

paypal percepe acel comision de 2 eur. am raspuns si dincolo la subiect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Despre noi:

Sambata am fost la kineto si ne-a zis ca e totul ok, nu mai are rost sa mai programam alta sedinta. Mi-a zis sa o mai duc eventual la 15-20 de zile dupa ce invata sa mearga, ca sa evaluam daca e ceva de corectat.

Ieri am fost la botezul Luciei, fetita adoptata de prietenii nostri. Asa de bucurosi erau parintii astia ca au facut un botez cu 180 de persoane, eu nici la nunta n-am avut atatia invitatiAm avut ocazia sa constat cat de sociabila e Cati, s-a dus in brate la toate lumea, a zis ciao, s-a jucat cucu-bau. Mama stresata si posesiva sunt eu, fiica-mea e in elementul ei in aglomeratie:)
M-am intalnit si cu doctorita de la patologie neonatala din Pavia si am intrebat de ROR/MMR. Ea mi-a zis sa-l fac fara ezitare, fiindca riscul unei encefalite virale in caz de pojar e mai mare decat orice risc (inca nedemonstrat) asociat cu vaccinul. Deci noi asteptam programarea si ne prezentam la vaccin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty

alinuk imi place mult patutul vostru. Nu am mai vazut din astea supraetajate cu asa scara. De unde e?

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Naty mobila e facuta pe comanda

treptele acelea sunt si ft utile...sunt cutii/sertare de jucarii (treapta e practic capacul cutiei)

o sa vedeti fetele cu un copilash ca se tot strang... de o sa va dea afara din casa

noi avem o parte aici si alta parte la casa de la munte...si tot am un sentiment de sufocare

in fine, nu ma plang! Multumim lui Dumnezeu ca avem si crestem noi mari...

ideea e ca mobilierul e asa gandit incat sa ascunda puzderia de jucarii
aici e Teo intr-un sertar
http://www.flickr.com/photos/23251288@N07/2763361812/in/set-72157606727993747/
uite aici mai multe detalii (Teo avea un an jumatate cand ne-am mutat aici, eram gravi cu Andu in 5-6luni)
http://www.flickr.com/photos/23251288@N07/sets/72157606727993747/

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Salut, fetelor am vazut multi multi copii frumosi, nu vreau sa enumar ca sa nu uit pe cineva.

Imi pare rau ca nu maipot intra dar vlad nu ma lasa la calc deloc, iar eu sunt distrusa pe tema IRITATIEI LUI LA FUND. Face sange....nu mai rezist, i-am dat cu tot ce se poate....nu e vorba de alifiuri pentru ca ii trece pe moment, iar peste cateva ore dupa ce mananca ceva probabil, face rani. I-am scos din alimentatie, fructe, citrice, peste, iaurt, branza, TOT ce credeam ca nu e bine si DEGEABAAAAAAAAAAA. Nu e de la pampers sigur pentru ca face seara de obicei dupa caca din timpul zilei, nu dupa o noapte cu pampers neschimbat 12 ore. NU MAI REZIST Nu mai am chef nici sa scriu.....eu optimista lui peste......

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Cadia ai o cocheta ce sa mai!
cat de atenta era ea acolo la tavitza si cat de haioasa...cum e ea blondutza cu sprancene negre pronuntzate!!
frumoasa masa cu tweety!!!

Nadia nu incetez sa ma minunez mereu cand le revad pe fetele tale...sunt atat de gingase

Cuscra mi-e dor de nurora mea cea scumpa la vedere!
bine ai mai revenit pe aici
(vorbeste ciob de oala sparta)

Porumbitza l-am admirat pe Robert!

fetelor nu ratatzi momentele

filmati-i, perioada asta de mers turmentzel nu dureaza mult
mie-mi sunt asa de dragi cummerg cu manutzele inainte ca sa-si mentina echilibrul...imi vine sa-i mananc pe toti de drag ce-mi e de ei....

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

alinuk foarte frumoasa casa aveti! E bloc nou, nu? Ca mi se par foarte mari camerele. Iar patutul e genial si ideea cu treptele - sertare fantastica.
Multumesc de aprecieri.

corina ma bucur ca ati scapat de kineto.
Tot asa mi-a zis si mie pediatra de ROR. Noi l-am facut acum o saptamana si am scapat fara reactii adverse.
Ioanei nu i s-a deschis parul, cred ca batea cumva lumina si se vede mai deschis.
Merci de aprecieri.

cadia am vazut pozele, tare dulce mititica ta! Spor la bb2

patricia imi pare tare rau de iritatia lui Vladut.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Am revenit ... multumim frumos pentru urari si complimente!
Raducu a luat de pe tava: cheile de la masina, banii si acuarelele cu pensula pentru pictura! Deci se pare ca avem un artist ... Cu poze mai multe voi reveni imediat ce le voi primi de la nasi; noi nu am prea apucat sa facem decat cateva, mai mult am filmat.
La 1 an avem asa: 9,400 kg si 78 cm ( la nastere a avut 3,030 kg si 47 cm ); deci si-a triplat greutatea de la nastere, ceea ce e "ca la carte". De vreo saptamana a spart gingia primul dintisor si tot de atunci am inceput sa facem si primii pasi. Suntem sanatos tun, nu am avut nici cea mai mica raceala in acest an de zile. Am iesit afara cu regularitate, inclusiv pe ger, cand se pare ca se face cea mai buna imunizare. Cu mancarea nu prea ne omoram, mai cu seama cu masa principala ( de pranz ), insa atata vreme cat ia in greutate si e vesel si vioi nu ma ingrijorez. Suntem tare vorbaret, fascinat de tablouri si extraordinar de activ, de sociabil si de vesel, o minune care a devenit centrul universului nostru!
Mami, in schimb, e tare lenesa: la un an de la nastere nu a dat jos decat 10 kg din 21 kg luate in timpul sarcinii; e drept ca nici nu a facut vreun efort ... dar gata, de azi m-am hotarat sa ma mobilizez si sa dau jos vreo 16 kg pana la 1 iunie; sper sa si reusesc!
Cam atat despre noi ...

Urez "La multi ani" tuturor licuricilor care au implinit un anisor zilele acestea: Sabina-Maria, Nadia-Ana, Stefan Carol, Karina Nicole, Lachlan Marius , sa fiti sanatosi si norocosi in viata si sa va bucurati parintii!

Ledi esti o mamica minunata si foarte puternica; mi-as dori din tot sufletul sa pot face mai mult, sa pot schimba cumva situatia ... oricand crezi ca te pot ajuta cu ceva, stii unde ma gasesti! Am vazut poze cu David, e un copil superb si e asa de dulce cu primii lui dintisori! Sanatate multa!
Am vazut poze cu puiutii vostri, toti sunt superbi, au crescut asa de mari ... nu nominalizez, ca sa nu uit pe cineva!
O zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput