***LMA spiridusi de ian -feb 2006 (346)***
Raspunsuri - Pagina 11
Giova spune:
am terminat cu rtoate, slava domnului.
Mi-am tras si un rimel pe gene.
maraki vai ce nasol...nu te-ai intors sa iei altul? doar stiai codul de la celalalt.
si pe mine m-a apucat curatenia...cand am vazut cum aratau unele colturi pe care nici nu le-a vazut tanti...imi vine sa mor...cred ca voi cauta pe altcineva...wc-ul, bideul, chiuveta ea nu le face...arunca cu solutie de wc pe ele si gata. de chiuveta nici nu se atinge. asa ca eu le frec de fiecare data...si i-am zis odata mai voalat...i-am pus in mana solutiile pt. robineti si chiuveta.
Canda ha-ha-ha...si Marco s-a scris pe maini zilele trecute, caci asa are si prietenul nostru...el are tatuaj...dar nu stiu zau cand l-a vazut...poate de asta vara...
Marco a inceput sa fie atras de litere...tot vine si-mi scrie cate una...raman masca de unde stie sa-l faca pe E, M, B, O.
I-am aratat cum sa-si scrie numele, dar nu vrea sa incerce...totul e sa vina de la el, nu sa-l pun eu.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
marchplayer spune:
Canda, multumim La fel!!! Stiam eu ca mai este cineva nascut in ziua de 5!!! Cu intarziere te felicit si eu.
FILIP LA MULTI ANI! SA FII SANATOS SI FERICIT!
Multumesc Silvi
Giova, iti dau o poza de unde m-am inspirat si eu. N-am inventat inca nimic. Doar imit, nu creez. Chiar si chestia cu bomboanele gumate moi(gen sugus, mambo) este copiata.
Tu ce film te grabesti sa vezi? Ala cu Morganii? Eu m-am plictisit de moparte la acel film. Nimic nou nu are in el, nimic hilar. Este aplatizat, fad, vechi poantele si un Hugh Grant imbatranit.
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
maraki spune:
Nu m-a intors Giova pt ca era coada la casa si aveam de mers pana la cosmetice Distractie placuta la petrecere si la multi ani pt Clau
Am auzit sapt trecuta ori am citit ca pt a evita imbolnavirile copilului, este bine sa nu existe praf in casa Mai mult de asta m-am apucat asa masiv cu jaluzele spalate in cada si sters praful sus pe sifoniere...astea ma termina ca se pune repede praful
Giova nasol cu menajera, cum sa nu faca baia in intregime cum trebuie? Superficial nu se poate, aveti copil care pune mana la toaleta cand isi face nevoile si oricum trebuiesc mereu facute luna. Eu la sv am boala sa fie super curate, poate sa ma incerce giuseppe in orice zi ( zic asa prin absurd ca nu are el treaba ) si sa puna carioca invizibila ( se vede doar la neon ) la toalete, sigur nu va gasi urma de carioca pt ca le fac luna in fiecare zi
merg sa il pregatesc de somn pe angelo, sa-i fac dush......
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
silvi_2005 spune:
Giova super aiurea inseamna ca au schimbat ca era 42 pe un bagaj indiferent dus-intors pai atunci solutia este sa luati dupa ce efectuati un zbor celelalt bagaj,numai sa gasiti net ... vad ca se cam purcelesc si astia de la wizzair. Sau lasati vb la careva din tara sa se ocupe de asta , de pe adresa voastra doar sa nu mai aveti de intrat voi. Vezi ca iti zic acum sa nu uit, din aeroport care e la 60 de km de Paris aveti bus, cu 13 euro de persoana era acumun an...la intoarcere desi nu va anunta nimeni ultimul bus pleac cu cel putin 3 ore inainte de zbor sa nu intarziati ca al meu sot a patit-o o data si a luat taxi pana la aeroport cu 120 de euro ca nu avea ce face ca rata zborul.
Maraki au facut poze la gradi ca noi nu am stat o sa le iau pe format DVD dupa vacanta asta de 2 saptamani ca atat au am si decis sa il tina acasa, e si uratafara si avem de invatat amandoi cred ca o sa regret decizia .
A ridicat si Jean masina din service bine macar ca a fost 400 cum ziceau ei si nu mai mult ca a fost chiar neprevazuta faza asa m-a enervat .
maraki spune:
Va recomand un film bun:" An education "
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
na, am scapat de musafiri, slava domnului. am ramas cu mancare, praji, tort...le-am pus si la pachet.
Maraki iti dai seama ca nu-mi convine...oricum si eu le spal mai des...dar ar putea sa o faca si ea, nu sa puna numai dezinfectant dintr-ala si atat.
Danielamersi, lasa c ama uit...poate la anul oi face si eu...daca voi avea mai mult timp.
si zici ca filmul e naspa...sa vedem cand il vad...si S.J. Parker e batrana.
Silvia am vazut in brosura de la Wizzair din avion cand am zburat catre Italia, ca e 13 euro biletul si sunt 66 km pana in Paris. Parca mi-ai zis si tu de bilet. Mersi ca m-ai atentionat cu plecarea autobuzului la intoarcere. oricum e seara la 8, ora Frantei. ne ia de unde ne si lasa?
merg sa bag vasele la masina si sa ma duc in pat.
Imi vine si CM , trebuia numai pe sapt. viitoare, nu stiu de ce vine asa de repede.
.
_
andiaroro spune:
Filip-La multi ani!
Roxana-La multi ani!
Eu sunt de aproape o saptamana fara glas si de aseara vad ac am si ceva frisoane...Anastasia e maraita, dar Alex e simpatic ziele astea (sper sa-l tina)
Am facut ceva mancare si mi-am astamparat focul creativ intr-o tarta cu mascarpone(daca trece de juriu, va spun reteta ca am plecat de la o chestie pe net si am sf utilizand ce aveam in frigi si mi se parae mie ca tr musai folosit).Curatenie nu mai fac ca marti vine mama. Deocamdata ajuns la Buc,asa ca sper sa fie ok si restul drumului.
Giova-te ia autob de unde te lasa(un fel de autogara-parcare).
Silvia-acum relizta ca noi apartinem dea cademii diferite si dea sat are alex (si a avut mereu) carnavalul la mijlocul lunii ca el de pe 20 intra in vacanta.
Maraksigur pt carnaval aveti si voi tema "albastara"...la noi e tema "carnaval venetian"...au si meniu specific o sa fi-l scriu pt amuzament.
am fugit ac tipa cuptorul si o trezite pe A. alex e la scoala ro, iar apoi se intalnesc cu un nene tenor(coleg cu cristi) care canta in corul unei catedrale dum.
Giova spune:
Roxana, frumoasa frunzulitza de Dana! Multa sananate si bucurie!
noi pe-acasa...zi de leneveala. azi noapte m-0am culcat la 4 dim. ca m-am uitat la 2 filme...chiar imi era dor de asa ceva. asa ca am dormit pana la ora 11:30. Clau de ziua lui a stat cu copiii.
Silvia imi zicea azi un prieten care a stat langa Paris, acum s-a mutat in Lyon, ca mai nou poti merge la aeroport cu orice autobuz, nu-ti mai cer ticketul de imbarcare. pot sa mearga si cei care nu iau niciun zbor.
Ana deci vine mama ta...esti o fericita. ea cu ce avion vine?
tot prietenul asta mi-a zis ca a scos Blueair ruta noua catre Paris de pe Cluj si au luat niste prieteni bilete la 2 lei plus taxele de aeroport. 3 adulti au platit 60 euro.
sa ne zici reteta daca trece de juriu.
Insanatosire grabnica, ai grija de tine!
merg sa lenevesc langa Edi, ceilalti 2 s-au bagat la somnul de pranz.
duminica faina.
_
toanca spune:
Hei..
Giova, La Multi Ani pentru Clau!!!!
Mai neneica la noi e o zapada de nu se poate; cred ca la mine in curte zapada depaseste un metru; ninge viscolit fara semne de oprire.
Maine nici nu il duc pe Matei la gradi ca nu se distinge soseaua.
Mi-e groza sa o iau maine dimineata spre nameti in drum spre servici, dar nu am de ales.