LMA licurici ian - feb 2009 (84)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Cadia, super, si eu am fost la gineco, mi-a facut control + eco intravaginala, si luna asta trebuie sa-mi fac analizele, astept sa-mi treaca musafirii. Apoi incercam si noi sa apara bb2. Mult succes, iti inteleg emotiile
Micola, nu esti prima , am admirat-o si eu pe Clara, dar daca tot ai pomenit m-am mai uitat o data la printesa de ziua ei.

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Eu am lasat-o din nou pe Daria sa manance singura. Legume cu orez, cu putina zeama, i le-am scos din supa. Ce a iesit... pun pe mail.

Deci NU toti copiii de 1 an reusesc sa manance singuri! Unii fac precum Daria mea, si, daca nu esti in toane bune, ca mine acum, iti iei campii! Stropi din "joaca" ei sunt peste tot, pe fata de masa de la masa de langa, pe perdeaua care acopera masca de la chiuveta, ca sa nu mai zic de ce e pe jos...

Si nu, nu a mancat!

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

wow, ira ce frumusel e Albert, cred ca rupe inimile multor fete. Cum se intelege cu mica?

tare, tare haioasa Maria - "piticul dansator".

Ce frumos doarme Cate in scaunel!

anushka este SUPERBA, unul dintre cei mai frumosi copii. Am admirat in pozele lisei inca o fetita mai marisoara cu parul blond si fundita roz si un baietel (?) cu par carliontat saten. A, da si cizmulitele Anei.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axis spune:

Ana pana la 11 luni a mers fara probleme; s-a ajutat foarte mult cu lada de jucarii, care la un moment dat ajunsese si pe post de saniuta. Isi facea vant de pe covor si luneca pe parchet cu o dexteritate de-a dreptul periculoasa.
Deci e calatoare, pentru ca abia spune "mama", si asta in momentele cu mare incarcatuta emotionala. Dar cunoaste multe cuvinte si e pasionata de carti. Ar sta ore intregi sa-i mai "citesc" povestea lui Aladin ( cum e el descult si ii e foame), ii recunoaste dupa nume pe pitici, participa la dramele din povesti...;sunt sigura ca interioritatea asta a ei luxurianta va ramane dominanta multa vreme, ca ii va defini tipul de personalitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Axis, oauu, m-a impresionat descrierea ta despre Ana, super, asculta povesti si intelege firul epic, este nemaipomenit. Din tot sufletul va felicit

Vorbeati de comparatii intre copii, mie imi place sa citesc progresele celorlalti copilasi, sunt fascinata de ce pot face unii si imi sunt tare dragi. Niciodata nu m-am gandit ca Vladut are probleme ca nu face ca ceilalti si cred ca toate suntem constiente ca avem copii sanatosi si destepti.
Si ca mi-am amintit de copii care ma fascineaza, Veronica, pe unde umbli? Ce mai face Alice?

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk
auleo Andrei de Ciufik nu e dat!!!! mai c'as face o buraka pt okii aia frumosi

Mey io nu stiu daca Ciufika stie, da' Andreiul ei e curtat de fi-mea. Avem chiar si matching breton, ciumpavit de buni la tampla dreapta.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

ANNA, eu facusem eco, secretie si papanicolau din noiembrie, asa ca acum au ramas doar cele de sange.Muult succes si tie la BB2.

Abia astept sa vina cat mai repede una din noi sa ne spuna ca sunt 2 liniute pe test

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#

Mergi la inceput

selene asa e, NU toti copiii mananca singuri. Las-o in pace, nu te mai chinui.
Sincer acum, nu vreau sa supar pe nimeni, dar eu nu vad care e stresul asta cu mancatul singuri. Inteleg la miere ca nu are ce face din moment ce astea sunt cerintele la day-care. Dar ceilalti?
Poate unii, mai dezvoltati, mananca bine singuri. Foarte bine, e extraordinar.
Eu insa ma indoiesc ca sunt foarte multi in situatia asta.
Si atunci mamici de copii care nu vor sau nu pot sa manance singuri, preferati sa ciuguleasca singuri putina mancare, riscand (unii) sa se inece sau sa le dati cu lingurita si sa fie bine hraniti?
Hello, au 1 an! Vor avea tot timpul din lume sa invete sa manance. Si, credeti-ma, vor invata.

Nadia mananca singura. Ii place, nu se ineaca si nu face mizerie. Mananca bucatele de carne, de peste, ou, mar, banana, para, biscuiti si altele. Numai ca nu e mancacioasa si nici nu are rabdare de loc. Este IMPOSIBIL sa o tinem in scaun mai mult de 10 minute. Dupa cateva bucatele mancate se enerveaza ca e in scaunul de masa si incepe sa zbiere s-o scoatem, se suceste si se zbate de iese din hamuri. Nu mai mananca nimic de nici un fel. Si daca ii dau cu lingurita se enerveaza si nu mai vrea dar reusesc s-o pacalesc jucandu-ma cu ea si s-o hranesc cat de cat; oricum mancatul cu lingurita e mult mai rapid. Ar trebui sa las copilul si-asa slabanog sa manance cele 4-5 imbucaturi de dragul de a-i dezvolta independenta? Sau ar trebui sa incerc sa o hranesc cat mai bine? Eu prefer sa fie sanatoasa, de invatat sa manance singura, va invata.
Scuze daca am suparat pe cineva, dar, na, trebuia sa-mi dau si eu cu parerea ca prea s-a discutat despre asta

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_
pediatra m-a intrebat cum sta Andy cu imaginatia, a mai detaliat oleaca si m-a intrebat daca se joaca cu masinutele ca si cum le conduce, sau daca imi da mie sa mananc sau daca hraneste jucariile..in jur de 1 an incepe sa li se dezvolte imaginatia si ar trebui sa-i vedem facand lucruri ca mai sus..pe Andy doar de vreo cateva ori l-am vazut jucandu-se cu cate o masinuta si facand zgomote ciudate, dar rar..Ai vostri fac de astea?

Haha! Tudor al meu a inceput sa se joace asa cu masinutele intre 2 si 3 ani. Ilinca de la 7 luni ca a avut la cine sa vada. Ilinca ma hraneste pe mine uneori, cred ca si Tudor facea asta. Ilinca pana acum n-a hranit nici o jucarie, bine, nici nu i-am exemplificat eu vreodata. Tudor nici el n-a hranit ever jucarii, el nu s-a jucat niciodata cu plusuri, decat daca faceau zgomot, altfel erau cah.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

andreea cred ca tot timpul copilul nr. 2 face mai repede anumite lucruri, fiindca imita ce vede la cel mare.

NOI

Mergi la inceput