***LMA spiridusi de ian -feb 2006 (346)***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Maraki, eu nu stiu cum ar reactiona Matei si din cauza asta nu vreau sa incerc inca.
Bravo lui Angelo ca sta doar 15 min. pe zi. Inseamna ca e foarte intelegator.
La noi Matei e foarte capos si daca el zice NU e cam greu sa il convingi sa zica DA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

doamne cum baleste copilul asta...zici ca e robinet la gura lui....ii e uda bluza, body si numai ce i le-am schimbat.
de-i pun babetica trage de ea, numai la gat nu si-o tine.

duminica eu dormeam cu Edi, Marco a stat la birou si a mesterit el ceva...Ce credeti ca a facut? a scris pe un CD niste litere, asa de fain le-a reprodus pe A,R, C, D, T, E. Nu stie ce litere sunt, si cand am incercat sa-l invat sa-si scrie numele nu a mai vrut, asa ca nu am mai insistat.

Maraki mersi, ma uit dupa ce venim de la dr.
Iuliana nici marco nu prea intelege, eu i-am pus diferite site-uri, dar pur si simplu nu e atras, si doamne ce ma bucur.
Ana of...iar otita? vad ca o trageti si voi la greu cu bolile astea sezoniere. Insanatosire grabnica, sper sa nu faca si Alex.
Super ca l-a tras pe amicul lui sarb dupa el.

pe mai tarziu.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Ana, numai cand aud cuvantul Otita mi se ridica tensiunea... la cate Otite a facut Matei....
Insanatosire grabnica!

Mergi la inceput

asa...Edi nu are nimic la plamani. haraitul ce-l auzim e de la secretiile nazale. a numarat si de cate ori respira pe minut, s-a uitat in gat, urechi, totul ok.
mucii, tusea, trezitul noaptea sunt din cauza dintilor.
nu stie de ce s-au oprit din crescut...cica trebuia sa-i iasa imediat, doar cand am fost la ea in 7 ian. a zis ca e chestiune de zile. cica mai are asa pacientui, in general baietii patesc asa.
Mi-e asa mila de el, doamne cat se mai chinuie.
cand i-or iesi caninii...ajung la nebuni.

In schimb stam bine cu greutatea 500 gr a luat in nici o luna, 71 cm, totul ok.

_

Mergi la inceput

pe unde sunteti gagici? hai ca azi e sarbatoare, asa ca lasati-o mai moale cu treburile casnice.
eu vroiam sa calc azi, dar zic pas daca e sARBATOARE.
Irina, Lili cum sunteti? bebei?
Maraki cum e Angelos?
Ana cum stati? a facut si Alex otita/conjuctivita?
Iuliana totul ok cu prima zi de gradi dupa statul acasa? ai primit oferta de la cei la care ai fost la interviu?

hai ca v-am zapacit cu atatea intrebari.
si o zi frumoasa sa aveti.

_

Mergi la inceput

Hello, heloo; chiar ca e liniste pe aici.
Giova, bine ca nu are nimic grav Edi si e doar de la dintisori.
Matei a fost foarte fericit ca a mers la gradi; mi-a spus ca le-a zis copiilor ca i-a fost dor de ei; ieri cica a mancat doua portii de ciorba ca i-a fost dor de ciorba de la gradi
Mai greu e cu trezitul de dimineata; ca tipa sa-l las sa doarma; a stat atatea zile acasa si se trezea cand avea chef, iar acum ii vine destul de greu; plus ca nu vrea sa se spele pe dinti si iar incepe shouw-ul.
Din pacate nu am primit niciun raspuns de la cealalta banca, dar momentan nu disper.
Apropo: ce sarbatoare e azi ca habar n-am!
Bine ca nu am bagat inainte sa plec de acasa masina la spalat ca dimineata fiind atat de adormit, nu si-a dat cum trebuie pantalonii jos si a facut pe el in fata wc-ului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

hello,

La gradi lui Angelo se spala copiii pe dinti dupa fiecare masa, asta o fac impreuna cu edu care isi freaca si aia dintii ca sa le dea exemplu pana termina toti Si Angelo s.a bucurat ca l.am dus azi la gradi, au iesit copiii din grupa lui si erau bucurosi ca l.au vazut Asta inseamna ca le.a lipsit ieri

M-am apucat de gogosi si nu cred ca a crescut aluatul...mai sant 2 min ca sa fac foaia dar daca nu a crescut nici nu ma mai apuc...am amestecat aluatul de mi.a venit rau, cica pana nu se mai lipestede mana....pai la talentul meu de gospodina habar nu aveam ca trebuie sa presat putina faina din cand in cand in vas ca sa ajunga sa nu se mai lipeasca aluatul...si uite asa am amestecat o juma de ora de ma durea pana rau de tot...in final m.am uitat in blog la bianca si am vazut care e faza cu faina.....acúm sa vedem daca a crescut aluatul

giova ma bucur pt edilinu ca este sanatos Si al meu este ok, ieri nu i.am mai dat tratament dar l.am tinut acasa...

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Hy la noi cand ploua cand ninge
Giova iti explicasem de consola in ideea in care ai zis ca vrei sa cumperi wii care e clar numai pt jocuri sau sport daca vrei sa nu se joace Marco mai bine nu cumpara.
Marakina esti figura tare cu gogosile, lasa ca important e rezultatul, aseara am facut o complicatenie mare caracatita cu orez negru. Al meu sot a zis ca dacavreau sa mai mananc lighioane din alea sa fac bine sa nu le mai faca casa sa mananc la restaurant ca a murit vazand caracatita mea fiarta Am inchiriat "Propunerea "azi comedia aceea mortala cu Sandra Bullock ai vazut-o?

Eu una nu imi fac probleme cu dependenta ca nu vad sa manifeste asa ceva deocamdata, nici la masinute ca ziceau unii ca o sa fie obsedat de ele la cate ii cumpara tat-su dar nici vb ca se joaca cand cu ele, cand cu lego, cand cu animalutele sau plusurile, vrea sa si citim povestioare.Cu desenele animate la fel ca ii cumparam prea multe buniici ca o sa stea cu capul in tv nici vb ca abia de la 8 seara cere un desen si gata. Cu consola la fel se joaca cate 20-30 min nu mi pare ceva rau mai ales ca e pe tv si nu isi strica ochii pe PC, e mai bine asa decat sa ii interzic mereu ceva si cand se scapa la ele sa fie fascinat
Chiar i-am vazut caietul de la scoala in we si sunt super multumita de el, nu coloreaza inca in figurine fara sa le depasesca in rest face ok tot, de la cerculete intre linii la randuri cu tot felul de prostiute, stie sa scrie o multime de litere si le recunoaste nici nu m-as fi asteptat de la asa pezevenchi ca el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare gagici

eu pe ultima suta cu pregatirile ca vine sorelaaa

noi posedam copil disperat dupa tot ce inseamna...jocuri pe pc...motoare,volane si alte minuniasta e motivul principal pt care l am dus la gradii zi de zi

Giova off saracul ce se chinuie Edi cu dintisori
Toanca si papanul meu mai pateste asa...cu wc
Maraki lasa draga ca as te specializezi in gogosi
Silvi pai spisridusul tau il cred ca nu i pasionat de masinute,lego...la cate are

am facut peste in saramura cu mamaliguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Aaaa pai la caracatita sant veterana Am facut si eu de cateva ori, o fierbeam si faceam salata cu ulei de masline si otet Este buna rau De multe ori am cumparat si la conserva in suc propriu sau ulei...face si italianul salata cu creveti, caracatita, calamar,scoici, ardei gras,telina verde, ulei de masline, lamaie si ca decor patrunjel Giorgos cand venea cam golea bolul de caracatita iar eu alegeam scoicile Iti dai seama ce salata ramanea pt clienti Mi-au iesit gogosile dar tare m.am chinut la framantat, giorgos spunea ca nu va ajunge in veci sa nu se lipeasca de mana ( iti dai seama dupa o juma de ora fara nicio schimbare ) Bravo si felicitari lui Alain pt perfomantele de la gradi Al meu deocamdata este antitalent la desen Astept sa se traga un dvd cu Sherlock Holmes din 2010, Proposal nu l.am vazut decat foarte putin pt ca l.am gasit tras foarte urat si nu am rabdare ( am uitat cand ma uitam pe video la filmele de calitate proasta ( in privinta imaginii ) traduse de ...moaaam ce lapsus am Pe vremea lui Ceausescu doar ea traducea ..Irina Nistor

Azi a mancat si Angelo tot sandwich-ul la gradi, pranzul a fost supa si pizza pe care le.a mancat in intregime, din gogosi doar trei guri a vrut cu gem

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput