LMA licurici ian - feb 2009 (84)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

ALEXANDRA
LUCA
Sa fiti sanatosi, voiosi si la punga grosi!

Am urmarit cu interes discutia voastra de ieri si cred ca ambele parti au dreptatea lor. E adevarat ca nu toti copilasii sunt pregatiti sa faca anumite lucruri la un an, dar si noi, mamicile, ii credem uneori mai nepregatiti decat sunt. Sau alegem calea mai usoara. Eu recunosc, nu prea am dispozitie ca dupa fiecare masa sa spal mobila, podea, copil, haine de copil, hainele mele...Dimineata ii mai dau fructele bucatele, sa manance singura, dar la pranz si seara i-am dat numai cu lingurita. mai papa singurica o gustare, intre pranz si cina: biscuiti, grisine, fructe sau boabe de mazare, ii plac la nebunie.
Magiun am incercat sa-i dau cu paine si nu a fost prea incantata, dar aseara i-am amestecat iaurtul cu o lingurita de cereale si una de magiun si a fost tare bun. Diseara incerc cu orez cu lapte.
Si eu sunt umita de cat de multe intelege acum, ii cer sa-mi aduca o jucarie, chiar din alta camera si mi-o aduce, ii cer sa-i duca ceva lui tati sau lui buni si le duce...Bine, mai avem si rateuri Aseara de ex, tara pe jos o paturica de-a ei si i-am spus sa o duca la ea in camera. Mai tarziu, am avut nevoie de paturica si nu am mai gasit-o, am cautat-o toata casa de vreo doua ori, a cautat-o si taica-su si nimic, parca a intrat in pamant. Am gasit-o astazi, la mine in sifonier.
Mai avem o problema cu "nu", pe care nu-l intelege de nici o culoare, nu stiu cu cine o semana asa incapatanata

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Tare asta cu licuricii calatori si cei povetsitori.
A mea e calatoare 100%.

cami

jasmi si noi tot pe acolo ...

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

La multi ani Alexandra si Luca! Sa fiti sanatosi, iubiti, fericiti!!!!
In urma mesajelor voastre am pus-o si pe mama la punct! asa ca mersi Ledi, si mersi Naty Sa ma lase in pace sa-mi cresc copilul in stilul meu, daca e slab, e slab ca asa e el, ca asa eram si eu pana sa ma marit, ca e energic, alerga toata ziua de colo-colo, nu poate sa manance non-stop cum ar vrea ea etc etc ...ea ar umbla toata ziua dupa el cu banana, kiwi, biscuiti, covrigi...
Selene, multumesc de detalii.
Problema cu copilul meu e ca dupa ce ca nu e mancacios nu se omoara nici cu somnulpai s-a culcat aseara la 23, trezit la 3.30, culcat la 4.30 (doar leganat, fara supt), trezit repede-repede sa nu piarda ceva, la 5. 30 supt si culcat , trezit la 8....
eeeeeee, tot pe mine ma recunosc aici, cel mai mare chin era (si inca mai e) sa dorm ziua...mi se parea ca pierd ceva, ca toate lucrurile bune se intampla cand dorm eu, cand eram la bunici, preferam sa fac curat la gaini, decat sa dorm

mamici si licurici

de Zburlici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyc spune:

Iar vad ca s-a ajuns la discutii referitoare la achizitiile licuricilor nostri:) Cred insa ca e clar pentru toata lumea ca fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare, personalitatea lui, ca fiecare e unic si ca nu isi au sens comparatiile de niciun fel, nici acum, nici cand vor fi mai maricei....

Evident insa ca fiecare mamica e dornica sa stie daca copilul ei se dezvolta normal, sa vada ce fac si altii de vasta lui....si mai ales sa mai aflam una alta, sa mai furam idei de pe ici si colo.....

Noi am sarbatorit ziua mea ieri in familie, la mare inghesuiala, caci Paul nu a vrut sub nicio forma sa doarma la el in patut, asa ca am facut co sleeping toti 3 in patul mare......bebe in mijlocul patului, taica-so inghesuit intr-o margine.......si eu am ajuns pana la urma jos la picioare, ghemuita intr-un colt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

micola ei lasa ca asa eram si eu
ma alerga bunica dua casa sa dorm
si eu nicaaaaa
ahahahah
da fiimea doarmeeeeee
seamana cu tasuuuuuu
lui ii place sa doarma ziua
deci a fost mai usoara noaptea trecuta?
cred ca asa ar face si mama cu antonia
daca ar fi pe langa mine

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani, Alexandra si Luca! Sa va dea Dumnezeu tot binele din lume si muuulta sanatate!

