***LMA spiridusi de ian -feb 2006 (346)***
Raspunsuri - Pagina 7
Giova spune:
pai miroase groaznic caracatita...doamne ca nu poti sta in bucatarie cand fierbe.
a facut si sora-mea cand am fost la ea...la gust e buna, zici ca mananci pui, dar pana o prepari, mori incet.
Iuliana, Maraki super ca le-a lipsit copiilor gradinita si colegilor.
Cosmi azi vine sorella, nu? eu am avut impresia ca ieri era miercuri...vroaim sa merg azi la tuns, caci am programre pe joi.
sunt pe alta planeta.
Silvia da asa e. ne manca sa luam ceva, ca doar avem bani de stricat. dar cum nu suntem decisi, mai bine renuntam, ca nu e inca vremea lor.
Ieri Marco s-a scris cu pixul pe amandoua bratele...cica asa are si Adi (viitorul fin) pe maini...el are un tatuaj...si musai a vrut si el. doamne ce l-am surluit aseara, ca s-a scris cu marker pt. CD.
e frumos afara, astept sa se trezeasca gogoasa, sa pape si mergem la piata sa mai cumparam legume.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
cosmi1975 spune:
saluttt
am aflat ca fina mea careia i au murit gemenii acu 10 ani...este insarcinataaaaaasunt fericita pt ei...asa ca Giova si eu cu botez
Giova spune:
am uitat sa va zic:
am vazut aseara la stiri ce pastile a lui A.Mutu. pai exact dintr-alea am luat si eu, din mag. naturist din mall, dar uite...
si a vb. acelasi ing. de la institut cu care am vb. si eu. la analiza mie nu mi-a iesit subts. nociva, cine stie.
Of doamne! multumesc lui DD ca am un copil sanatos. de cate ori aud de super slim imi amintesc prin ce am trecut.
Cosmi felicitari! doamne ajuta. dar cum s-a intamplat? erau nascuti? sau a pierdut sarcina gemelara?
Noi cununam, cu botezul iesi mai ieftin. Finii nostri de la Sibiu, cica nu mai vor sa faca anul asta copil. pacat...poate venea o fetitza, cu toate ca ii pastrez toate hainele frumoase de la marco si Edi.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
cosmi1975 spune:
Giova...fini mei au avut 2 baieti gemeni care s au nascut cu handicap fff grav...hidrocefale care le au afectat tot...vaz,locomotor...la 3 si jumatate au murit la 6 saptamani diferenta unul de altul...nu cred sa ies ieftin cu botezul fatza de nunta ca la ei se lasa greuuuu
toanca spune:
Silvi, il inteleg pe sotul tau; eu numai cand le vad imi vine sa......d-apai sa mai si mananc.
Cand am fost in Grecia ne-au tot dus la restaurante de fitze unde ne-au dat numai caracatita, creveti, scoici si alte cele.
Eu cu un coleg am facut foamea 3 zile in Grecia si ne-am oprit in primul MC ca mancam si noi ca oamenii; e...gusturile nu se discuta!
Cosmi, bravo!
Da a trecut ceva timp pana a ramas iar insarcinata!
Si eu vreau sa botez dar n-am pe cine
Giova, am vazut si eu toate stirile cu pastilele lui Mutu; culmea e ca sunt o gramada care inca inghit nenorocile alea de pastile desi, din cate am inteles la stiri, este interzisa comercializarea lor in Romania; dar cum Romania este tara tuturor posibilitatilor, nimic nu e de mirare.
Maraki, deci si Angelo a fost bucuros de gradi.
Si Matei e foarte fericit; ieri copii au facut un tort la gradi (din cerereale, hartie creponata, etc) si i-a spus educatoarei ca e pentru iubita si draguta lui (adica io)
oachi_79 spune:
Buna ziua dragi mamici. Iaca dau si eu un semn de viata. Suntem bine, momentan in vacanta, eu mi-am luat o saptamina de concediu asa ca ne-am repatriat la Iasi.
Burtica e bine, creste, saptamina viitoare mergem la control. Este destul de activ, nu mai stiu daca si la Razvan a fost tot asa. In schimb eu ma misc mai greu; iar timpul pt somn daca ar fi mai mult, ar fi excelent ; dar al meu copil face ochi la 7 dimineata
Liliana felicitari pt noul membru. Probabil sunteti deja acasa. Mult laptic si cat mai putin stres.
Plec in pat putin pina nu apar membrii familiei si se scoala si Razvan.
Oana, mamica de Razvan-Stefan (13.02.2006) si 27 S
andiaroro spune:
Va salut din zbor ca am venit sa mancam si iar plecam brambura ca miercurea noi nu stam deloc pe acasa ca incepem cu muzica, apoi pictura si seara gimnastica si intre astea pauze de joaca la ludoteca (un loc numai cu jucarii pt copii-poate sa si imprumute, dar nu-mi trece prin cap ca sigur ar pierde piese si are destule acasa). Ma rog, pictura nu era in program, dar cum aia fac in holul clubului unde merge la muzica, atat le-a trebuit lui si alexandrei si cum l-a cooptat si pe Kosta nu mai e chip sa scapi ca o intreaba pe profa si stiu ei cand e urmatoarae ora, dar se termina pe 13 martie cu un carnaval(pt asta fac picturi) si mai respiram si noi....altfel, am mai programat pe 14 o iesire in 3 la muzeului balciurilor ca tot vine maica-mea pe 9 (abia astept) si i-o pasam pe anastasia(care imi arata cu degetul dulapul de biscuiti de bebei si e indragostita de fratele alexandrei, care are 9 ani ca-si da ochii peste cap cand il vede si ii surade fara incetare).
Silvia-e super Alain -Felicitari inca o data!!!Noi ne-am trezit aseara cu un cantecel cu alfabetul cap-coada.
Maraki-iti zic ce i-am zis si Cosminei. Nu toti se fac pictori, dar lucurile de baza sigur le va invata.
Cosmi-spori la pregatiri!
Giova-lasa banii ca gasesti tu la Paris ce sa faci cu ei
Tonca-bine c-a scapat Matei! Saracul ce dor i-o fi fost de gradi. Alex chiar a avut otita. Numai ca am fost inspirata si atunci cand am vazut ca paracetamolul e vax(adica am fost convinsa ac asat e), i-am dat eu Celesten ca tot aveam pt anastasia si stiam care-i doza pt el, asa ca dr doar a confirmat diagnosticul si doar a adaugat niste aerius pe termen lung ca avea si ceva rinita si oricum se apropie sezonul lui de alergie (abaia stept care o fi polenukl ala naspa-sper as aflu vreodata.vad ac pana acum nu e nevoie dea ntibio
am fugit...
toanca spune:
Cand am ajuns acasa ce credeti ca am facut: GOGOSI!!! Dar din alea simple, fara gem.
A mancat Matei vreo 7-8 dar nu le-am facut pre mari ca lui ii plac sa fie mai mititele; dar oricum ma uitam la el si ma minunam cat poate sa manance
Asa ca am avut program nu gluma!
Unde sunteti toate?
Giova, ti-ai rezolvat cu hotelul pentru Paris?
maraki spune:
Hello,
Toanca ce bucuroasa trebuie sa fii cand vezi ca mananca atat de bine Matei La noi a fost cu peripetii aseara pt alea 3-4 imbucaturi de gogosi A venit Angelo in bucatarie si a vazut cana mea care era pregatita cu cafea instant si zahar. A luat un plic de ceai, l-a pus in cana, a turnat si niste sare, am pus apa incalzita, a pus si niste bucati de gelatina sa se topeasca....asta in timp ce-i mai bagam in gura cate o bucatica de gogoasa Astazi i.am facut sarlota de capsuni ca sapt trecuta a mancat la gradi doua portii....a mancat si acasa? nu!!! dupa prima lingurita a spus ca nu vrea...moama si a iesit asa de bunaaa Si-a facut prostul obicei cand nu mai vrea sa manance, tine in gura mancarea si nu o inghite o gramada de timpsi asa imi dau seama ca degeaba insist, il pun sa o scoata si gata.
Ana ce zi incarcata ati avut Deci are preferat Anastasia Cand ai timp sa ne pui poze cu ea ca nu am mai vazut-o de la Craciun
Astazi cand am fost la sv am stat pe intuneric o ora <erau sigurantele sarite si electricianul venea la sv abea la 7.00.Mi-am aprins trei felinare si ma chinuiam sa vad in niste pliante cu mobila Nici nu stiu cum au rezolvat astazi ca totul a fost din cauza boilerului care se defectase.
Giova bine a zis Ana: pastrati banii pt Paris Poate vad in seara asta filmul tau : did you hear about the Morgans?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5