***LMA spiridusi de ian -feb 2006 (346)***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

mARAKI DE CREMSNIT STII?
uite-l aici:
http://www.reteteculinare.ro/forum/discutii/cremes-1539/
mersi de urari....mai e putin pana in 7.
nasol ca ii sunt mici papucii. eu i-am luat din Italia, nu-mi prea plac, dar au fost 5 euro...sunt buni pt. gradi. vroiam cu cars, dar nu am gasit.
Iuliana nasol ca ai muncit mult azi. si imi pare rau ca s-a plans iar de dureri de urechi Matei.
eu zic ca din cauza dintilor nu a mancat azi Edi. Nici Marco nu prea manca cand ii ieseau.

Clau doarme...zsi eu sunt cu amandoi pe cap. daca Edi a tot dormit azi, acum nu are somn defel...o ia pe urmele lui frate-su'.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

LA MULTI ANI FILIP !!!
Maraki ce te-a apucat asa curatenie mare ?? Sanatate la Angelos .
Giova , La multi ani pt Clau (pe duminica ).
Silvi superbe retetele tale . Ceva vesti? Eu cred ca tu gatesti cu asa frenezie ca sa iti ocupi mintea , din lipsa vestilor . vad ca si francezii sunt cu tiiimp....
clara bolnavioara acasa , in rest nimic nou .
Pupici

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Giova si Maraki va multumesc din suflet pentru urari!! va pupicim!!!

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

am intrat sa va salut si sa va dau!

Ana imi pare tare rau ca e Clara bolnavioara. apropos...e superba asa tunsa. Insanatosire grabnica! mersi
Daniela e super tortul, felicitarile mele doamna. Si oitele alea, sau catelusi, ce-or fi sa-mi zici cum le-ai facut din caramele.

la noi la greu!!!
a si aratat cod galben la Tv. bine ca a ajuns Clau cu bine...de cand cu accidentul ala...avem oroare de drumul asta si doamne cat vom mai merge pe el.

si spor in toate.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor, urez sie u cu intarziele La multi ani sarbatoritilor:
March sa iti traiasca printesa numai bucurii sa avrti.
Angi sa traiasca Filip sanatate si tot ce va doriti
Janina sa iti traiasca Carlita, sa ne pui si tu ceva poze cand reusesti sa o vedem
Despre noi nu prea avem noutati doar ca amintrat in vacanta, asta ar fi singura buna in rest haos total Jp nu stie cand o sa fie ex de specialitate cica in martie brusc si cu alta bibliografie maina a aveut ceva la frana de mana si o roata de la frig si ne-a decupat de 440 de euro...sper ca numai atat ca acum s-a dus sa o ridice sa u fi fost si mai mult , eu inca nu am rezultate si nici nu am chef de rez proaste in orice caz...
Ana ma bucur sa te vad, am tot zis ca te mai sun si nu ne-am ptrivit pe mess reusim noi cumva Clarei care este manechin .
Bee esti draguta, gatesc ca ma relaxeaza si cred ca am ceva gena de evreu in mine ca aia se manifesta prin mancare, eu gatesc si cand sunt vesela si cad sunt trista si cand nu ma chef sa ma gandesc la ceva bine ca o fac asa pe specialitati si in cantitati mici nu cu oalele de sarmale ca as fi cat china . Chira ammai slabit putin ca nu prea mananc ...culmea .
Giova vai ce posta mi-ai facut cu cremesul.
Iuliana sanatate lui Matei .
Nu mai stiu ce vroiam sa va zic mai revin eu zilele astea, Alain a avut carnaval vineri si fost imbracat in cavaler cu armura, coif, scut, sabie, mortal de simpatic.

Mergi la inceput

Silvia doamne ajuta sa ai rez. dorite. bafta si lui JP cu invatatul...nasol ca s-a schimbat bibliografia.
Cremesul e bestial, am mancat o groaza din el...si am zis ca e o tava mare, ne ajunge sa dam si invitatiilor. si Edi a lins la crema aia de cateva ori.
Am incercat sa pun bagaj la cala, dar imi pune automat pe ambele zboruri- dus/intors. oare daca imi iau doar din Franta? dupa ce am efectuat un zbor? nu stiu daca se poate. Un internet oi gasi eu pe acolo si am internet baking ca sa platesc bagajul....
La soacra ta i-ai luat doar pt. intoarcerea in tara bagaj?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Iti ia automat pentru ca nu ai facut un zbor dus inca dar e acelasi tarif. Ia asa si nu e obligatoriu sa ai 2 si la dus si la intoarcere ai 2. Eu i-amluat cand facuse deja un drum dar repet e acelasi arif deci nu merita as astepti sa ajungi la Paris. Ai gast hotel?

Mergi la inceput

stai ca nu inteleg. daca fac un zbor tot pt. 2 imi ia?
bagajul la cala e 42 lei pe pers, pe un zbor. Am bifat la Clau bagaj la cala si mi-a luat automat 84 lei...deci pt. dus-intors. dar eu vreau doar pt. inotrs, la o persoana. si nu am unde sa selectez asa ceva.

Haideti sa va zic ceva:
A venit Clau din Alba cu bani pt. ziua noastra (de la socru si cumnata)...ca sa ne luam WII. Cumnata mi-a zis ca ne ia masina de facut paine, si tare m-am bucurat. Numai ca...s-a schimbat cand a vazut ca ne intereseaza consola si l-a imbarligat si pe socru. Asociatul lui Clau ii da azi bani...ca sa punem la consola- cred ca a vb. cu cumnata si l-a prostit si pe el. si probl. e ca nu vreau consola...asteptam sa-si cumpere nepoata sa vedem si noi ce e de capul ei. Ei bine...cumnata asteapta sa ne luam noi...asta mi-a zis ieri Clau.
Asa ca nu avem incotro si trebuie sa luam WII...ce naiba sa fac cu banii de la ei? nu-i pot strica pe alte tampenii...of ca mor de ciuda...mai bine primeam masina de facut paine. asa sunt obligata sa o cumpar eu si sa ma urasc in viitor ca am contribuit la declinul siluetei mele.

gata...merg sa mai fac cate cev...salau e in tava...pulpele la fel...acum trebuie sa termin compozitia pt. umplut ciupercute si pe urma sa le bag pe toate la cumptor. cine stie daca incap toate tavile astea.

si eu nu am mancat nimic de dimineata.
astept sa-l culce Clau pe marco si sa mancam...dar prevad ca se va trezi Edio si trebuie sa-i dau lui...si iar imi sare randul.
dar acul la cantar nu coboara neam.

Maraki mi-am descarcat filmul. sa vedem cand ajunge Clau sa-mi descarce si traducerea si sa ma uit la el...sigur apare la cinema pana reusesc eu.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara,

Giova stiu de cremsnit si imi place mult Deci asta era Poti sa cauti singura subtitrarea, scrii numele filmului si sub. sau srt. ori txt Daca nu iti da cu una incerci cu restul pana gasesti.
Silvi nu ai facut poze cu Alain in armura? Voi aveti vacanta? Aici nu este in schimb pe 16 parca au un fest si trebuiesc imbracati copiii din grupa lui Angelo in albastru.Nu stiu daca haine obisnuite sau in forma de floare ceva pt ca tema ar fi despre flori
Noi am fost la cumparaturi, a asteptat Giorgos cu bombanelile de rigoare sa imi aleg un fond de ten si creion pt contur buze dar cand am ajuns la casa nu am putut sa cumpar creionul pt ca nu avea stick-ul ala cu bara pt citit pretulAsa ca degeaba m-am agitat pe la raion sa aleg ceva

In rest nimic, am pus cartofi la fiert sa fac salata orientala si am cumparat ghiros sa fac pt diseara ( ghiros este carne de kebab si se face in tigaie )

Ana de Spania, m-a apucat cheful de treaba ca inainte de Craciun nu am facut chiar tot

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Multumim mult de urari! Avem fecior mare ... si tare ne bucuram de el. Cu cat creste cu atat am emotii mai mari ... uneori ma intreb daca iau cele mai bune decizii in educarea lui; are o personalitate domnule ca ma sperie uneori. intr-una din zile imi zice ca el cand o sa fie mare o sa se scrie pe maini (tatuaje), ca asa a vazut el la unii ... eu i-am zis ce crezi ca o sa te las, iar el mi-a trantit-o: "da ce crezi ca o sa mai stau cu voi"

Daniela sa va traiasca Ioana! La multi ani pentru printesa mica!
La multi ani pentru Carla de Janina!

Ioana vad ca se anunta chef mare la voi ... La multi ani pentru Clau, sper sa mai intru pana de ziua ta sa pot sa iti spun si tie LMA.

Mergi la inceput