LMA licurici ian - feb 2009 (84)
Raspunsuri - Pagina 14
Ciufik spune:
ce furtuna, frate?
bai, iar incepem? ce vreti sa vorbim numa' de cat de destepti si frumosi sunt copiii nostri ? pai asta stim deja.
Miere, uite, eu azi ca urmare a ceea ce ceti colea asa, i-am dat lui andrei sa-si servesca para singur. da, baga ditamai bucata in gura si m-am abtinut sa ma reped sa i-o scot, l-am lasat (am stat cu nodu' in gat ca pateste ceva, mama paranoia) si n-a patit nimic. deci, o sa repet figura.
Cum fi-miu e cel mai in urma de pe aici la motricitate si cum a devenit si el biped dupa 1 an (nu ca altii la 5-7 luni, mama ei de comparatie) azi l-am pozat in timp ce 20 min se ridica pe patut ca pe urma sa se arunce in fund. Deh, vrea sa se perfectioneze, ca a auzit si el ca altii i-au luat-o inainte demult.
Iote poze cu zuzu:
http://community.webshots.com/album/576572549OPzXLE
So, acum cand am intrat si eu, va rog nu va suparati si va retrageti, ca ma super si io .
pentru toate doamnele.
cami_antonia spune:
selene cum doresti
maine iti zic cam exact ce si cum
daca aveam bani lichizi si azi te trimiteam cu ele la posta
offffffff
rar patesc asa ceva
ahahahah
irinacccccccccccc pe unde esti draga cuscraaaaaaaa????????
offffffffffff
fiecare face cum crede ca e bine pt bebele lui
eu de exemplu o intarc si gata
da eu plangggggggg
offff
imi venea sa ii dau si in seara asta cat m-a mai cautat draguta
da m-am abtinut
vreau sa mi se refaca organismul putin inainte de o a doua sarcina
da nu e usorrrr
va pupi
fug la nani
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
cami_antonia spune:
ciufik andrei e superrrrrrrrrrr
bravooooooooooo
eu am uitat sa va zicccccc
ca in loc sa avem alti incisivi
sau canini
cum credeam
avem o masea ieswita
si una care e sa spargaaaaaaaaaa
deci
suntem tari
ahahahaha
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
iuliacris spune:
Mai Ciufic, da, frumos mai e Andrei, mi-au picat ochii-n gura!!!! I-ai facut un pic de breton, nu?
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia si Carla (4 martie 2009)
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ciufik noi . Andreea si Andrei (27.12.2008) |
buei Ciufiko daca al tau Andrei o striga pe preitena'sa io mor aici de ciuda, nah
da asa e, la CMU si noi ...cred ca ce zici tu e motivul pt care pedi a noastra era asa relaxata la citirea rezultatelor incadrate (ca stii alea care sunt in afara limitelor...chit ca e cu o miime de unit de masura din ce-o fi mai mic sau mai mare... ti le incadreaza acolo sa le vada tot orbu'si nestiutoru') ...ca eu eram cam verde cand am intrat in cabinet cu hartiile
acum trecand intr-un registru mai serios, consider ca e uman sa facem comparatii, practic nu te poti opri...mintea se duce intr'acolo fara sa vrei
numai ca rezultatul acestor comparatii nu e relevant... asta e ideea cea simpla, cred eu fara nicio furtuna'n niciun pahar
Si eu observ/compar:
Andu face mult mai multe chestii decat facea Teo - apasa butoane si nu la intamplare, isi pune muzici, stie multe chestii, face turnuri, pune capace la sticle, imi da mie sa mananc cu linguritza, il imita pe Teo fix pe tonalitate.. (avantaj picul... vede multe lucruri imprejurul lui si functioneaza imitatia)
Pe de alta parte, Teo a mers mai devreme cu vreo cateva saptamani (pe la 10-11 luni), Andu la aproape un an
ce sa fac... ma mai trezesc chiar zicand: teo facea asa...blabla'
numai ca nu inseamna nimik asta, fiecare copil are personalitatea lui (vai mie...amandoi capatzanoshi/demni carpicorni),ritmul lui...
Paula raspuns acolo
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
speranta si incredere infinita in semenii mei
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
hahahhhaaaaaaaaaah
pe gupil asta http://entertainment.webshots.com/photo/2066363940103740486nbFSEx
l-ai facut dupa nickul tau de aici??
aidca de ciufuliki?
expresiv tare Andrei de ciufik si cu ochi din aia de se topesc mamzelele
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
speranta si incredere infinita in semenii mei
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
Nimic nu-i intamplator!
Ciufik spune:
Alinuk - nu, soro, ca al meu nu are prietena, e cuminte . Tot pe ta'su sau pe ana-nana, vara'sa . Apuca sa zica si apoi i-l smulge ana din mana, dar fata draguta ii da altceva in loc. Deocamdata merge, insa nu pt mult timp. Aoleu, amandoi capricorni? vai de voi!
iulia - tuns e mult spus, noi ii spunem ciumpavit , ideea era sa i-l luam putin la spate, dar m-am trezit eu cu talente de geta voinea si am bagat foarfeca in breton, andrei a intors capul si uite bretonu' stramb. Noroc cu maica'mea ca i s-a facut mile de el cand l-a vazut si l-a indreptat .
cami - poze cu Antonia cand ne pui? cred ca e singurul licurici pe care nu l-am vazut decat 1 data (cand ati fost la patricia).
miereamara spune:
Bey ma refeream la barlogul meu, adica la birou, ca dc mai stau mult pe net ma dau astia afara:)))
Poate a fost exprimarea nefericita sau poate sunt eu mai sensibila in perioada asta, da' m-a deranjat concluzia lui alinuk cum ca nu pui pe cv faptul ca a mers la nu stiu ce varsta.... Asta ca sa-mi duc ideea pana la capat. Scuze Alinuk dc am perceput eu concluzia ta ca fiind un pic ironica, cu siguranta nu a fost asa, probabil e doar imaginatia mea obosita (aseara am dormit 2 ore, urla fi-miu toata noaptea, ii iese o masea).
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
miereamara spune:
Ciufik, ai un copil superb! Are niste ochi de belea, ma intreb de unde i-a luat?:))
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
Ciufik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuk hahahhhaaaaaaaaaah pe gupil asta http://entertainment.webshots.com/photo/2066363940103740486nbFSEx l-ai facut dupa nickul tau de aici?? aidca de ciufuliki? expresiv tare Andrei de ciufik si cu ochi din aia de se topesc mamzelele Alinuk www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei / Andu mik si Teo voinik speranta si incredere infinita in semenii mei www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230 ............................................................................ Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
okii sunt meritu' lu' ta'su.
ciufik vine de la ciufi si ciufi de la ciufuta , asa ma alint eu cu colegu' de apartament.
nah, ca m-am "descoperit" de tot, s-a dus tot misterul meu.
ptii ce logoree am, se vede ca am dormit pana la 12, fara plod acasa.