***LMA spiridusi de ian -feb 2006 (346)***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

March nu stiu sa ti spun

gata fug la dormitor ca i am promis lui Stefan ca ne uitam la Alvin si veveritele 2

nopate buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

nu stiu...cert e ca la Disney store e plin de personajele astea. si Marco a zis ca vrea sa vada filmul. pe DC++ nu-l gaseste.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui Giova

Alte filme imi gaseste, acum descarc pisicile aristocrate si Tinkerbell.
Maraki pai depinde la ce hub-uri esti conectata. eu sunt la cele din Timisoara si unul de Bucuresti....

_

Eu sant pe 19 huburi deocamdata, nu conteaza orasul, important este sa fie cat mai multi useri pe un hub...am ales din Ro si doua din Grecia. Si inca o chestie, nu poti avea sloturi mai putine decat huburi conectate,eu am 35 si 35 pt upl si dld

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marchplayer

Aveti idee daca The Princes and the Frog este dublat in romana??
A intrat deja in cinematografe??

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

March, nu este dublat.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Vorbesti limbi straine pt. mine. asta cu hub-urile mi-a zis-o Clau....asa ca eu sunt pierduta in spatiu. stiu sa caut filme si sa le iau de unde le descarca. atat.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Giova

nu stiu...cert e ca la Disney store e plin de personajele astea. si Marco a zis ca vrea sa vada filmul. pe DC++ nu-l gaseste.

_

Daca ti-l da vezi ca este in engl. Eu l-am gasit la 42 de useri...o sa iti dau maine adresa principala de huburi,o pune Clau unde trebuie si apesi sus in stanga unde arata iconita cu comp...iti da lista cu toate huburile...alegi pe cele romanesti si te conectezi

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Hello.
Eu...ca pasarile de noapte; abia acum am reusit sa intru si am vazut ca ati avut viteza la scris nu gluma; de aseara pana azi ati umplut 4 pagini
Am intrat si eu sa vad cum se fac gogosile cu gem, dar m-a avertizat calculatorul ca pagina are virusiasa ca m-am lasat pagubas.
Matei e mult mai bine; a inceput sa manance extraordinar de bine; azi i-am dat Zentelul si eram hotarata sa ma uit, dar nu am avut in ce; a facut kk dimineata inainte sa ii dau Zentelul dupa care nu a mai facut
Ioana, da il duc luni la gradi si saracu abia asteapta. Deci l-ai expediat pe Cristi
Maraki,pentru mine DC++ e o nebuloasa totala nu inyeleg nimic cum e cu share-ul, partitia si alte cele.
Giusepe mai mult ca sigur ca are pile ca altfel nu avea de unde sa stie de control......
Am gasit Mickey Mouse pentru cine este interat pe www.peteava.ro
Sunt 29 de episoade; habar nu aveam ca exista atatea
M-am conversat si eu cu Liliana pe SMS.
Maine vrem sa ajungem prin Ikea sa mai luam niste rafturi de jucarii pentru ca sunt intinse prin toata casa si nu mai avem unde sa le punem
Giova, cum sa faci gogosi din lapte matern?
Deci pana la urma nu ai aflat ce are Marco....nasol; nasol si ca a stat ud....
Silvi, am facut si eu aseara pizza si a fost un real succes; a mancat Matei de ma uitam la el si nu-mi venea a crede ochilor; singurul lucru de care nu am tinut cont a fost ca nu am tinut aluatul in frigider; am fost prestata de timp ca le era foame
Cred ca o iau si eu usor spre pat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici...eu la cafea

Maraki si pt mine la fel...limbi straine cu huburile si....tu esti experta
Silvimusai sa fac o reteta super sofisticata de pe blogul tau miercuricand vine sorela
Toancae buna pizza si fara s o bagi la frigider ,am facut si eu asa dar a doua zi era betondar daca o pui la frigider ramane moale

azi am examen....ce tampiti ,duminica

Mergi la inceput

Eu sunt necajita...la ora 5 azi dim. Edi avea 38 febra, i-a scazut dupa nurofen, dar am avut o noapte groaznica. La ora 7 i-am dat Calma Baby si am dormit amandoi in living pana la ora 9. Imi era ca trezim si pe tati si Marco, la cum urla.
De la 9 am dormit pana la 11, a vazut tati de el...
De o sapt. tuseste si haraie asa...ii dau tratament pt. bronsita- homeopate, dar uite ca nu a trecut. a mai facut si febra...peste zi nu are...maine sper sa ne primeasca dr.
azi am luat si ap. pt. aerosol, sa ne dea reteta pediatra sa scapam de tusea asta.

La ora 17 duc smecheria mare la petrecerea unui coleg de grupa. nu iesim, ca e urat afara si gogoasha bolnavioara si cam maraita.

Iuliana hai ca m-ai distrat. din lapte matern vroiam sa fac iaurt pt. edi, dar nu se strange laptele asta. ai citit pe diagonal CRED.
Zentelul asta se da o singura data?
Maraki da-mi apoi vad eu daca reusit sa facem ceva.
Cosmi super ca vine sorella miercuri. de abia astept sa vina si a mea...nu stiu cand...sa vedem daca rezolva problema cu magazinul lor de telefonie.

am culcat gogoasa si am revenit. Imediat il trezesc si pe Marco.

am vb. ieri cu Lili o groaza...am ajuns si la vacanta in Antalya si la ce hoteluri sa rezervam, sa cerem oferte de pret.
abia astept sa intre si sa ne puna poze cu Cosmin.
DD a avut grija de ea, si a plecat la mat. dim. la ora 3, Nicolas s-a tot trezit in noaptea aia, asa ca l-a dus la verisoara ei. Nu a mai fost nevoie de ambulanta de la Smurd sau alte scenarii mai putin placute.

va , o duminica frumoasa sa aveti. cat a mai ramas din ea.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Hy intru si eu in graba ca nu ma lasa Alain ca JP e de garda sa va zic faza tare ca de cateva minute m-a sunat pe mobil o prietena de aici din oras careia ii zic Liliana si eram mirata sa aud e cineva pe mobil, plus in romana si m-a simtit putin mirata si a zis Lili la telefon si eu cum vb de voi cu LILI si ei ii zic asa am fost convinsa ca ea a sunat ma si gandeam e unde are nr, cum de a sunat dusa cu pluta ce mai ...noroc ca nu m-am grabit sa intreb cum a nascut si m-am prins imediat despre ce e vb.
Am citit in graba si nu am inteles exact de sofisitcat si nesofisticat pe bloguri , eu una recunosc ca am facut si pus si tocanite si ciorbite si fasole frecata dar am mereu curiozitatea sa incerc si ceva nou...care pare complicat dar ca timp sincer iti ia la fel...
Ioana vezi pe bucataras.ro ca o multme de ciorbite si eu cam 12 care le tot repet dar promt sa largesc repertoriul, acum fac in seara asta ciorba de potroace( de pui) . Poti pune i mai putina drijdie la pizza ca e ok bravo ca esti asa gospodina 2 in 1
Cosmina nu am super sofisticate dar o sa postez ca acum vreau sa fac niste chestii mai speciale ce le-am vazut in ceva reviste orez negru cu fructe de mare, niste prajituri mortale...deci de acum incepe greul .
Iuliana ma bucur ca ti-a reusit pizza, nu e obligatoriu sa stea la frigi, eu in Ro cmparam de multe ori aluta de la brutarii in drumspre casa de la serviciu si acasa pana faceam un dus se facea si pizza la cuptor.
Maraki eu sunt perfect deacord cu tine cu gusturile in bucatarie si stilurile, fiecare gateste si mananca dupa un still care si-l face dar ca idee am incercat mereu sa mai adaug cate ceva...sa mai descopar ceva.
Giova vai ce rau imi pare ca e bolnavior bb te cred ca esti necajita e anotimpul pacatos, nu iti zic ca si Alain tuseste urat si tot insist de vreo saptamana sa nu intram e antib dar vad ca nu-i mai trece. Cu consola wi eu zic sa vezi la cineva care o are inaine sa o cumperi ca poate o sa fii dezamagita, eu am vazut la Anda ( care te pupa cam vb cu ea la tel si a zis ca ajunge numai seara acas de asta nu a intrat) ca are latenta la jocuri nu manevrezi asa cum fac ei reclama, la uitat pe tv scoate calitate slaba,, eu as zice de zeceori mai bine playstation Sony 3
Fetelor multumes de urarea cu home cinema sunteti dragute dar vrea sa va zic ca eu una sunt cam dezamagita de ea si sotul cred dar nu se arata el a luat 2.1 nu cu 5 boxe si nu asta e problema ca le-am aranjat usor dar sincer in afara de sunet nu ne place cum se vede cu ea la tv adica fata de Playstation care scoate o imagine bestiala si la filmele piratate asta parca degradeaza imaginea deci vedem tot cu PS tot Home cinema-ul ramane numai pt sunet ( noroc ca sunt toate sunt din gama sony si sunt compatibile) si sincer nu merita peste 400 de euro cat a dat pe ea cu cabluri de conectica ...eu nu as fi luat-o never.
V-am zis povestea asta sa stiti daca va tenteaza sa luati...ca nu stiu daca e chiar ceva important care sa merite...eu ce sa zic ca ma pierd in telecomenzi acum, ca cea de la home cinema a preluat controlul si pe tv si azi l-am sunat pe JP in garda de 2 ori ca nu reuseam sa fac nimic si urla asta mic ce mai....eu am distrez de 10 ori mai bien la cratitele mele

Mergi la inceput