LMA licurici ian - feb 2009 (84)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui micola

La multi ani Alexandra si Luca! Sa fiti sanatosi, iubiti, fericiti!!!!
In urma mesajelor voastre am pus-o si pe mama la punct! asa ca mersi Ledi, si mersi Naty Sa ma lase in pace sa-mi cresc copilul in stilul meu, daca e slab, e slab ca asa e el, ca asa eram si eu pana sa ma marit, ca e energic, alerga toata ziua de colo-colo, nu poate sa manance non-stop cum ar vrea ea etc etc ...ea ar umbla toata ziua dupa el cu banana, kiwi, biscuiti, covrigi...
Selene, multumesc de detalii.
Problema cu copilul meu e ca dupa ce ca nu e mancacios nu se omoara nici cu somnulpai s-a culcat aseara la 23, trezit la 3.30, culcat la 4.30 (doar leganat, fara supt), trezit repede-repede sa nu piarda ceva, la 5. 30 supt si culcat , trezit la 8....
eeeeeee, tot pe mine ma recunosc aici, cel mai mare chin era (si inca mai e) sa dorm ziua...mi se parea ca pierd ceva, ca toate lucrurile bune se intampla cand dorm eu, cand eram la bunici, preferam sa fac curat la gaini, decat sa dorm

mamici si licurici

de Zburlici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

te consoleaza sa iti spun ca robert ela fel?

el acum doarme mai bine pe zi (in genere 2 somnuri de cate o ora, ora si ceva insa de 4 zile, cu toate eforturile mele adoarme in jur de 12 noaptea
in cdt in care incepe ritualul de somn undeva intre 8 si 9;
si dc il las se scoala la 7 (dar l-am luat al noi in par si a mai dormit pana la 8:30 -9) insa maine si poimaine plec la birou de dimineata asa ca o sa il las sa se scoale cand vrea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Ca tot vorbim de cine, ce face...dsoara mea, a inceput sa se joacxe cu pamantul din ghivecele de flori.Pana acum n-o interesa, dar mama a mai sapat florile, de fapt pamantul si acum este afanat, asa ca dsoara are acum o noua preocupare.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

Citat:
citat din mesajul lui micola

La multi ani Alexandra si Luca! Sa fiti sanatosi, iubiti, fericiti!!!!
In urma mesajelor voastre am pus-o si pe mama la punct! asa ca mersi Ledi, si mersi Naty Sa ma lase in pace sa-mi cresc copilul in stilul meu, daca e slab, e slab ca asa e el, ca asa eram si eu pana sa ma marit, ca e energic, alerga toata ziua de colo-colo, nu poate sa manance non-stop cum ar vrea ea etc etc ...ea ar umbla toata ziua dupa el cu banana, kiwi, biscuiti, covrigi...
Selene, multumesc de detalii.
Problema cu copilul meu e ca dupa ce ca nu e mancacios nu se omoara nici cu somnulpai s-a culcat aseara la 23, trezit la 3.30, culcat la 4.30 (doar leganat, fara supt), trezit repede-repede sa nu piarda ceva, la 5. 30 supt si culcat , trezit la 8....
eeeeeee, tot pe mine ma recunosc aici, cel mai mare chin era (si inca mai e) sa dorm ziua...mi se parea ca pierd ceva, ca toate lucrurile bune se intampla cand dorm eu, cand eram la bunici, preferam sa fac curat la gaini, decat sa dorm

mamici si licurici

de Zburlici din 21.01.2009

te consoleaza sa iti spun ca robert ela fel?

el acum doarme mai bine pe zi (in genere 2 somnuri de cate o ora, ora si ceva insa de 4 zile, cu toate eforturile mele adoarme in jur de 12 noaptea
in cdt in care incepe ritualul de somn undeva intre 8 si 9;
si dc il las se scoala la 7 (dar l-am luat al noi in par si a mai dormit pana la 8:30 -9) insa maine si poimaine plec la birou de dimineata asa ca o sa il las sa se scoale cand vrea

da, ma consoleaza, in ideea ca nu am un copil anormal
cum mai stati cu alaptatul?

mamici si licurici

mami de Licurici veselici din 21.01.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Micola, super Alexutu, l-am vazut in poze, ce frumos zambeste
Koruccia, hihi, cum dormea Cate, noua nu ni s-a intamplat pana acum, dar daca e dau de stire scumpica somnoroasa
Pyc, mereu ma uimeste cu cat e de vesel Paul, un dulce, si ce concentrat e el cu lingura intr-o mana si canuta in cealalta, baiat mare
Oxigen, e asa dulce Maria, imi vine sa o mananc de papusica vesela si energica Ii place scaunelul Fischer Price, isi merita banii?
Ira, scumpa tare Eliza si ce par frumos are si mai e si tare harnicuta
Cadia, dar sunt inca mici pt a baga formele. Pe Vladut l-am surprins incercand, dar nu a reusit sa potrivesca forma ca sa intre asa ca s-a lasat pagubas. Daca i le bag eu si el le scoate de zor

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Crisspy, chiar, cum a fost ieri la doctor?
Arriel, Naty, multumesc, i-am pus totusi putina cacao in lapte, dar fiti fara grija, nu a baut nici asa
Micola, Porumbita, si noi suntem la fel cu mancatul si cu somnul, ziua doarme cam 1 ora in total, iar noaptea are fff multe treziri...

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

ARRYEL, ANNA

Mergi la inceput

cred ca sunt primul vizualizator al frumoasei, cretei, elegantei Clara, cu rochita ei cu bolero si Tweety peste tot
si ce scaun de masa interesantare.. n-am mai vazut asa..:)

mamici si licurici

Mergi la inceput

Deci cum spuneam mai devreme, mi-am facut azi analizele si abia astept sa iasa rezultatele sa ne apucam de BB2.
Nu stiu cum sa explic chestia asta, dar pur si simplu simt nevoia sa raman din nou insarcinata si sa am din nou un bb mic.

Mergi la inceput

MICOLA, multmim foarte mult pentru aprecieri.scaunul l-am luat de la Inglesina, dar de la babyexpo ca a fost mai ieftinEste foarte comod si practic si sunt tare incantata de el.

Mergi la inceput

bafta, Cadia
si eu as vrea bb, dar efectiv nu am loc unde sa-l cresc...

mamici si licurici

Mergi la inceput