***LMA spiridusi de ian -feb 2006 (346)***
Raspunsuri - Pagina 5
silvi_2005 spune:
Ca s-a calmat Alain si amcitit un pic mai bien paginile :
Miha stau groaznic cu dieta ca am intrerupt o saptamana ca aùavut o perioada mai stresata si tot calcam in strachini...reiau de luni ca nu am alte sanse tu sper bine te poti lauda cu -7 as vreaueu, 4 am dat jos numai.
Ioana esti super simpatica nu mai zic la ce faze, la toate dar stii la ce ma refer acum sigur , ma distezi
Giova mergeti in Antalya again? Pe mine, daca nu ne ducem in sudul Frntei cum cred ca facem , m-ar tenta tare Grecia dar e prea departe....de aici si daca luam bilete de aici cu avion cu tot nu vreu sa ma gandesc la ce sume am decarta mai bine stau acasa la filme
March ma bucr sa te vad, ti-am vazut pozele tareee scumpici sunt puiutii tai sa iti traiasca .
Ingrid sanatate multa Dianei, sa va faceti bine, un gand bun de la noi
Giova ca mi-am amitit nu mi-ai raspuns unde ai pus pozele se u la ce ai tu la semnatura nu le gasesc.
Sa nu uit sa va zic faza draguta ca i-am luat lui Alain un dvd cu gimnastica, "fac gimnastica cu mama" se numeste cu o fetita care face cu o tipa si e tare incantat de el, am zis ca daca tot nu iesim sa fuga sa facem in casa miscare, la inceput a stat bosumflat si se uita la mine care faceam singura apoi a intart in joc.
Gata acum chiar plec
Giova spune:
Silvia scuze, am uitat. aici sunt pozele:
http://www.dropshots.com/ioana_purdea
sa stii ca la fel ne-a zis un tip de la media markt din Italia. caliate net superioara la playstation3, doar ca mie mi se par ca sunt jocuri cam brutale, sau ma insel? In afara de curse de masini, nu am vazut ceva frumos. ce jocuri aveti?
Noi cum avem 32 baieti, ar fi ok un playstation, Clau nu e atras de asa ceva.
salut-o si tu pe Anda din partea noastra, mi-ar placea sa mai intre, sa ne mai zica 2-3 vorbe.
vrem sa mergem in Antalya in iunie, vrem vacanta la soare, ca de 2 ani nu am fost.
Tocmai am vb. si cu nasii nostri si se inscriu si ei, ne bat la cap sa luam 2 sapt, nu una. acum sa cautam ceva hoteluri care ne plac, si sa cerem o oferta de pret si din Ungaria, cica sunt mult mai iefitne.
Marco se petrece, imediat merge Clau dupa el...edi doarme...papa, marait...I-am facut aerosol cu ser fiziologic...doamne ce ne-am chinuit cu el, nu a stat mai mult de 1 min. cu masca. am avut mai mult succes cu dispozitivul pt. gura. ca s-a pus sa roada pe el, doar ca el nu stie sa rasufle pe gura.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
silvi_2005 spune:
Giova nu as putea zice ca sunt jocuri brutale pe Playstation ca regula adica, noi nu avem f multe vreo 13 in total am vazut acum, avem cu masini cateva DIRT, Colin,Formula 1, Sega Raly, Prologul de la Grand turism, in rest are fotbal 2 cele doua Fifa care sunt super realiste, are tenis unul, golf unul, unul de baschet NBA si nu mai retin ce , unul e mai agresiv pe care l-am si dosit e ceva cu lupte martiale cu personaje. Cele de la wii sunt mai pcat pt ele ueirle ce-i drept dar nu prea merita banii le si mai sunt si accesoriile. Noi playstation-ul il folosim cel mai mult la lectura de bluray avem ceva colectie de documentare cu natura si cateva filme bestiale plus ca iti face upscale la orice film, ii adauga pixeli si vezi de 10 ori mai bine de asta zic ca merita. Am vazut in ceva revista cu electronice ca este ceva consola pt copii ieftina pe la 59 de euro parca care se adapteaza direct la tv si au jocuri de la 3 ani in sus dar sincer nu m-a interesat ca nu vreau sa bag dracul in casa Alain se joaca f putin ca se plictiseste , ceva masini sau fobal dat dupa maxim 20 de minute abandoneaza si ma bucur . Mergeti si 2 saptamani daca puteti cred ca o sa va distrati super
toanca spune:
Salutare.
Ce faceti?
Cam liniste de data asta pe aici.
Eu...la munca.
Azi a mers si Matei la gradi si era tare fericit! Sa speram ca nu o sa mai apara alte probleme.
Giova, sanatate multa lui Edi. of...saracutu....
Da de ce vrei tu Playstation? Mie mi se pare cam mic Matei pentru asa ceva; in plus mi-e teama ca o sa stea numai cu ochii in televizor asa ca nici nu aduc in discutie asa ceva pentru moment (e parerea mea asa ca sa nu dati cu rosii); eu incerc sa-l tin cat mai departe de televizor, iar la calculator nu are voie
maraki spune:
Buna dimineata,
Toanca nu subestima copilul, Angelo se joaca la Nintendo si stie mai bine ca mine, il avem pe Mario 3D
Noi avem copilul acasa, ieri a fost cam bolnav, a varsat in 2 ore dim. de 5 ori si asta din cauza apei ca nu a vrut ceai sa bea. L-am tinut pe nurofen dim si seara, picaturi pt nas si este bine pana in prezent. Nu a stat la pat, s.a jucat toata ziua de ieri iar mai devreme sarea prin pat si il striga pe taica.su " kirie babas, ella edo " adica domnule tata, vino aici
Giova iti scriu aici adresa de hub dar mai incolo.....merg sa spal niste vase si sa bag aspiratorul dupa stiri.....
p.s. am vazut episoadele din Flashforward-10 la nr.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
Aseara ne-am facut planul: eu cu Edi in dormitor, sotul in living cu Marco (la Marco in camera nu se poate dormi in patul ala masina, mai ales daca ai 1,90 ca sotul). am zis ca daca urla iar noaptea, macar sa nu trezeasca si pe ceilalti...asa ca m-am baricadat cu el in dormitor.
pe la ora 24:30 a venit Marco ca el vrea sa doarma cu mine, l-am pus si pe el in pat si somn. la ora 2 l-am dus langa sot si eu mi-am continuat somnul. Nu s-a trezit defel Edi, febra ioc...sa mor de stiu cauza trezirilor si a urletelor...zau de intelg....nu gasesc explicatia logica.
Marco a fost ok la party, s-a dus Clau dupa el....incantat de restul cadourilor din Italia, mai putin de haine...are 105 inaltime si tot ce i-am luat ii e mare, pantolii de 4-5 ani ii sunt lungi si cam pica de pe el. de la Zara poarta 3-4 ani, caci 54-5 ii sunt mari. la bluze si geci parca nu se vede asa diferenta.
Aseara am asistat la un super show: Marco sarea si se dadea peste cap in patul din living, Edi in fund radea in hohote, chiuia si dadea din manute, fascinat de ce facea frate-su". I-a filmat Clau cu camera, doamne ca nu l-am auzit razand asa cu pofta pe Edi. a fost super sa-i vedem asa...sunt unice momentele astea...de- abia astept sa mai creasca Edi sa se joace impreuna.
la noi cu fulgi mari si desi. ar trebui sa cumparam sanie.
la 15:45 merg cu Edi la control, de abia ne-a gasit loc azi...sa vedem ce zice pediatra si ce remedii mai luam.
revin sa va citesc, dupa ce pun piurel la foc.
