LMA licurici ian - feb 2009 (84)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

LA MULTI ANI LUCA SI ALEXANDRA!

micola merci.
Astea cu "laptele de mama nu mai e bun" sunt niste aiureli.
Cat despre cat de mic e copilul ... Nadia mea e mica-mica, se minuneaza lumea cand o vede cum merge, fiindca in nici un caz nu arata de 1 an. Asa e felul lor, nu te stresa. Ai grija cu umblatul cu mancarea prin casa, un copil odata invatat asa greu se mai dezvata. Mie mi-a invatat-o a doua bona asa pe Ioana si a trebuit sa duc lupte crancene sa o fac sa manance la masa - cum e normal.

anuc multumesc.
Si visul meu e acelasi: o casa cu multe, multe locuri de depozitare Si noi vrem sa ne luam anul asta un apartament cu 4 camere si jur ca nu o sa mai existe nicio jucarie in living sau in dormitor

selene ii sunt mici nr. 4? Si noi inca purtam nr. 3 ...

Apropos mai are cineva pampersi 3 sau Nadia mea e in continuare cea mai mica din trupa?

anna
Felicitari pentru progrese.
Ai dreptate si mie mi se pare ca Nadia a facut un salt mare in timp relativ scurt, chiar am inceput sa ma inteleg bine cu ea.
Nu stiu ce sa zic de cacao - mi se par totusi cam micuti pentru ea. Ioanei i-am dat spre 3 ani parca. Bine, ea era si foarte agitata, numai cacao ii lipsea.

ledi, porumbita multumesc si voua.

alinuk cred ca poti sa intrerupi vigantolul. Stiu ca se recomanda des asta.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata fetele
azi e sarbatoare deci nu fac nici o treabaaaaaaaa
ma relaxezzzzzzzzzz

eu tot aiurea ma simt cu intarcatul
urez fetelor care mai alapteaza multa bafta la intarcat
fata se obisnuieste
desi mai are momente cand ma mai cauta da nu toata ziua cum ma gandeam ca o va face

ciufik da voi pune poze doar ca nu ma prea pricep asta e
iar sotul e mai mereu plecat
da voi face ceva in acest sens

pup pe toata lumea
fug la biserica sa impartasesc fata

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

anca merci de aprecieri.
Si mie imi place mult sa patinez si pe Ioana am pus-o pe gheata la 3 ani. Noi avem un patinoar mare in aer liber destul de aproape si acum inca unul in noul Mall (unde am fost duminica dar nu mi-a placut la fel de mult ca la celalat). Eu sunt pro-sport la copii si de asta pe Ioana, pe langa balet si inot o incurajez si sa patineze cat mai mult.
Ma bucur ca ati reuist sa il dezvatati pe Andy te mancatul noaptea.

ariya
Ca de obicei, foarte intelepte sfaturi.
E intr-adevar foarte, foarte important sa inveti sa-ti intelegi copilul, inca de mic.
Eu pe Ioana o "simt" la fel cum zici si tu si, cu toate ca nu stau asa de mult cu ea cum stai tu, sunt singura persoana din familie care stie imediat din privir, din gesturi, ca are o anumita problema.

miere eu nu cred ca cineva se referea la ce ai spus tu in ce priveste comparatiile, ci mai degraba era o incurajare pentru fetele care se plang ca bebe nu face aia sau ailalta. Eu una am inteles perfect intentia ta

ciufik tare, tare scump e Andrei. Auzi, da tu-l lasi numai in body? E cald la voi?

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

naty te pup

ai o fata frumusica foccccccccccc
am recunoscut blanita de la mothercare
e super
va pup

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

naty, iulia e cea mai mica din trupa: 7,3 kg la mai un an
si la cum evolueaza, nu cred ca o sa atinga 8 in curand.

eu cred ca aveam greutatea ei pe la 3-4 luni

Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Discutie de dimineata, cu Daria:

- Daria, mergem la baie, sa ne spalam la fundulet?
- A-a-a...
- Daria, spune a-pa!
- Apa!
- Daria, spune ba-ia!
- Baia, Maya! (Maya e cumnata)
- Daria, spune E!
- E!
- Daria, be-be!
- Paga...

Sau:

- Daria, ai facut caca?
- Caca!
- Si pipi?
- Aaa...
- Daria, spune pi-pi!
- Tadla...

IRA, tare ai fost, cu examenul ala!

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Neata!

Selene, ce vorbareata e Daria! de abia astept sa rupa si Filip cateva cuvinte macar. acum nu spune decat tata, tati, mama si i-a spus Ioanei: Na-na! In rest nu cred sa aud ceva f curand. Ioana, tot asa, abia spre 2 ani a inceput cu vorbaria si de atunci vorbeste..si vorbeste..si vorbeste....intr-una frate!

Ira...Filip ar fi tot la categoria: eu sunt mic, nu fac mai nimic...ca nici n-a luat-o la fuga pana acum (face max 5-7 pasi singur)..si nici cuvinte f multe nu stie...pe bebeluseasca zice non-stop, dar nu cred ca se pune

Ledi, stau cu telefonul in mana si nu stiu cand sa te sun. Ma tot uit la ceas si ma gandesc ca ba ii dai papa lui David, ba il culci, etc.. Daca esti pe frecventa, zi-mi cand sa te sun sau da-mi un bip cand esti mai libera

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

La multi ani Alexandra si Luca! Sa va dea DD o viata lunga si frumoasa alaturi de cei dragi voua!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anuc

Mai, eu nu stiu ce sa zic...or fi si teoriile astea bune la ceva, dar eu am caz concret Ioana.
1. tarziu a mancat singurica, iar acum din cauza de joaca pe care n-ar lasa-o nici pe wc, uita sa pape si ii mai bag eu in gura ca sa termine mai repede
2. cat era mica, pana pe la vreo 3 ani si ceva, nu se uita la desene animate decat max 5 min. De multe ori puneam Cartea Junglei, ne uitam toti trei si ea se plictisea, ramaneam eu cu tasu la desene
3. cand am fost prima oara la teatru de papusi am stat 20 min din care 15 la toaleta ca ii venea sa faca pipi, dar nu putea, ca nu aveam reductorul/olita la noi. Nu a avut rabdare sa vada piesa, toti stateau linistiti, numai ea comenta si vroia sa ajunga pe scena, sa pupe soriceii de acolo...am plecat repede...
4. vroiam sa-i citesc povesti si nu avea rabdare cat era f mica, ma ofticam

Acum:
1. este cel mai independent copil pe care-l cunosc. Mi-e chiar teama de independenta asta la un moment dat.
2. are o imaginatie iesita din comun, se joaca atat de frumos, ma uit fascinata la ea, are logica, e isteata foc, n-am cuvinte sa va spun ce multumita sunt de ea. Iar cand era mica, pe la un an, ma ofticam ca nu se juca cu cuburi sau nu baga in forme...
3. acum s-ar uita non-stop la desene, le stie pe dinafara, le interpreteaza rolurile, stie pasaje intregi, decoruri in detaliu

Unde vreau sa ajung e ca nu trebuie sa ne speriem daca un copil nu face ca la carte sau ce fac altii...sunt unici si ne vor uimi ma tarziu cu siguranta!

Recunosc cate ceva ... doar ca la noi a inceput sa se uite la desene pe la 2 ani si ceva; iar la prima piesa am plecat val-vartej ca s-a speriat. Si avea peste 3 ani
Cat despre pusul in forme ... asa de tarziu s-a prins cum se face ca mi-era si rusine sa spun de teama sa nu zica lumea ca-i proasta
Dar acum e isteata de n-are pereche, toata lumea mi-o admira ca-i merge mintea brici.

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Am incercat, Petrini, Mustela, Nivea, Johnson, Ctrema de galbenele 3 feluri de creme preparate, si inca vreo 3 pe care nu mi le amintesc. Cred ca e o chestie din interior.....

Alinuk mersi pentru ce ai zis de mine, imi place foarte mult sa daruiesc, sa fac ceva pentru oameni, sa le vad zambetul de pe fata pentru ca am facut sau am dat eu ceva.

PUTETI SA O AJUTATI SI VOI PE ALINUK PENTRU CA FACE UN L#536;UCRU DEOSEBIT, NU NEAPARAT CU BANI, CI POATE CU OBIECTE ALE UNOR OAMENI PUBLICI, PE CARE SA LE DONEZE IN SCOP CARITABIL. POATE CUNOASTETI VREO VEDETA.....

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput