LMA licurici ian - feb 2009 (84)
Raspunsuri - Pagina 15
Anuc spune:
In sfarsit pot si eu sa scriu ceva, ca pana acum n-a mers decat sa citesc...
Deci: Aryia
. Imi place stilul tau de mor! Pupam tribul.
Miere, nu e mai nicio furtuna, fii serioasa. Eu ascult si sfaturile tale si daca merge si la noi bine, daca nu, nu.
Noi eram cu canuta exact cum a descris Selene, dar identic. adica o tinea in maini si rodea mushtiucul ala pe care de fapt trebuia sa-l suga ca sa pice apa. Nu stia sa ridice canuta, asa ca o folosea pe post de alinat durerile/mancarimile de dinti. Adevarul e ca nici nu i-o dadeam prea des...deci cum sa invete copilul daca nu exersa?? 
Asa ca azi i-am lasat cana...nu va zic ca s-a udat si am schimbat vreo 4 tricouri..dar a invatat singurel si bea copilul meu apa din canuta, in sfarsit. Deci tot eu eram problema, ca nu-i dadeam canuta.
Tot cu canuta asta in mana, azi a facut cei mai multi pasi singurel...mai mult, a si cotit-o la dreapta, fara sa-si piarda echilibrul pana la canapea. Ma gandeam la Aidan cu canuta lui.
E aiurea sa facem comparatii, mai ales ca intre licurici sunt diferente si de 3 luni...la varsta lor conteza si cateva zile.
Va pup pe toate
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
Ciufik spune:
Miere - nu cred ca alinuk a zis cu vreun apropos, dar , deh, ce sa-ti fac dc ai copilu' cel mai precoce de aici
(glumesc, da???) si ia treci la treaba, ce-i asta sa stai pe forum? ntz, ntz
Aaa, si vreau si eu birou-barlog ca al meu e open-space(cum se zice in romana
) si "vede" toti in pc-ul meu
.
dupa cum ziceam, okii de la ta'su (ca ai mei sunt verzi), putza tot de la ta'su
, restul de la mine
.
las' ca fac eu o fata cu okii verzi, sa semene si cu mine.
V-am zis ca ma simt mai bine si maine ma duc la scarbici
?
iuliacris spune:
No, acum ce sa zic, barlogul ala tre' sa-l acceptam, Miere, ca nu vrem sa te vedem somera (macar ca asta ar mai rezolva unele probleme...)
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia si Carla (4 martie 2009)
miereamara spune:
bey, copilul meu nu e precoce deloc:)) nu zice mama nici acum, e iute de picor da' mutulica.
Eu am cubicle, macar poci sa ma scarpin in fund cu precautie insa, cand e culuarul liber:)))
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
Ciufik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anuc In sfarsit pot si eu sa scriu ceva, ca pana acum n-a mers decat sa citesc... ![]() |
Si ce Anuc, nu ai avut ce ceti? hah? ca la cat bat eu campii pe aici
.Deci ai lasat copilu' sa se ude azi... sa nu dai vina pe Miere dc raceste maine, da?
alinuk spune:
| citat din mesajul lui miereamara Bey ma refeream la barlogul meu, adica la birou, ca dc mai stau mult pe net ma dau astia afara:))) Poate a fost exprimarea nefericita sau poate sunt eu mai sensibila in perioada asta, da' m-a deranjat concluzia lui alinuk cum ca nu pui pe cv faptul ca a mers la nu stiu ce varsta.... Asta ca sa-mi duc ideea pana la capat. Scuze Alinuk dc am perceput eu concluzia ta ca fiind un pic ironica, cu siguranta nu a fost asa , probabil e doar imaginatia mea obosita (aseara am dormit 2 ore, urla fi-miu toata noaptea, ii iese o masea). www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old. |
ma sincer a fost un pic ironica... dar o ironie pozitiva, dragutza, nu cu tzepi..cel putin asa am vrut eu sa transmit mesajul
sa nu mai fie mamici stresate ca a ei odrasla nu vorbeste la telefon sau nu merge, sau nu papa ca Aidan

voi aveti acolo in farmacii un gel bun baby orajel (mi-a adus cineva si mie)..e bun de dat seara inainte de culcare atunci cand sunt eruptii
auleo Andrei de Ciufik nu e dat!!!! mai c'as face o buraka pt okii aia frumosi
(mei stiam de tine ca esti ciufuta..nu te mai lauda atat, ca ne-am mai ciocnit noi constructiv in niste idei ...dar cat de ciufuta ai fi tu, pe mine nickul tau ma duce cu gandul la ciufulita!..sa ne ierte ana ciufulita!)
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
speranta si incredere infinita in semenii mei
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Ciufik spune:
| citat din mesajul lui miereamara bey, copilul meu nu e precoce deloc:)) nu zice mama nici acum, e iute de picor da' mutulica. Eu am cubicle, macar poci sa ma scarpin in fund cu precautie insa, cand e culuarul liber:))) www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old. |
ce ai bre? pls, translate ca eu nu pricepui
.al tau tace, dar le face. periculos.
Ciufik spune:
| citat din mesajul lui alinuk (mei stiam de tine ca esti ciufuta..nu te mai lauda atat, ca ne-am mai ciocnit noi constructiv in niste idei ...dar cat de ciufuta ai fi tu, pe mine nickul tau ma duce cu gandul la ciufulita!..sa ne ierte ana ciufulita!) Alinuk www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei / Andu mik si Teo voinik speranta si incredere infinita in semenii mei www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230 ............................................................................ Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
bey, sa ne scuze dra ciufulita, ca nu vreau sa atentez la titlul ei, da?
si nu-s asa ciufuta, gura asta...dar suflet bun
oooo, aud ceva de bb3? io zic sa nu astepti aprilie-mai ca iar faci capricorn
anca_ spune:
ciufik, e tare tragut zuzu'ul tau! Si bretonul e beton
!
miere, super tare daca a adormit pe jos! Eu as vrea sa adoarma si Andy asa oriunde, dar nu am succes. Cand mai mergem pe la cate o petrecere tot incercam sa-l culcam in cate un pat strain ca sa nu fie nevoie sa ne intoarcem acasa, dar n-am avut succes pana acum. Tot timpul a trebuit sa o ducem pe bunica si bebe mai devreme acasa. O fi poate si din cauza galagiei.. mai incercam..
Nu vreau sa pun paie pe foc, dar acum mi-am amintit, ca am citit acum ce zicea alinuk ca face Andu..pediatra m-a intrebat cum sta Andy cu imaginatia, a mai detaliat oleaca si m-a intrebat daca se joaca cu masinutele ca si cum le conduce, sau daca imi da mie sa mananc sau daca hraneste jucariile..in jur de 1 an incepe sa li se dezvolte imaginatia si ar trebui sa-i vedem facand lucruri ca mai sus..pe Andy doar de vreo cateva ori l-am vazut jucandu-se cu cate o masinuta si facand zgomote ciudate, dar rar..Ai vostri fac de astea?
miereamara spune:
Ciufik am vrut sa zic ceva si a iesit altceva, asa e cand esti cu okii in 14.
Eu am un cubicle inchis pe trei laturi, cu pereti pana sus, deci sigurul loc de unde pot fi privita e culuoarul:)))si cateodata mai imi vine sa ma scarpin undeva si tb sa fiu atenta:)))
Aidan nu prea spune multe, doar da si ta-ta, mama nici in visele mele cele mai frumoase:((
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

, probabil e doar imaginatia mea obosita (aseara am dormit 2 ore, urla fi-miu toata noaptea, ii iese o masea).