***LMA spiridusi de ian -feb 2006 (346)***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

ce mai faceti gagici?
Noi tot la fel...eu cu Edi in dormitor, treziri din ora in ora...dar numai dupa ora 3 noaptea. dimineata doarme mult si bine, eu nu mai pot dormi ziua. Inca rezist, nu am clacat.
sper sa nu merg in Paris si sa ma inchid in camera sa dorm non-stop.
Nu am platit hotelul, inca ma gandesc, astept last chance...pana pune Clau mana pe card si achita el. doar ca nu prea vreau sa-l las pe el, caci ma duce la 4 stele si platesc o groaza, si chiar nu se merita sa dam mult pe cazare. Oricum, camere in centrul Parisului sunt toate la fel de mici, asa ca....

Maraki, Ana da tin banii pt. paris...nu am eu in minte sa fac shopping acolo, dar daca vedem ceva frumos....
Iuliana super ca a papat Mateio atatea gogosi. si lui Marco ii plac la nebunie.
maraki mama ce combinatie ti-a tras Angelos in cana.
ai vazut filmul? eu tot descarc pe el, naiba stie de ce merge asa greu...ceva setari nu le-am facut bine. Poate vine vara-mea la noi sambata cu prietenul ei si sa mi-l rezolve. nu e posibil sa descarce asa incet. am si ales sa-l descarc de la cineva care nici nu sta mult cu DC++ deschis.
Silvia vroiam sa te intreb daca pot sa-mi cumpar bagaj la cala doar pt. intors, Paris-Timisoara si numai pt. o pers.?
e nasol ca ne trebuie geanta pt. cala, dar vedem noi cum o rezolvam.
inca nu am intrat pe site-ul lor, te intreb pe tine daca se poate. sau esti obligat sa iei dus-intors bagaj la cala?

Sambata avem musafiri, duminica e ziua lui Clau, peste o sapt. a mea, asa ca facem iar la comun.
Maine el merge pana la Alba pt. un proiect, vrea sa-l ia sio pe Marco cu el, eu nu prea vreau....

revin mai tarziu, merg sa adun de prin casa.
azi merg si la tuns, vreau sa-mi schimb look-ul, musai breton.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello,

Giova deci nu stii cum sa gasesti filmul si la alti useri Te duci in Dc++ la download unde iti arata lista cu ce ai ca sa se traga. Chiar daca userul este offline, apesi click dreapta pe film si primul rand este pt alternativa sa iti caute( nu stiu cum scrie in engl la tine ca eu am in germana ) Dupa ce ti-a dat filmul, apesi click dreapta pe el si dai la randul 6 de jos in sus numeri, chiar daca sant mai multi useri, o sa iti apara lista cu ei si dai click pt toti..cred ca la tine scrie all....dupa aia dai click si la randul 3 de jos in sus unde scrie extra slot si tot asa apesi pt toti...asa poti incarca repede si de la mai multi odata.... Sper ca ai inteles cum am explicat, oricum te prinzi cand dai click-uri si stii ce ai de facut

revin mai incolo, abea am venit si ma apuc sa strang prin casa si sa.i fac lui Angelo sa manance de pranz

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Toanca mi.am adus aminte: de ce te chinuiesc cu stick-ul ala de 2 GB ? Cred ca ai o gramada de spatiu la laptop, fa-ti un director pt filme sa ai macar 10 GB in share la DC++...asa te poti conecta la huburi mai bune...

maaaai sa va spun ce telefon am primit chiar acum!!!! o fi sau nu tzeapa????? era un robot ca pana sa ma prind vorbeam de una singura ca televizorul si ala dadea din gura in continuare A spus numele nostru, ca ne.a luat dupa abonamentul de la telekom si nu mai stiu ce a zis....si cica am fost alesi si am castigat un BMW nu mai stiu ce tip, ca este incredibil dar adevarat, sa credem ca santem castigatori si sa sunam la un nr de tel in urmatoarele 48 de ore...acum ma gandesc: o fi tzeapa? daca sunam acolo si ne vine factura o gramada de euroi? dar daca nu e tzeapa si nu sunam pierdem masina Ati mai auzit asa ceva? cred ca giorgos o sa rada cand o sa.i spun, dar totusi.....moaaama oare ce BMW super tare limuzina o fi????

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Nu amapucat sa citesc atent , revin .
Giova da poti,eu le-am cumparat la ai mei inca un bagaj nu cred ca difera pretul daca e numai pt un drum...e tot cat primul luat, te loghezi cu contul tau, accesezi rubrica modifica rezervarile mele si adaugi inca un bagaj , daca nu gasesti te sun eu si iti zic pas cu pas .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Maraki, in Romania genul asta de telefoane sunt TEPE 100%; nu exista niciun dubiu.
In Germania nu stiu....dar ....si eu in locul tau as fi foarte circumspecta.
Incearca de la un telefon public eventual.
Giova, deci iti faci breton!
Bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Sa ma laud si eu cu caracatita mea : http://bucataria-sylviei.ro/caracatita-cu-sos-picant-si-orez-negru/ sa vedeti ca finaul arat chiar bine nu e asa tragic si ciorba de fasole cu ciolan in strachina facuta din paine http://bucataria-sylviei.ro/ciorba-de-fasole-boabe-cu-ciolan-in-paine/ sa nu va zic ca am si mancat-o toata cu Jean ca am stat pe oala nu facusem multa...dar oricum, pana a fost gata azi am facut supa chineaasca cu pui pt mine .
Toanca exact e chestie de gust la greci mie fructele de mare mi-au placut cel mai mult in rest...prea cu mult sos pt mien si cam grase .
Ana sanatate pt Anastasia, noi e tot conversam de ata nu ma intind si aici, pupici la sportiv si felicitari am tot uiatat sa te intreb aici nu prea sunt cu poeziile nu? numai cu cantecele ilaud si pe Alain in franceza si e total cum canta ce isi aminteste el .
Maraki eu cred ca e o mare tampenie tel ala si eu tot primesc si cica conecteaza automat un robot care iti comunica nu stiu ce ca ai castigat intereseaza-te de numar oricum si vezi nu dada de cont sau trimite ceva taxe simbolice Eu inchid automat o data am scultat ce vroiau .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

m-am tuns, imi place...bine toata coafura a tinut pana am iesit in vant. cand am intrat in masina nu mai aveam breton, suvitele intoarse erau la naiba, dar e ok...e o schimbare. sa vedem maine dim. cu ce freza ma trezesc.

Maraki m-ai bagat in ceata total...de nu am cautat si habar n-am unde e download ala.
ai grija cu telefonuil ala, suna clar a teapa.
Silvia mersi, voi intra sa vad ce si cum si daca tot asa ma pricep ca si cu DC++ te anunt.
si eu am facut ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat. eu o fac cu tarhon ciorba de fasole, asa se face pe la noi.
caracatita aia super arata pe orezul ala negru. cum e la gust? din ce e facut?
Iuliana da mi-am tras un breton asa mai filat...cam scurtut...sa vedem dupa ce ma spal pe cap cum va sta. ca eu nu ma pot peria-usca cum a facut el...cu placa mai scot ceva asemanator, dar nu prea am timp de ea.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Si eu fac ciorba de fasole cu tarhon, dar pun si cimbru
Silvi, o sa intru de acasa sa vad cum arata caracatita ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna seara dragelor!
De citit va citesc zilnic dar mai greu cu raspunsul. Am si fost ca ...hm, indispusa zilele astea si mi-a venit sa nu mai scriu pe forum deloc...dar mi-am revenit
Eu sunt racita cobza de joia trecuta, am luat de la Razvan vad ca si amandoi mucim la greu (Maraki, sper ca nu mananci). Ce ma pune pe ganduri e ca de vreo 4-5 zile stagnez, nu vad nicio imbunatatire, nimik....si nici Razvan nu o duce prea stralucit desi el a luat si 6 zile antibiotic.
Incep sa ma umflu ca o capusa dar de 2 saptamani de cand stau in casa nu fac altceva decat sa gatesc si sa mananc. Sper de luni, la munca, sa nu mai am atatea tentatii. Nici nu indraznesc sa ma cantaresc (sigur am sarit de 12 kg) si incvepe sa mamanance burta pe toate partile. Chiar m aminunam ca pana acum n-am facut vergeturi ca l asarcina cu Razvan eram dezastru de la 4 luni....dar nu e timpul pierdut, ca doar lucram cu materialul clientului si materialul este prost calitativ. Eh cine stie, poate nu am facut vergeturi nnoi inca si pt ca am incaput in pielea mea crapata de la prima sarcina
Giova, inteleg ca va asteapta nopti albe de la dintisori! Nu incerci cu homeopate? M-a socat faza cu Marco pipilit la patinoar....dar tantiile alea ce draq pazeau, au lasat cupilul atatea ore ud....Sa-ti fie de bine tunsoarea, vedem si noi ceva poze?!
Ana, am inteles ca va luptati cu otita! La voi nu se pune problema de scos polipii? (ca eu pana nasc trebuie musai sa ajung la Cluj sa facem interventia). Am citit si ca Anastasia face pe cocheta cu baietii mai mariPupici si sanatate multa!
Silvia, ce as manca si eu caracatita....mi-a placut asa de mult cand ammancat acum vreo 10 ani....doar ca daca miroase in halul ala nu as gati eu acasa Mi-a placut si ideea cu acele castroane de ciorba din aluat....super de efect! Felicitari pentru performantele scolare ale lui Alain
Iuliana, cum stati cu parazitii? Ce reteta de gogosi ai facut?
Maraki, sigur e teapa telefonul ala, si pe aici se practica!
Miha, pe unde esti, ce faceti voi? Nu am retinut cred, de luni Tudor merge la gradi in Cluj (sau din martie?)
Bee, am inteles ca esti la dieta, la Monti, cum merge, se vad ceva rezultate? Este compatibila cu alaptatul, adica nu a scazut cantitatea de laptic?

Am "vorbit" pe mess cu Irina, Carla e bine, e mucoasa acum, papa bine (tzitzi s-a duuuus dupa 2 saptamani), a luat deja 1100 gr. De luni, dupa ce incepe Mario gradi, spera sa intre sa mai scrie cate ceva.
Cam atat am retinur!
Mai intru sper, maine!

Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) si 25+ cuSonia
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Mergi la inceput

Hello,

Ioana nu mancam tocmai terminasem o gogoasa ( numai eu le.am mancat ) si am aprins o ...poate iti face rau numai gandul asa ca nu scriu ce Stiu de la mine ca eram foarte dificila cu problema asta, imi venea sa ma iau de lume pe strada cand simteam mirosul Foarte bine ca mananci, decat sa faci un bebelin mititel cum a fost al meu....sant sigura ca asta a fost cauza: nu puteam sa mananc. A intrat si la mine Irina dar abea acum am venit la comp. Imi pare rau ca nu am vb cu ea...
Irina sanatate la bebelinaTe asteptam sa ne pove despre ea si creolin
Giova sus unde vezi plicul galben cu ceas si sageata verde in jos, acolo este ce ai in download neterminate
Silvi nu stiam ca exista orez negru, doar brun...ce gust are? Yammyyy caracatita

Am aruncat hartia cu nr ala de telefon, toata lumea mi.a spus ca e tzeapa inclusiv parintii mei si bineinteles Giorgos Este un circ misto pana la sfarsitul lunii, am adus pliantul si ne gandim sa facem rezervare la bilete ca nu l.am dus niciodata pe Angelo la circ, doar la zoo Biletele sant intre 15-35 euroi
Angelo e cam bolnav, dupa masa a inceput sa faca febra, i-am dat paracetamol si picaturi pt nas, deocamdata este bine...sper sa nu faca febra...doarme de la 18.40 si ma bucur ca a mancat bine de seara.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput