LMA licurici ian - feb 2009 (84)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Isis_23 spune:

Buna fetelor,
Incep prn a ura multi ani traiask aniversatilor de azi!
Imi propusesem sa scriu mai des,kiar zilnic,darmandra mea a inceputsa fak temperatura!Prima oara in viata ei!-am speriat,k habar n-aveam ce sa-i fac,nu stiam motivul!Dar m-am adunat si cred k vaccinul de un an face figuri!I-am dat nurofen!Sa vedem...
In alta ordine de idei,nici a mea nu merge!Se tine de toate prin casa,plimba carutul-premergator,dar singura...deloc!!!o kem,o momesc cu tot ce-i place si ea se pune in patru labe si vine k o vijelie!Asta e...ma seak insa lumea care se mira k"de ce nu merge la un an??k fetele o iau mai rpd din loc!"Eee,nu si a mea!Le mai zic eu,dak si mergea o banuiam k e un geniu!Pt.k in rest face de toate:vb.incontinuu,pe limba ei,evident,face pa cu mana si zice"a-a",duce mana la ureke si zice "aaa"(alo,adik),danseaza pe melodia lui dan balan,manankmancare de oameni mari,nepasata...Sunt mandra de ea!
Dar nu vrea s alase tzatzica!!Am incercat cu tot felul de lapte,si prafsi de vaca...cand vede alb...imi da peste mana!
Oooo,cat m-am intins....k sa recuperez!
Am admirat pozele cu bebicii,ma scuzati cu domnisoarele si domnisorii!si trebuie sa marturisesc k cei nascuti in ianuaire si februarie 2009 sunt cei mai frumosi si talentati copii!
Ma duc sa incalzesc ciorbita pt.mandra.
Revenim!

Mami de Edith

http://www.flickr.com/photos/44563043@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

fetelor, ai vostri stau cuminti la poveste? alexu meu vorbeste, vrea si el o carte, ca daca nu trage de aia din care citesc eu...si eu tot citesc..
adevarul e ca de 3 zile am inceput sa citim povesti, inainte de culcare, ca un obicei..
Isis, bine ai revenit

mamici si licurici

de Zburlici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isis_23 spune:

micola,Edith sta la pozele din carti,dar sa-i citesc n-are rabdare!Asa k ii arat poze,ii epovestesc cine ce face,si cam atat!I-am luat carti subtiri,f colorate,sau cu anaimale si sunetele pe care leface fiecare.Ma bucur k ii plac!

Mami de Edith

http://www.flickr.com/photos/44563043@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama
Eu nu mai stiu ce sa-i fac lui fi-miu cu laptele, nu mi-a acceptat nici laptele meu la biberon [bag] si nici praf, nici de vaca nu vrea, doar tzatzi . Cum dezvat eu copilul de tzatzi fara sa-l stresez?, ca el cred ca ar manca si sarmale daca ar ar curge prin tzatzi

Ana, din pacate am senzatia ca la caposi ca ai nostrii nu merge decat cu ceva drastic, gen plecat 3 zile de acasa si lasati cu altcineva. Eu asa ceva am sa fac atunci cand ma voi hotari ca asa nu mai merge.
Vladut bea apa? Eu am vazut ca Ilinca trage de mine si cand ii e sete. Ii ofer biberonul cu apa si scap.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

m-am tinut 2 zile tare tare nu i-am dat nica doar m-am muls ... iar acu mi-a scapat .... imi era si mie un dor de dat tzatza .... ahahahha ...da e ultima data

la noi aceste incercari dureaza cam de o luna
in sensul ca am mai facut nopti cu ea pe picioare ca sa nu i-o dau
si e mai obisnuita
asa ca micola rabdare
ca va trece
mie mi-e mai greu decat ei
desi azi cand i-am dat-o a vb cu ea non stop si a certat-o si a dat cu mana in ea .... ahahahah si a supt cu o pofta de sa numai vezi

da sa stiti ca m-am muls astea doua zile sa fie lapticul proaspat

deci gata aproximativ da eu sunt nedormitaaaaaaaaa

va pupi pe toate si va multam de incurajari

iar cu biberonul suntem de la 9 luni
asa ca de 2 luni am inceput si abia mancat cat trebe cu el

micola nu e canuta
e biberon
doar ca mai are si alta tetina
in forma celei de canuta

v-am pupatttttttttttt
si noi ne-am impartasit si ieri si azi
ca si ieri a fost sarb mare ... sfintii trei ierarhi: vasile, grigorie si ioan

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Andre_ea, si Vladut vrea si de sete, dar si cand e suparat, sa-si spuna oful. Vladut bea apa doar din cescuta normala, cateva guri dupa ce mananca, si atat. Da, si mie mi-a spus doctora la fel, sa plec 3 zile de acasa, dar nu stiu, mi-e sa nu sufere prea tare, sa fie si pierderea de tzatzi si de mami in acelasi timp. Tu ce zici?

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Nepotelul meu, Vladut, care acum are 5 ani a fost intarcat la 1 an jumate, brusc..l-a dus la bunici o saptamana si gata...
dar eu nu vreau brusc, si, mai ales, inca nu vreau sa-l itarc, vreau doar sa doarma noaptea, sa nu se mai trezeasca pt supt...
Aaaaaaaa, deci suntem mai multe in lupta asta, atunci ma simt mai incurajata
cami, stiam ca daca nu suge 3 zile nu e bine sa-l mai intorci..asa ca, daca depasiti 3 zile, abitine-te de tot...

mamici si licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Mi-am luat inima in dinti azi si l-am lasta pe Aidan sa manance singur pranzul: pui cu orez si legume (morcov, pastai si porumb) pplus desert o felie de para. A durat cam 45 de minute pana a terminat, dar sunt f multumita ca a mancat singurel, fara ajutor, nu ma asteptam sa bage in gura mai mult de doua bucatele. Macar mi s-a mai luat o piatra de pe inima, nu ramane copilul nemancat la gradinita!

Am pus filmulet cu pranzul premiera si poze
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/4318815228/

Poze:
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Bravo, Aidan!!
Alexu are pleoapa inferioara stg rosie...nu am ideee ce-o fi..

mamici si licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Mi-am luat inima in dinti azi si l-am lasta pe Aidan sa manance singur pranzul: pui cu orez si legume (morcov, pastai si porumb) pplus desert o felie de para. A durat cam 45 de minute pana a terminat, dar sunt f multumita ca a mancat singurel, fara ajutor, nu ma asteptam sa bage in gura mai mult de doua bucatele. Macar mi s-a mai luat o piatra de pe inima, nu ramane copilul nemancat la gradinita!

Am pus filmulet cu pranzul premiera si poze
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/4318815228/

Poze:
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

Pfuai, miere, mancat in camera, fara bavetica, eu n-am curaj sa incerc asa ceva, cred ca adunam la boabe de orez pana ameteam, de pe Daria, de pe masuta, de pe jos... I-am facut gris cu lapte, canci, cateva lingurite, dupa care scos din gura si storcosit in maini, pana a facut plici-plici...

Am o purcica, deci...

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput