LMA licurici ian - feb 2009 (84)
Raspunsuri - Pagina 17
IRA_LIZA spune:
Pupam cu drag pe toata lumea!
La mult ani Arianna Timea!
Pyc, sa ne traiesti, frantzuzoaico, impreuna cu Paul cel mic! i-a trecut burtica?
Miere, te-am visat!! am atipit azi dupa-amiaza in timp ce sugea Eliza si am visat k mergeai printre niste cladiri inalte si vorbeai in nush ce, probabil un telefon, si transmiteai live fetelor de pe DC sa stea linistite k toate s-au aranjat, Aidan e sanatos, in curand incepe sa mearga la day-care iar pe tine te-au avansat in grad!
faza cu gradu' nu mi-o explic, da' daca asa te-am visat io...poate te iau astia in armata, something (doamne-fereste, glumesc)
Bai, m-ati zapacit cu mancatul copiilor!
hai k m-am enervat constructiv!
maine ii pun Elizei pelerina de "micii pictori" si sa vad cum reactioneaza cu mancarea in fatza! daca da cu mancarea pe peretzi nu-i problema k in toaamna cine dadea cu trafaletele prin sufragerie? io! asa k are mami antrenament la zugravit!
Selene, Dariuta nu storceste mancarea, ii face examenul organo-leptic, da' nu te-ai prins tu inca! 
Mi-am amintit: Lisa, sa nu mai spui k te plangi k o baba, da?
k d'aia suntem cu toate p'aici, sa ne si plangem de ceea ce se mai intampla cand si cand cu superbii nostri bebei, k de admirat ii admiram non-stop - si pe ai nostri, fiecare dintre noi, si pe ai tuturor celorlalte mamici! repet ceea ce au tot spus si alte fete: e o generatie de mare exceptie! nu e unul sa nu iasa muuult in evidentza din atatea si atatea motive!
Mi-am amintit: Ledi, Eliza are o casutza-sortator identica cu cea pe care o are David! dealtfel, am cumparat-o de la o tipa de la vo, din Constantza! pe langa casutza i-am luat si un calutz de mare (tot jucari-sortator) da' sa vezi ce smechera e: intr-o prima faza ne dadea noua formele sa le introducem ii gaurele; pe urma a desprins usitza de la cazutza si baga formele pe acolo! si am intzeles-o pe deplin: dom'le, daca rezultatul final e acela k formele sa fie toate in casutza, ce sa ne mai chinuim sa cautam gaurelele potrivite? na k le putem baga si asa! manca-o-ar mama de smechera!
Hai k am ramas datoare cu pozele cu matura; bonus: poze cu Eliza & Albert, fratele ei, care a venit aseara in vizita si a dormit la noi. Ma uit la pozele cu amandoi si leshin de placere, cat de frumosi sunt!
A, apropos de Albert: am ramas tablou aseara cand a intrat pe usha: si-a facut dreaduri
(eu k eu, taxu in schimb a ramas mut vreo 5 minute, k nici nu stia cum s-o dea, sa-l critice sau sa-i spuna ceea ce e real: iti sta bine-rau, baiatu' lu' tati!) ei, si acum, k tot are copilu' mare dreaduri, m-am apucat sa pieptan netul in lung si-n lat sa-i gasesc o caciula d'aia speciala, nasol k o vrea uni, nu cu dungulitzele alea colorate cum sunt majoritatea caciulilor pt astia cu parul valvoi!
daca stitzi pe careva care face caciuli dintr-astea, poate imi dati si mie o veste, plsss...
Ira, mamica Elizei
miereamara spune:
Ira sa dea Domnul sa se rezolve toate, ca de vreo 4 saptamani traiesc intr-un stres ceva de speriat.
am slabit 3 kg de cand s-a imbolnavit Aidan.
Maine ma duc la o tanti care are cresa acasa, 8 copii doar, are recomandari f bune. Am un feeling bun despre asta, sa vedem ce iese.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
IRA_LIZA spune:
Precizare: "pelerina pt micii pictori" nu e o metafora! e pe bune un fel de camasutza din plastic cu maneci lungi care se inchide cu velcro la spate si care a fost conceputa pt copiii care picteaza; am cumparat-o asta-vara de la Bam Boo din Careffour-ul de langa noi, insa, fiind pt copii de peste 3 ani, ii era prea mare Elizei asa k au uitat-o in geanta ei de calatorie; mi-am amintit de ea acum, tot "auzindu-va" vorbind despre mancatul copiilor nostri.
De ce incerc sa-i pun pelerina asta? incerc sa sper k se va pata mai putin pt k brusc am inceput sa o imbrac pe Eliza cu tot ce gasesc prin dulap, nu mai vreau sa pastrez nimic "de bun" k de plecat din casa plecam cat sa ne dam cu sania pe langa casa iar in tot acest timp hainele ii raman mici stand in dulat! da' ce ma-sa! le tin sa ma uit la ele si in timpul asta copilu' poarta numai body-uri "de interior"?? ei, asta-i acuma! stiu io pe cineva care cand vine in vizita p'aici se tot mira "mvaaii, ce frumos e imbracata! da nu-i pacat de bluza asta/pantalonii astia? daca ii pateaza?" 

Ira, mamica Elizei
IRA_LIZA spune:
Hai neatza! vad k eu am inchis ziua d ieri, eu o deschid pe cea de azi. Zici ca-s portarul de la muzeu!
LMA Luca Sebastian de Oanaq & Alexandra Maria de Anculet !!
Am senzatia k licuricii nostri se impart in doua grupe astfel: cei care vorbesc avansat sunt incepatori cu mersul iar cei care merg de rup sunt mai la-nceput cu vorbirea. E pe undeva si o explicatie stiintifica a acestei deosebiri, poate o gasesc si postez.
...in fine, ce voiam sa spun: m-am trezit cu o joaca in cap. Suna asa: nu la data de azi, data la care intre copii nostri exista diferente de varsta (unele semnificative), hai sa spunem la data la care au implinit sau vor implini 1 an vorbeau "avansat" fie mergeau "avansat". Ori, ori. Prin urmare, cei care au vorbit sunt "licurici povestitori" iar cei care au mers sunt "licurici calatori".
O declar pe Eliza LICURICI CALATOR! cine se mai baga in joaca asta? in plus, la finalul clasificarii poate o punem sus, la semnatura, si numaram licuricii calatorii si licuricii povestitori.
Probabil suna usor stupid. Insa substratul acestui joc poate linisti multe dintre mamici...targetul real nu e acela de a imparti licuricii in 2 grupe, chiar daca suna dragutz.
Ira, mamica Elizei
roxanaz spune:
neata!
la multi ani Luca, la multi ani Alexandra!! sa fiti sanatosi, iubiti, norocosi!! 

Oana, Anca, sa va traiasca piticii si sa va aduca numai bucurii!
Crina, frumos gestul asistentelor. si succese la folosit cuptorul ![]()
Alinuk, mersi! e cam mare calciul ala circulant, sincera sa fiu. supliment de calciu mai ia Andu?
vreau si eu martisoare Patricia! cum e funduletul lui Vlad?
Iulia, poate totusi gasesti o programare la medic. poate fi doar o simpla avitaminoza.. pe fondul iernii... succes! 
Miere, si io zic ca nu e nicio furtuna, dimpotriva. discutam si noi constructiv. "macar poci sa ma scarpin in fund cu precautie insa, cand e culuarul liber:)))"
asta a fost coma!!! (sa stii ca si Patrick a fost fix ca Aidan, a mers repede, bine, a facut de toate.. dar a vorbit inainte de 3 ani de ma duceam pe campii. in schimb cand a inceput... nu il mai opreste nimeni. nici acum
)
Arriel, poze de la mot???
Ciufiko Andrei e mortal. la maxim!
Dark ce fun esti cu AMR-ul. copilu' are grijan de tine, vezi??
Ira, mortaaaal!
cati ani are Albert??? si unde-s pozele???
gata ca m-am intiins.... la munca cu mine.
sa aveti o zi excelenta!
Porumbita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui IRA_LIZA Am senzatia k licuricii nostri se impart in doua grupe astfel: cei care vorbesc avansat sunt incepatori cu mersul iar cei care merg de rup sunt mai la-nceput cu vorbirea. E pe undeva si o explicatie stiintifica a acestei deosebiri, poate o gasesc si postez. |
pai licuriciul annei mama e si cel mai mergret si e si f vorbitor
IRA_LIZA spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Porumbita
pai licuriciul annei mama e si cel mai mergret si e si f vorbitor |
Atunci va fi pe ambele liste, simplu!

Ira, mamica Elizei
yashy spune:
S-a meu... nici vorbitor, nici mergator...![]()
Vorbeste intr-una pe limba lui... Zice mama, tata, papa(tot pt tata), ummma(jp) pt papica buna, dadaa-daaaa si un fel de sssciiii pt Stich(care ii place la nebunie)... cam atat.
De stat in picioare sta de mai bine de o luna, isi tine echilibru fara sa se tina, bate din palme, danseaza si nu cada. Se aseaza usurel in fund cand a obosit. A facut de vreo 2ori 1-2 pasi... atat.
IRA_LIZA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui yashy S-a meu... nici vorbitor, nici mergator... Vorbeste intr-una pe limba lui... Zice mama, tata, papa(tot pt tata), ummma(jp) pt papica buna, dadaa-daaaa si un fel de sssciiii pt Stich(care ii place la nebunie)... cam atat. De stat in picioare sta de mai bine de o luna, isi tine echilibru fara sa se tina, bate din palme, danseaza si nu cada. Se aseaza usurel in fund cand a obosit. A facut de vreo 2ori 1-2 pasi... atat. Adina Luka (15 mai 2002)Luis (5 februarie 2009) obraznicaturile lu' mami |
Yashi! Eliza a inhceput sa mearga brusc! intr-o singura zi! fix la data de 17 decembrie seara pe la 5 p.m. Dealtfel, in toate cele procedeaza k Banderas in The 13th Warrior, sta ce sta si dintr-o data face o chestie de parca ar face-o de cand lumea.
Ea a mers de-a busilea vreo luna-doua, de ziceam k o prinde maritishu' asa, deci nu poti sa stii ce se intampla nu peste o luna, ci peste o zi-doua!

Ira, mamica Elizei

(15 mai 2002)
(5 februarie 2009)
obraznicaturile lu' mami