_
Giova spune:
Iuliana nici marco nu e atras de jocuri pe comp. el la desene se uita, sau pe DVD-ul portabil. are si acolo o groaza de jocuri, dar nu e pasionat, si bine face, caci nici eu nu am de gand sa-l bag in asa ceva.
Nici sotul nu e pasionat de jocuri pe comp sau la playstation.
Vorbeam asa...caci vrem sa luam pt. viitor...de fapt eu vroiam WII caci faceam si eu miscare si am gasit jocuri chiar dragute pt. consola asta si frumoase, care le dezvolta si gandirea.
Silvia am inteles, parca e prea mic Marco pt. asa ceva. cum ii scriam si Iulianei mai sus, la consola am vazut jocuri frumoase, pt. dezv. gandirii...dar mai bine o lasam balta deocamdata. mai studiem, ne mai interesam si vedem....
Maraki astept....
Mi-a dat si daniela niste hub-uri...le-am bagat eu pe acolo...chiar a descarcat ceva din filmul cu sotii Morgan, de o ora a disparut tot, nu mai descarca, incarca nimic.
sanatate lui Angelos, sa nu se agraveze si sa se faca bine rapid.
ma pun sa actualizez lispa cu noii membrii si cea cu sarbatoritii.
_
toanca spune:
Si la noi ninge cu fulgi mari.
Maraki, nu il subestimez; sunt convinsa ca s-ar descurca; am spus doar ca e cam mic pentru asa ceva, in sensul ca e cam mic pentru jocuri; adica nu vreau sa inceapa de pe acum cu jocurile ca pe urma sa nu mai aiba altceva in cap in afara de jocuri; am vazut o gramada de copii "dependenti" care de dimineata pana seara altceva nu fac.
Asta e motivul pentru care nici la calculator nu il lasam.
maraki spune:
Aaa pai la noi nu e asa Toanca! Agelo se joaca atunci cand trebuie sa manance si doar o data pe zi cam 15 minute. Acum de exemplu avem nintendo la socrosenii...el se mai joaca la consola (luata acum 1 an de Craciun) ca are Mickey Mouse, Winnie pooh, Cars care sant toate educative. Nici cu laptopurile de jucarie nu se mai joaca asa des in schimb pe asta al meu sta pe un site Nick.jr si are niste jocuri pt varsta lui.
Giova, bagi acolo unde scrie configured Public Hubslist urmatoarele:
http://rohublist.go.ro/hublist.config
sau bagi pe asta daca nu iti convine prima:
http://hublist.openhublist.org/hublist.xml.bz2
a doua adresa o am eu si da huburi multe din Ro printre cele straine...alegi huburi de la 1 GB ca nu stiu cat ai bagat la share...eu am 160 GB si ceva Dupa ce te conectezi, alegi huburile cu cei mai multi useri si le bagi la favorite adica pe fiecare hub bagi asa: /fav si enter....cand esti conectata....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
andiaroro spune:
Liliana-Felicitari!
Cosmin-Bine ai venit pe lume!
Se vede ca mi-am mutat calc in dormitornu mai pot scrie cand am insomnii ca zdranganesc si ziua nu mai apuc sa o fac.
Giova-poate au fost dintii care fac si ei ceva acolo sau un cosmar(cica au si bebeii)...Si noi ne amuzam cu ei amandoi, mai ales cand se evadeaza Anastasia si o recupereaza alex si vine cu ea: o pune pe picioarele lui si se taraste ca stie ca nu are voie sa o ia in brate.Lasa ca aveti haine pt la anul . Noi i-am luat lui Alex geaca de 6 ani si nu stiu, daca o va putea purta si la anul.
Maraki-saracul Angelos. Ai grija sa nu se dezhidrateze.
Miha-ce ma bucur ca i-ai gasid gradi lui Tudor-poate pauza a fost benefica si mai si schimba locul acum. Sigur va fi un succes de data asta. Nu conteaza ca ai facut pauza la cura ca doar nu esti la concurs.aI VAZUT Ca se poate... acum stii ce ai de facut, mai ramane doar sa te hotarasti cand incepi iar. Eu iti tin pumnii!
Cosmi-nu are sens sa te enervezi cu desenul Biancai...Nu toti ne facem cantareti de opera sau pictori...dar e drept ca unii prof se cred imp.
Iuliana-stai linistita ca nici eu nu-l las pe Alex pe ac motive...S-a jucat de 2 sau 3 ori pe poissonrouge si s-a descurcat fara pb, dar cand mi-a mai cerut i-am zis ca doar ii we mai are voie, dar cum in we are alt prg, vad ca nu a mai zis nimic. eu l-am lasat doar ca sa vad cum sta treaba cu motricitatea si logica, etc si m-am linistit ca l-am gasit rascolindu-mi prin calc ca aveam niste bilete de la disney pe ecran de cand ii luasem maica-mii si o carte de copii si deschisese omul fara jena doc si le studia.
Ca se descurca copii cu tehnica nici nu mai incape vb... Anastasia danseaza ca disperata(sta in fund si bataie din cap isi misca mainile-zici ca e intransa). Ieri cata fost alex la scoala ro, am umblat eu la tv si am dat peste un post cu un concert de pian. nua mai fost chip sa schimb sau asa o iau dea colo...a ras, s-a batait, tot tacamul...aseara se uita cristi la stiri si mamzela se pune in fata tv-ului si incepe sa se bataie, am luat-o de acoloa si s-a intors si iar se bataia. cristi imi zice: asta vrea sa danseze, doar ce m-am intors la el si radea cu gura pana la urechi si se bataia si-si facea schemele cu o mana, iar cu cealata apasa pe butonul tv-ului(o fi vrut sa schimbe postulsa-si puna fata Mtv)
Canda-Prin ce emotii ati putut trece! BIne ca totul s-a rez.
Ioana asa imi place cum povestesti...lasa ca ne intalnim noi odata peste 1000 de ani cand om veni sa cautau locurile de unde se trage familia consortului(chiar si ela fost doar o data cand era copil).
Irina-Mamica eroina!Haide si poveste-ne aici ca sa sarim cu sfaturile ...ca ne-am antrenat si tu nu mai apari.
Oana-Ce mai face burtica? Si fratiorul burticii?
La discutia sofisticat-nesofistica v-as putea scrie 1000 de ani, dar mie mi se pare greu de definit notiunea si depinde de perceptia fiecaruia....Daca mie imi spune X ca a mancat langusta (tot sunt francezii innebuniti dupa animalele astae marine) pe mine subiectul ma lasa rece, daca stiu ca langusta respectiva a fost doar fiarta in apa si apoi i s-a pus un sos alaturi, chiar daca e prezentata pe un platou aurit. Idem pentru caviar (care pana la urma e doar un ou de peste)....daca vad insa un aspic de legume (piftie "sofisticata" cu legume) in care imi apar etaje diferite de culori, la dimensiuni egale si la fiecare etaj de leguma simt o alata aroma, alt condiment, etc...asta e pt mine o mancare sofisticata pentru ca bucatarul respectiv a studiat cum sa amestece elementele respective, aromele a avut o precizie de artist in aranjarae straturilor, in combinarea culorilor, etc( nu stiu daca asta-i cel mai bune ex, dar asta mi-a trecuta cum prin cap)
Altfel:
anastasia are otita si ceva conjuctivita si alex cred ca-i calca pe urme (cu conjuctivita e sigur ca are deja trata de la dr) sia saera urla ca-l doare rau urechea,asa ca azi air vad dr.
E iubire mare intre el si amicul sarb, l-a convins sa vina cu el al gimnastica, dans si pictura, iar parintii baiatului sunt in extaz ca el nici in puaza la gradi nu vroia sa iasa pana sa se imprieteneasca cu alex si acum rasuna gradi de chiuiturile lor...