LMA licurici ian - feb 2009 (84)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

neata!haideti la o mare si cat se poate de neagra!

andru meu iar are muci si a inceput sa tuseasca, desi am terminat tratamentul cu amoxicilina acum o sapt. dar vor trece toate.veti vedea ca asta e una din perioadele linistite.sa vedeti mai incolo.asa ca profitati. cu alaptatul: dupa intarcare , va veti simti mult mai bine, poate nu credeti, dar ei sunt deja mari, destul de independenti, si cred ca vom fi mai odihnite. andru deja ma musca, iar daca il cert, o face din nou intentionat, si culmea , nu uita, la urmatorul alaptat se uita in ochii mei si iar ma capseaza...asteapta reactia mea.daca nu ii zic nimic, e dezamagit si incearca iar.cred ca ii place cand il cert, ca rade smechereste. daca nu ii convine ceva, arunca din maini si picioare. prevad o perioada mai dificila,dar ne vom da pe braza,ca , de, trebuie sa avem cei 7 ani de acasa.

ledi, davidut e un scump si un frumos!

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Cred ca la fiecare i-a fost greu cand a inceput cu laptele praf. La mine a fost pe la 8 luni jumatate. Din fericire a acceptat din prima biberonul pe care i l-am dat seara. A baut putin insa intai 80 ml apoi 100 si tot asa...Apoi a inceput sa se trezeasca mai rar noaptea (inainte avea treziri si mai des decat din ora in ora si eram terminata). Apoi am renuntat la masa de lapte dinainte de somnul de la pranz. Si pe la 10 luni i-am scos si masa de dimineata ca deja nu mai era mare lucru. Insa eu cred ca poate alaptam mai mult daca as fi avut suficient lapte dar nu prea mai era asa mult atunci cand am bagat laptele praf.

Dark al meu inca nu le are cu sfarsitul conversatiei. El insa a observat ca daca suna cineva la interfon apoi vine in vizita. Asa ca dupa ce aude interfonul sta la usa si asteapta. Mai rau e cand suna cineva cu pliante si atunci nu vine la noi. Ca sta si se tot mira de ce nu mai ajunge.

Alinuk ce maimutica ai! Si al meu e catarator, cred ca ma mosteneste. Si are si o cutie de carton cu jucarii in care sa mai baga. Ai o poza cu mobila intreaba? Asa probabil ar trebui sa facem si noi in viitor cand vor fi 2 copii deoarece e mic dormitorul lor.

Si nu stiu daca v-am zis dar eu am ajutor la spalat rufe. De fapt el le scoate din masina jos si eu le iau de jos si le pun in lighenas. Mai greu e la pus in masina, ca eu pun si el tot scoate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui bpaula

Cred ca la fiecare i-a fost greu cand a inceput cu laptele praf. La mine a fost pe la 8 luni jumatate. Din fericire a acceptat din prima biberonul pe care i l-am dat seara. A baut putin insa intai 80 ml apoi 100 si tot asa...Apoi a inceput sa se trezeasca mai rar noaptea (inainte avea treziri si mai des decat din ora in ora si eram terminata). Apoi am renuntat la masa de lapte dinainte de somnul de la pranz. Si pe la 10 luni i-am scos si masa de dimineata ca deja nu mai era mare lucru. Insa eu cred ca poate alaptam mai mult daca as fi avut suficient lapte dar nu prea mai era asa mult atunci cand am bagat laptele praf.

Dark al meu inca nu le are cu sfarsitul conversatiei. El insa a observat ca daca suna cineva la interfon apoi vine in vizita. Asa ca dupa ce aude interfonul sta la usa si asteapta. Mai rau e cand suna cineva cu pliante si atunci nu vine la noi. Ca sta si se tot mira de ce nu mai ajunge.

Alinuk ce maimutica ai! Si al meu e catarator, cred ca ma mosteneste. Si are si o cutie de carton cu jucarii in care sa mai baga. Ai o poza cu mobila intreaba? Asa probabil ar trebui sa facem si noi in viitor cand vor fi 2 copii deoarece e mic dormitorul lor.

Si nu stiu daca v-am zis dar eu am ajutor la spalat rufe. De fapt el le scoate din masina jos si eu le iau de jos si le pun in lighenas. Mai greu e la pus in masina, ca eu pun si el tot scoate

Paula, eu am inceput de la o luna si jumatate... Completare, 50 de ml seara... M-a durut ca rudele au avut dreptate, copilul meu nu se satura cu laptele de la san si plangea de foame... La 5 luni si jumatate, Daria s-a intarcat singura...

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

am venit de la biserica..l-a impartasit si i-a citit...imi pun toate sperantele sa fie mai bine de acum incolo...
Delia, pe mine nu ma lasa sotul sa-l las sa planga mai mult de 5 minute.. si eu vreau sa scot doar mesele de noapte si profitam zilele astea ca sunt la ai mei si ei nu au treaba daca plange, cum ar sari soacra ca arsa daca l-ar auzi noaptea...
Azi-noapte iar am incercat cu bibe, cu cana cu pai(preferata lui ziua), dar tot nu a vrut nimic, pana la urma l-am leganat pur si simplu...s-a culcat la 9.30, trezit la 11, leganat, trezit la 2.30, leganat direct si apoi la 5 ultima trezire cand i-am dat sa suga...mama a zis ca sa nu fie socul prea mare daca nu-i dau deloc, mai ales ca la 5 plangea si nu aveam sanse sa-l adorm asa repede ca la 11 si la 2.30..
stiu ca dau din lac in put, scap de supt noaptea si dau de leganat, dar alta solutie nu gasesc...sa-l las sa planga nu pot decat cand e sotul de noapte la serviciu..adica de vreo 2 ori oe saptamana...
cami, ce de cumparaturi faci! sa le poarte sanatoasa antonia. deci e vorba de cana 3 in 1 de la Nuby?
ce frumos e david si ce mochetica frumoasa arecu masini

mamici si licurici

de Zburlici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani, Alexandru si Victor. Sa va aiba Dumnezeu in paza lui si sa va dea o viata lunga, fericita si multa sanatate!

Anuc, astept sa vad pozele. A fost mortala interpretarea ta legata de obiectele alese
Alinuk, ai o minune de baiat, micul explorator
Ledi, David e superb ca intotdeauna

Eu nu mai stiu ce sa-i fac lui fi-miu cu laptele, nu mi-a acceptat nici laptele meu la biberon [bag] si nici praf, nici de vaca nu vrea, doar tzatzi . Cum dezvat eu copilul de tzatzi fara sa-l stresez?, ca el cred ca ar manca si sarmale daca ar ar curge prin tzatzi

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Micola, si eu l-am impartasit azi pe Vladut. O sa fie bine Alexutu, sunt sigura. Sper sa reusiti sa scoateti mesele de noapte, eu inca ma chinui sa scap de cele de zi.
Paula, pai ai baiat mare acum, te ajuta si la treaba, bravo
Mara, sanatate multa va doresc!
Dark, scump Mister cum va spune sa terminati palavrageala
Vladut cand se plictiseste vine, imi cauta mana, ma apuca de un deget si zice "aide", si daca nu plec dupa el se pune pe plans.

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Alexandru

Victor
La multi ani cu sanatate si fericire!Sa cresteti mari,sanatosi,voinici,voiosi.:)

Multumim pt complimente tuturor.

Mara,multa sanatate puiului.

Restul fetelor?Alina,Ingrid,Ciufik,Porumbita,Flo..sunt atatea fete care inainte intrau destul de des si acum abia vezi din cand in cand un mesaj..

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Nici eu nu ma asteptam sa accepte asa usor biberonul. Am mai incercat pe la vreo luna jumate sau 2 sa ii dau lapte de al meu la biberon si atunci nu vroia. Am incercat cu vreo 4-5 tipuri de biberoane atunci. Dar la 8 luni jumate a acceptat biberonul de la Avent fara probleme cu lapte Nan.
Lapte de vaca el mai mananca cu macaroane sau cu orez. Mai ales daca mananc eu si ma vede atunci vine si trebuie sa ii dau cu lingura mare si lui. Si mananca mai repede ca mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

l-am vazut si pe Andu mic si curios, sa vada el tot si peste tot
cristi, sa nu te mai aud (citesc) ca nu merge Carol!!! MERGE! mai e ff putin si o ia singur la pas, siguuur!

mamici si licurici

de Zburlici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Ledi, am admirat si eu pozele cu micul David! Sa fie sanatos!

Cristi, nu te mai ingrijora. M-am uitat si eu la filmulet si nu prea vad motive de ingrijorare. Tot asa merge si Alexiuta sprijinindu-se pe mobile si pe tot ce exista in casa. In plus, ii place sa isi impinga caruciorul si uite asa se deplaseaza prin casa, sprijinita de carucior sau de un carucior de papusa-gen premergator. Nici Alexia nu merge singura decat f rar si doar cativa pasi. Vrea tot timpul degetul meu. O prietena mi-a zis sa ii dau ceva in manuta si se va dezvata de degetul meu. Eu am mers la un an si trei luni, destul de tarziu, si ma gandesc ca ma mosteneste pe mine.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput