***LMA spiridusi de ian -feb 2006 (346)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

seara buna gagici...

eu cu familionul am papat spaghete carbonara...bune,copiii se joaca cu jucariile primite...Stefan fff dezamagit de masina care merge pe pereti

maine plecam la munte ...in gasca cred ca o sa fie super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Filip! sa cresti mare si sanatos si sa ai grija de surioara Tami!
Angi si Codru, sa va bucurati de amandoi copiii si numai bucurii sa aveti de pe urma lor!

azi dim. a plecat Clau la Alba, eu l-am dus pe Marco direct la patinoar, am mai facut niste poze... la a 4-a sedinta a invata sa stea mai bine pe patine, sa-si tina echilibrul, sa mearga pe gheata...si altceva nu am mai vazut ca am plecat.

Edi e tot asa...ne chinuim...ieri dupaamiaza mi-a vomat in jet iaurtul cu piureul de fructe. am vazut eu ca se stramba la el, i-am bagat 2 lingurite, dar mi-a varsat dublu.
piureul de pere de dim. iar nu l-a vrut, aceeasi greata, asa ca nu am insistat.

Ioana insanatosire grabnica, baga lamaie multa si oscillo. tare nasol e sa fii si bolnava.
Vrei sa-l operezi de polipi pe Razvan?
Eu nu am nimic cu pers. de la gradi si intrs. de patinaj. Educatoarea i-a intrebat daca ii scapa pipi, cand a dus o fetitza la wc. marco e mare, trebuia sa spuna ca-l trece. Nu aveau cum sa vada ca e ud, caci avea salopeta de iarna pe el.
Multumim de vestile despre Irina, Carla si mario.
Maraki mersi, nu m-am gandit ca e ala butonul, cu toate ca am intrat si pe acolo.
Cosmi distractie placuta la munte. mergeti cu copiii? cat stati?

eu am la treaba de nu-mi vad capul. cine stie cand vine si Clau...are de semnat vreo 300 de planse.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello,

La multi ani Ioana constanteanca frumoasa

Cosmi care e problema cu masinuta? Nu tin bateriile mult eeee.....am scris asta in decembrie, tin doar 10 minute. Distractie placuta la munte

Azi a stat acasa Angelo, a facut temperatura si pe la 4 dim i.am dat nurofen. Eu ma pregatesc sa merg dupa salariu

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
LA MULTI ANI FILIP! Sa fii sanatos si norocos!
Andiaroro, sanatate micutei tale! Si ce dragutz e Alex cu prietenul lui pe care-l socializeaza.
Ioana sanatate! SI lasa kilogramele. Bucura-te ca ai o scuza.
Cosmi, distractie faina la munte.
Toanca, sper sa vina vesti bune cu job-ul.
Giova, cu accidentul cu pp la patinaj, lasa ca si Ana a patit acum de curand de vreo 2 ori, in casa! Nici la inceput nu patea asa ceva. Deci Edi nu vrea piureuri. El vrea numai de la tine, sa suga presupun. Al meu e un mancacios de nota 10. Orice-i dau dispare rapid din castron.
Silvi, sigur nu esti depresiva ca gatesti cu o asemenea frenezie? Si il subestimezi tu pe Alain!
Maraki, spor la cheltuit ce primesti. SI sanatate lui Angelos.
Mihaela, 7 kg, deja? La mai multe. Wow un vis frumos. O sa trec si eu la ceva mai drastic, curand, ca altfel cu dieta actuala se duc ele kg, dar putin mai greu decat vreau eu.

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Maraki iar febra? sa nu fie vreo infectie pe undeva...
Bee la noi de ieri dupa amiaza e probl. Pana acum papa tot si cu pofta...azi iar si-a facut greata la tot, chiar si la bunanate de iaurt facut de mine. si e marait nevoie mare...si mie mi s einchid ochii de oboseala. astept sa vina Clau i plasez si ma bag la somn.
Ma bucur ca papa tot Tavi si cu pofta.

_

Mergi la inceput

Noroc cu Bee ca mi-a adus aminte

La multi ani Filipelu, sa cresti mare, sanatos si cu mult noroc

Giova nu este infectie, a fost Giorgos bolnav de cand am fost la zapada, dupa aia am fost eu si acum vad ca o fi luat si Angelo de la noi. El nu este cum am fost noi, e ceva mai usor.

merg sa ma imbrac....spor la cumparat mancare ca de altele.....de unde Urgent trebuie sa.i cumparam lui Angelo pantofi de interior pt gradi ca 28 e fix

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Maraki pai de-aia te minunai de nr.lui Marco de la picior. Are 26 spre 27. I-am luat adidasi Nike din Italia si ii sunt buni acum. pana la primavara ii vor fii fixi.

am terminat curatenia...mi-am spalat geamurile/uslile de la balcoane din living si bucatarie. de la camere le las Melaniei, pe sapt. viitoare.

a venit Clau cu o tava de cremes - a facut mama pt. ziua lui, sarmale (trebuie puse la fiert), soacra a facut niste chiftelute...dar tot mai am o groaza de treaba pe maine...

o seara faina.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Hello!
Filip, LA MULTI ANI!
SA FI SANATOS, VOIOS, VOINIC!
Am avut o zi infioratoare: m-au "calarit" grecii de nu mai stiu de mine!
Colac peste pupaza, Matei se plange iar de dureri de urechi. Nu stiu cum de e asa de sensibil
Giova, nasol cu Edi; l-o durea burtica sau are stare de disconform de la dintisori de nu a vrut sa manance.
Maraki, sanatate multa lui Angelo!
Si Matei la picior are tot 26-27.
Sunt asa de obosita.......
Sa aveti o seara placuta in continuare

Mergi la inceput

Toanca multumim si sanatate lui Matei Doamne ajuta sa nu fie otitasaracutul.
Giova nu stiu cum sant prajiturile cremes...sant praji? cred oricum ca as manca ca la mine rar vezi sa nu imi placa ceva La multi ani pt Clau, sa fie sanatos si la punga gros Am cumparat pantofi pt gradi dar sant ficsi nr 29 Trebuie sa merg sa-i schimb, oricum nu eram prea incantata de model dar nu am avut din ce sa aleg la nr asta.

merg sa vad " A beautiful mind "

nb tuturor si copii sanatosi

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

si eu am spalat ieri geamurile, tocurile de la bucatarie si balcon..am scos jaluzelele si le.am spalat in cada Mai am in sufra si dormitoare si sa sterg praful sus pe sifoniere

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput