LMA licurici ian - feb 2009 (84)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

In sfarsit pot si eu sa scriu ceva, ca pana acum n-a mers decat sa citesc...

Deci: Aryia . Imi place stilul tau de mor! Pupam tribul.

Miere, nu e mai nicio furtuna, fii serioasa. Eu ascult si sfaturile tale si daca merge si la noi bine, daca nu, nu.

Noi eram cu canuta exact cum a descris Selene, dar identic. adica o tinea in maini si rodea mushtiucul ala pe care de fapt trebuia sa-l suga ca sa pice apa. Nu stia sa ridice canuta, asa ca o folosea pe post de alinat durerile/mancarimile de dinti. Adevarul e ca nici nu i-o dadeam prea des...deci cum sa invete copilul daca nu exersa??
Asa ca azi i-am lasat cana...nu va zic ca s-a udat si am schimbat vreo 4 tricouri..dar a invatat singurel si bea copilul meu apa din canuta, in sfarsit. Deci tot eu eram problema, ca nu-i dadeam canuta.

Tot cu canuta asta in mana, azi a facut cei mai multi pasi singurel...mai mult, a si cotit-o la dreapta, fara sa-si piarda echilibrul pana la canapea. Ma gandeam la Aidan cu canuta lui.

E aiurea sa facem comparatii, mai ales ca intre licurici sunt diferente si de 3 luni...la varsta lor conteza si cateva zile.

Va pup pe toate

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Miere - nu cred ca alinuk a zis cu vreun apropos, dar , deh, ce sa-ti fac dc ai copilu' cel mai precoce de aici (glumesc, da???) si ia treci la treaba, ce-i asta sa stai pe forum? ntz, ntz
Aaa, si vreau si eu birou-barlog ca al meu e open-space(cum se zice in romana ) si "vede" toti in pc-ul meu .

dupa cum ziceam, okii de la ta'su (ca ai mei sunt verzi), putza tot de la ta'su , restul de la mine .

las' ca fac eu o fata cu okii verzi, sa semene si cu mine.

V-am zis ca ma simt mai bine si maine ma duc la scarbici ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

No, acum ce sa zic, barlogul ala tre' sa-l acceptam, Miere, ca nu vrem sa te vedem somera (macar ca asta ar mai rezolva unele probleme...)

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia si Carla (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

bey, copilul meu nu e precoce deloc:)) nu zice mama nici acum, e iute de picor da' mutulica.

Eu am cubicle, macar poci sa ma scarpin in fund cu precautie insa, cand e culuarul liber:)))

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anuc

In sfarsit pot si eu sa scriu ceva, ca pana acum n-a mers decat sa citesc...

Si ce Anuc, nu ai avut ce ceti? hah? ca la cat bat eu campii pe aici .

Deci ai lasat copilu' sa se ude azi... sa nu dai vina pe Miere dc raceste maine, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Bey ma refeream la barlogul meu, adica la birou, ca dc mai stau mult pe net ma dau astia afara:)))

Poate a fost exprimarea nefericita sau poate sunt eu mai sensibila in perioada asta, da' m-a deranjat concluzia lui alinuk cum ca nu pui pe cv faptul ca a mers la nu stiu ce varsta.... Asta ca sa-mi duc ideea pana la capat. Scuze Alinuk dc am perceput eu concluzia ta ca fiind un pic ironica, cu siguranta nu a fost asa, probabil e doar imaginatia mea obosita (aseara am dormit 2 ore, urla fi-miu toata noaptea, ii iese o masea).

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

ma sincer a fost un pic ironica... dar o ironie pozitiva, dragutza, nu cu tzepi..cel putin asa am vrut eu sa transmit mesajul

sa nu mai fie mamici stresate ca a ei odrasla nu vorbeste la telefon sau nu merge, sau nu papa ca Aidan
voi aveti acolo in farmacii un gel bun baby orajel (mi-a adus cineva si mie)..e bun de dat seara inainte de culcare atunci cand sunt eruptii

auleo Andrei de Ciufik nu e dat!!!! mai c'as face o buraka pt okii aia frumosi

(mei stiam de tine ca esti ciufuta..nu te mai lauda atat, ca ne-am mai ciocnit noi constructiv in niste idei ...dar cat de ciufuta ai fi tu, pe mine nickul tau ma duce cu gandul la ciufulita!..sa ne ierte ana ciufulita!)

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

speranta si incredere infinita in semenii mei
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

bey, copilul meu nu e precoce deloc:)) nu zice mama nici acum, e iute de picor da' mutulica.

Eu am cubicle, macar poci sa ma scarpin in fund cu precautie insa, cand e culuarul liber:)))

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

ce ai bre? pls, translate ca eu nu pricepui .
al tau tace, dar le face. periculos.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

(mei stiam de tine ca esti ciufuta..nu te mai lauda atat, ca ne-am mai ciocnit noi constructiv in niste idei ...dar cat de ciufuta ai fi tu, pe mine nickul tau ma duce cu gandul la ciufulita!..sa ne ierte ana ciufulita!)

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

speranta si incredere infinita in semenii mei
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230

Nimic nu-i intamplator!

bey, sa ne scuze dra ciufulita, ca nu vreau sa atentez la titlul ei, da?
si nu-s asa ciufuta, gura asta...dar suflet bun .

oooo, aud ceva de bb3? io zic sa nu astepti aprilie-mai ca iar faci capricorn .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

ciufik, e tare tragut zuzu'ul tau! Si bretonul e beton !

miere, super tare daca a adormit pe jos! Eu as vrea sa adoarma si Andy asa oriunde, dar nu am succes. Cand mai mergem pe la cate o petrecere tot incercam sa-l culcam in cate un pat strain ca sa nu fie nevoie sa ne intoarcem acasa, dar n-am avut succes pana acum. Tot timpul a trebuit sa o ducem pe bunica si bebe mai devreme acasa. O fi poate si din cauza galagiei.. mai incercam..

Nu vreau sa pun paie pe foc, dar acum mi-am amintit, ca am citit acum ce zicea alinuk ca face Andu..pediatra m-a intrebat cum sta Andy cu imaginatia, a mai detaliat oleaca si m-a intrebat daca se joaca cu masinutele ca si cum le conduce, sau daca imi da mie sa mananc sau daca hraneste jucariile..in jur de 1 an incepe sa li se dezvolte imaginatia si ar trebui sa-i vedem facand lucruri ca mai sus..pe Andy doar de vreo cateva ori l-am vazut jucandu-se cu cate o masinuta si facand zgomote ciudate, dar rar..Ai vostri fac de astea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ciufik am vrut sa zic ceva si a iesit altceva, asa e cand esti cu okii in 14.

Eu am un cubicle inchis pe trei laturi, cu pereti pana sus, deci sigurul loc de unde pot fi privita e culuoarul:)))si cateodata mai imi vine sa ma scarpin undeva si tb sa fiu atenta:)))

Aidan nu prea spune multe, doar da si ta-ta, mama nici in visele mele cele mai frumoase:((

Mergi la inceput