LMA licurici ian - feb 2009 (84)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Deci ce face fetita lu' mama in acest moment?? sterge un coltz d televizor cu manusha!! a sasea oara pe ziua de azi!

Pe email - poze cu Eliza furand matura (aia mare cu coada care e de cca 3 ori mai mare decat ea). Nazdravan copil!

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Selene, Aidan nu a suportat bavetica niciodata, el mananca fara, de obicei nu se prea murdareste, iti dai seama ca la cresa nu sta nimeni sa puna bavetici la 12-14 copii:))

Acum incerc sa il obisnuiesc sa isi faca somnul de pranz pe jos:((
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/4319650676/
nu stiu dc v-am spus dar in cresele americane copii peste un an sunt culcati pe jos, pe niste saltelute. Din motive de safety si spatiu, evident.

Voiam sa va intreb dc copii vostri se lovesc cu capul de obiecte, pereti, patut, etc? Aidan face asta si ma scoate din minti, nu suport sa aud zgomotul capului lovit de ceva, mi-a zis pediatrul ca e f comuna treaba, o etapa prin care trec....saracutul Aschiuta, doar ce i-a trecut tusea si restul si acum il chinuie o maseluta, se trezeste noaptea urland de durere, eu dimineata sunt cheauna de somn, ma duc la servici si imi tb vreo 2 cafele sa ma pun pe picioare.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Bravo Aidan! Miere, foarte frumos mananca, o sa se descurce sigur. Si Carla mai da cu capul de pereti, dar nu pare afectata deloc.

Ira, vezi daca nu stergi praful iti sare fata-n ajutor! N-am vazut chestia cu matura, cred ca n-a intrat inca emailul.

Fetelor cu intarcatul, mult succes, sper sa reusiti fara drame prea mari!

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia si Carla (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Andre_ea, si Vladut vrea si de sete, dar si cand e suparat, sa-si spuna oful. Vladut bea apa doar din cescuta normala, cateva guri dupa ce mananca, si atat. Da, si mie mi-a spus doctora la fel, sa plec 3 zile de acasa, dar nu stiu, mi-e sa nu sufere prea tare, sa fie si pierderea de tzatzi si de mami in acelasi timp. Tu ce zici?

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Ana, musai sa-i dai copilului apa in timpul zilei. Ilinca bea din biberon avent cu cioc. Si sa stii ca bea destul de mult.
Cu intarcatul brusc, nu stiu ce sa zic, ca de aia nu ma incumet nici eu sa fac ceva drastic inca.
La Tudor lucrurile au fost mult mai simple, copilul nu se mai satura si cand i-am dat completare a luat biberonul fara sa se mai uite. L-am intarcat treptat in aproape o luna, desi eu nu asta vroiam dar s-a dus laptele vazand cu ochii. El era si mai mic si in 2 zile (cand nu i-am mai dat deloc) si uitase ca a supt vreodata la san.
Incapatanici cea mica, nici cand am avut o perioada stresanta si a scazut laptele nu s-a lasat, plangea, se foia, nu dormea, dar nici gand sa accepte bibe. Asa ca de asta ma gandesc ca asta-i solutia. Dar de la vorbe pana la fapte...
Bafta multa iti doresc! Sa ma tii la curent.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Miere! M-am delectat cu Aidan mancand singurel! Pot sa ti-l aduc pe Filip in cantonament cateva zile sa-l inveti si pe el? Sau Aidan sa-l invete. Pai vorba lui Selene...ce mai adunam de pe jos si tot nemancat ramanea....dar la ce se uita a in timp ce mananca, de unde era muzica aia? M-am ambitionat sa stii...Trebuie sa schimbam s noi metoda de lucru...m-am saturat de blenduit. Numai ca Filip nu e mancacios ca A...aici e o problema....

si filip se loveste de tablia patututlui...se arunca in somn, se muta...iar Ioana o face si acum la 5 ani...

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

In prima faza i-am pus niste filmulete pt copii, au muzica simfonica adaptata, ca sa-i captez un pic atentia, dar la gradi o sa manance cu ceilalti copii la masa.

Sa stii ca din ce am vazut eu la daycare, de indata ce trec pe solide copii sunt pusi la masa si incep sa manance singuri, sunt obisnuiti de mici, Aidan era singurul (si avea si un an!!) care nu manca asa. Toti pustii de la 7-8 luni in sus mancau cu manuta singurei si numai piureul il dadeau educatoarele.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Miere, felicitari lui Aidan! Foarte frumos mananca. Eu zic ca e foarte bine sa inveti copilul sa manace asa. E un pas important pentru independenta lui si increderea in sine. Cu Ilinca o sa incerc sa o invat cand va da ea semne ca vrea sa manace singura, nu ma grabeste nici o cresa pe mine.
Mey, eu am crezut ca glumesti cu dormitul pe jos pentru cresa cand am vazut poza.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

miere, de la 7-8 luni??? Pai de-abia stau bine in fundulet, la 7-8 luni, ce pisicu'... Am poze cu Daria de la prima masa la masuta, supa de legume, era dezastru... Sigur ar fi ramas nemancata daca nu-i dadeam eu... Si gris cu lapte, cum sa manance singuri? Si cereale? Naspa...

Iar dormitul pe jos... Sigur nu e curent? Nu o sa patiti alte minuni, dupa cate ati tras cu virozele, otita, enterocolita?

Nu stiu, parca mi se par exagerate metodele astea... Prea grabite, prea fortate...

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Am terminat ,pana la anu' stau!

Alinuk,m-am delectat cu copiii tai,o placere
miere,foarte frumos mananca Aidan.Idei pt finger food: mazae,porumb,cartof bucati(Ana mamanca vreo 2 CARTOFI),pastai fierte bine,papanasi,taiati in 4...ma mai gandesc si iti mai zic

acum upload pozele de la petrecere. va trimit pe email poze cu manacare iar cand e gata uploadatul si cu petrecerea.
Mai,parca stia Ana ca e ziua ei,numai un zambet a fost,trecea pe la toata lumea si pupa si le zambea. s-au jucat atat de frumos copiii si la un moment dat am nr 14 copii.
va pup pozele si va mai pove. revin!

Ana in concurs!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

azi la biserica am cunoscut o d-na cu un baiat de 1 an si 3 luni care il intarcase de 1 saptamana. a zis ca si-a pus zeama de lamaie pe titi si ca ii zicea lui ca are buba. cica a pus gurita s-a strambat ,a doua oara tot asa si a treia oara nu a mai vrut el.

Ana in concurs!

Mergi la inceput