Fi-miu sigur intra la categoria independentul incapatanat, el nu accepta sa-l invat nimic, nici nu vrea sa se uite la mine cand vreau sa-i arat cum sa faca ceva anume si nici sa lase mana moale pt a face ceva cu mana lui. Eu deja m-am obisnuit, si stiu ca este un tip de copil care le prinde din zbor, si ne arata ca stie cand vrea el. Ii plac desenele cu Winnie the Pooh de pe TVR, se uita la cate un episod fara sa miste, deci sa bine cu atentia si concentrarea cand vrea Eu zic ca el este mai repede tipul de copil calator.
In egatura cu ce zicea Anca legat de imaginatie, Vladut isi plimba prin casa un camion mare sau scaunul de birou care e cu roti si face un "brrr" ca de masina, cred ca de la taica-su a prins asta ca el ii arata cum sa se joace cu masinutele.
Selene, oau ce discutie ai cu Dariuta, super, felicitari, se vede ca e fetita mare
Arriel, pai si tu te intelegi frumos cu Thea Abia astept sa vad poze de la turata, ca de mult nu am mai admiat-o
Porumbita,

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

ANNA, pentru aprecieri. Uau, dar Vladutz este un domnisorin toata regula.

CAMI, apropos de BB2, chiar azi dimineatza am fost sa-mi fac analizele premergatoare, si m-am usurat de 450 ron.Dupa ce primesc OK de la doctor trecem la treaba.

LEDI

ALINUK, sigur ne vedem la Babyexpo sa cumparam martisoare.

NATY, ce wnd frumos si plin ati avut.

ARYA, tu-mi dai speranta ca o sa am si eu candva trei minunatii.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anuc

Mai, eu nu stiu ce sa zic...or fi si teoriile astea bune la ceva, dar eu am caz concret Ioana.
pupe soriceii de acolo...am plecat repede...
4. vroiam sa-i citesc povesti si nu avea rabdare cat era f mica, ma ofticam

Iar cand era mica, pe la un an, ma ofticam ca nu se juca cu cuburi sau nu baga in forme...

Si eu sunt, sau mai bine zis am fost, ca mi-a mai trecut, disperata ca nu se joaca cu formele si nici nu incearca sa le bage.Din contra, vrea doar sa le scoata.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

dar cuscra-mea nu intra cu poze, detalii de la marea aniversare?
Si Alexu e licurici calator si mutulica..nu mai stie nici mama nici tata, nici bebe, nici nimic..aa, ba il stie pe "da"..atat
da, cami, a fost mai usurica noaptea asta...
ce nu stii? sa pui poze pe contul comun? intri aici https://www.google.com/accounts/ServiceLogin?service=mail&passive=true&rm=false&continue=http%3A%2F%2Fmail.google.com%2Fmail%2F%3Fhl%3Dro%26tab%3Dwm%26ui%3Dhtml%26zy%3Dl&bsv=zpwhtygjntrz&scc=1<mpl=default<mplcache=2&hl=ro, numele de utilizator si parola ti le dau eu acus pe pm si ca sa pui poze e si mai simplu. scriu restul in pm. asa ca nu mai ai scuze sa nu ne arati printesa
crisspy, nu ne mai arati gropitele lui Tzumpi?
Bebelusi, neaparat du-te cu el la medic si spune ce se intampla...Bladut

mamici si licurici

mami de Licurici veselici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Selene tare vorbareata Daria Din pacate, nu te pot ajuta cu scutecele, si noi tot 4+

Ira ce simpatica ai fost, sa ne spui cum a decurs masa Elizei...Noi ne incadram tot la "Licurici calator"

miere sper sa se rezolve toate pana la urma si la voi, inteleg ca totusi mama ta nu va veni?

Dark imi imaginez scena cu voi trei de mana, ce mandri trebuie sa fi fost. Eu cand merg cu Thea de manuta realizez ce fetita mare am

Ciufik frumos rau zuzu. Cred ca si fetita va fi foarte reusita

Cami felicitari Antoniei pentru maseluta, sunteti tari

Anna eu citisem undeva ca ciocolata ar fi recomandata copiilor cam dupa trei ani, banuiesc ca acelasi lucru e valabil si pentru cacao
Poze pun diseara.

pyc cu intarziere si scuzele de rigoare :LA MULTI ANI!

Cadia frumoase pozele de la turta, Clara o sa fie o cocheta

zisaCami felicitari pentru micul artist, cred ca arte si ceva antecedente in familie, nu-i asa?

Kristinutz sa va traiasca si voua baiatul, e asa simpatic in ultima poza cand se uita cu prietenul lui la tort

Gata, plec la cumparaturi, revin mai tarziu cand sper sa apuc sa vad si pozele de pe mail-ul comun

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712

Mergi la inceput