***LMA spiridusi de ian -feb 2006 (346)***

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

o rugaminte ....care va incumetati sa mi explicati cum e cu DC++ ca sa trag si eu ceva filme....trebuie un program special???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Eu gogosile le fac astea: http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/16948/Gogosi-Marbella/ si mi s-au parut exceptionale. Dar eu pun si coaja de lamaie (tipa zice ca nu a apus ca nu a avut dar in reteta originala e cu lamaie) si au un gust mortal de cozonac din ala bun.
Pe blogul Biancai am intrat de cateva ori si culmea, chiar de pe motoare de cautare am ajuns acolo ocazional dar retetele ei nu mi se par spectaculoase nici prin ingrediente nici prin prezentare si nu e nimik deosebit fata de ce gatesc si eu. In general clar caut retete mai sofisticate, exotice, care nu le stiu, si ma incanta si prezentarile deosebite, rafinate, ca din astea de bubulina-gospodina stiu si eu, har Domnului!
Maraki, sper sa nu iei personal mesajul, asta e parerea mea personala! Asa cum tie ti-e simpatica, poate chiar draga, mie mi-e profund antipatica!
Saraca Diana de Ingrid, maine e ziua ei si se sarbatoreste rpin spital! Ii doresc din suflet insanatosire grabnica! Of, ce chin pe ea mititica!
Giova, poate nu gaseste filmul si pt ca e fff recent lansat (decembrie 2009 parca) si probabil inca nu a apucat nimeni sa filmeze in cinema. Apropo de asta, mi-am adus "Sex and the City"-filmul, imediat dupa lansare si eram tare fericita ca oi sa-l vad ....teapa, era filmat din cinema si mai mult de jumatate erau capete care se perindau pe acolo, plus calitatea execrabila
Cosmina, ce bine ca vine sora ta! Cred ca o sa va distrati pe cinste! Merg si eu sa pregatesc blatul de pizza pt maine!

Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) si 25+ cuSonia
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Multumesc de reteta fetelor. Maine bag si eu niste gogosi din astea. Azi este prea tarziu!

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ioana normal ca nu ma supar, fiecare cu simpatiile si antipatiile ei Mie imi plac mancarurile ei pt ca sant pur romanesti si simple, nu prea am timp de sofisticari si sant obisnuita cu bucataria romaneasca Bineinteles ca si la retetele Silviei dar mi se par complicate pt talentul si rabdarea care le am

Am bagat sa trag si eu filmul vostru, in 1h si 27 min este gata, sant curioasa daca se vede nasol ca alea trase din salile de cinema ca asa nu am rabdare sa-l vad.

Cosmi trebuie sa intri pe google sa cauti DC++ free download....il iei si dupa aia iti dau eu setarile....numai ca trebuie sa bagi cel putin 1 GB de filme sau muzica pt a putea sa intri in huburi.Trebuie sa share cu alti useri, sa ai ceva de dat la schimb

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

MARAKIm ai lamurit
Tioanase pare ca suntem pe aceasi de unda si cu antipatiile

Mergi la inceput

Cosmi, este foarte simplu Daca nu avea cine sa te ajute ( eu ) la setari, nu prea aveai ce face.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

mie nu mi-l gaseste...iar nu e ceva in regula setat la DC++ meu. am mai patit-o, si culmea, noi habar n-avem sa facem setarile care trebuie. cine stie cand mai ajunge piretenul verisoarei mele sa isi bage el nasul aici, caci el l-a instalat.

am tras si eu filme filmate in cinema, dar sex and the city l-am primit fain de la vara-mea. l-am asteptat asa de mult si nu a fost cine stie ce.

Iaurtul din laptele meu nu s-a facut....
acum am pus castane la cuptor, asa de mari si frumoase le-am gasit in Auchan.

Maine ne vin si bagajele lasate in Italia, abia astept!

in legatura cu retete sofisticafe...nici eu nu prea fac...le prefer pe cele simple cu condimente cunoscute, si din cauza ca sunt cam sclifosita la mancare....asa ca prefer sa fac niste paste rapide, pulpe la cuptor, gratare.
Ne-am impus sa mancam mult mai sanatos, sa nu lipseasca salata de la pranz, mai putini cartofi si mai multe legume la steamer. sa vedem de cand incepem....ca eu ma depresez de fiecare data cand intru in magazine si vreau sa-mi cumpar ceva....acum ca am si eu niste banuti...si uite ca nu-mi iasa pasenta.

si acum ca mor de foame, merg sa fac o farfurie cu mozarella , rosii cherry si ulei de masline, un platou caprese, mai bine zis.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Giova incearca sa cauti alte filme, daca ti le da inseamna ca nu ai nimic in neregula la setari. Misto ca va vin bagajele

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Alte filme imi gaseste, acum descarc pisicile aristocrate si Tinkerbell.
Maraki pai depinde la ce hub-uri esti conectata. eu sunt la cele din Timisoara si unul de Bucuresti....

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Aveti idee daca The Princes and the Frog este dublat in romana??
A intrat deja in cinematografe??

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput