Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *61*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

foarte tare jumperul din linkul trimis de hepilica...cred ca la fel are diana......oare trimit si la noi?

, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

life is not fair ......disneystore nu livreaza in romania.....vreau si io!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Pana acum s-a scremut si miorlait. N-am mai rezistat si i-am pus supozitor. L-a dat afara dupa un minut si a adormit pe loc. Eu asteptam sa faca si sa-l schimb asa ca-l lasasem doar in pampers, dar doarme asa frumos dupa ce sa usurat... L-am acoperit cu paturica si ma bag si eu un pic langa el ca pe urma incepe distractia. Sper ca daca incepem diversificarea o sa scapam de problema asta cu kk. El de la o luna face o data pe zi iar daca se intampla sa nu faca e vizibil deranjat asa ca prefer sa-i bag supozitor. Asta e al 4-lea(in ultimile doua luni), n-am bagat prea multe si sper sa nu mai bag deloc.

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna!
Fetelor, revin si eu cu o discutie mai veche, cea a cadourilor pentru nasi. Avem si noi botezul saptamana viitoare si chiar nu stiu ce sa le cumpar. Nu am mai fost pe la ei pe acasa de multi ani si nu stiu cam ce ar avea nevoie. Nici nu imi vine sa ii intreb, pentru ca sigur nu or sa imi spuna, si mai rau ma enervez. Si nici timp de umblat prin magazine nu am, adica as vrea sa ma duc undeva la fix, fara sa alerg din magazin in magazin.
Asa ca va rog eu din suflet, spuneti la fata ce ati luat voi cadou! Va rog muuuuuult de tot!!!!!!!!!!!
Monique, stiu ca tu esti mai umblata prin magazine. Stii cumva pe unde exista magazine speciale de cadouri, adica asa, cu chestii mai deosebite? Stiu ca vazusem in galeria Carrefour din Brasov, acum cativa ani, un magazin cu lucruri foarte deosebite, de genul lenjerii de pat super frumoase (si scumpe ), niste halatele de baie sexi, cu blanita si alte nebunii, etc. Acum cred ca s-a desfiintat magazinul ala si nici nu mai stiu cum se numea. Deci asa ceva m-ar interesa.
Bine, si alte idei de cadouri mai practice sunt binevenite!
Merci mult!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Noi nu o sa facem botez din acela clasic, cu petrecere. O sa fim doar noi, nasii, prietenii nostri cei mai buni care ne sunt si fini si parintii. Si o sa mergem la un restaurat sa luam o masa obisnuita, adica fiecare comanda ce vrea, fara meniu prestabilit.
Deci nici restaurantul nu l-am stabilit. Ma gandeam la Talia din Piata Victoriei, ca are separeuri si o sa se poata desfasura Andrei in voie. Plus ca si nasii au un baietel de 5 ani. Stiti voi vreun alt restaurant care sa aiba ceva loc de joaca pentru copii? Sau ceva acolo, de distrat copiii?

POZE

Mergi la inceput

Acum mi-a venit ideea ca as putea cumpara ceva de pe site-ul acela dat de Monique, cu bijuteriile. Nasa e mare fan bijuterii din argint din astea mai deosebite.(e de varsta mea). Dar bineinteles ca nu am salvat linkul, si nici nu mai stiu unde sa caut din urma. (am cautat in capitolul trecut si nu am gasit). Asa ca daca il aveti la indemana, pana apare Monique, poate il mai puneti odata si pentru mine

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

foarte tare jumperul din linkul trimis de hepilica...cred ca la fel are diana......oare trimit si la noi?

...da, cred este ca cel vazut in pozele dianei. si mie mi-a placut tare mult. si ai vazut cat cost? 80$. eu cred ca am dat mai mult si pe centrul de acivitati..paturica aia cu arcade. oricum la noi toate sunt mai scumpe.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

...da, cred este ca cel vazut in pozele dianei. si mie mi-a placut tare mult. si ai vazut cat cost? 80$. eu cred ca am dat mai mult si pe centrul de acivitati..paturica aia cu arcade. oricum la noi toate sunt mai scumpe.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

bespecial punct ro e site ul cu bijuterii

Mergi la inceput

Merci Croco, l-am gasit si eu pana la urma, dar bineinteles ca nu stiu ce i-ar place. Mie imi plac toate, ca de felul meu nu sunt deloc pretentioasa, dar e tare greu sa iei cadou la altii!

POZE

Mergi la inceput