Pepenasi de iulie-august 2008 (169)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Sterilet am intrebat si eu ca ma bate gandul sa imi pun si cu toate ca de la AC m-am ingrasat mult a zis dr ca asta are concentratie mai mica de hormoni si ca e local nu intra in sange ca pastilele care le iei pe cale orala. Si cum eu am si ciclu de 7 zile si curge destul de mult a zis mai bine ala cu hormoni. Acuma nici eu nu sunt decisa asa ca mai vedem.
Sampon eu is in afara si am folosit nspe mii de marci si de salon si din supermarket si nu am gasit inca unul care sa fie bun,eu am parul gras il spal dim si seara deja se tufleste, a doua zi deja e gras, nu conteaza cat de des il spal sau cat de rar, e exact la fel. Am zis sa mai incerc niste sampoane am gasit aici ogranice din plante mai naturiste poate or avea ceva efect.
Crema de maini da neutrogena e buna, dar cea mai buna care am gasit-o e de la dove aia anti imbatranite e visinie, aia e sg care oricat de varza imi sunt mainile daca ma dau seara a doua zi is mult mai bine. Dar trebuie dat tot timpul si cum eu mereu is cu mainile in apa, vase, bibe, curatenie, spalat copii, mers la toaleta cu ri, schimbat pampersi etc ma spal de nspe mii de ori pe zi cu apa deci e jale. Acuma folosesc crema de corp de la Jergens, folosesc aia skin firming, e f buna si am vazut ca au si de maini si am zis sa o incerc poate poate.
Biri ms de intrebare , as vrea si eu please lamuriri despre sterilet. Suntem mai bine Ami se mai chinuie cu nasul, da na speram sa fie mai ok macar vreo luna sa stam fara boli.
Ieri am fost cu Ari in excursie afost frumos pt ei au iesit au vazut chestii noi, Ami a fost cat de cat ok, a facut si ceva circ da na asta e.
In rest prin casa cu treburi am citit da nu am reusit sa stau sa iau din urma paryte in parte asa ca scuze daca nu am pomenit pe toata lumea sau raspuns.
Mai revin cand am timp. Wknd placut.

_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

MADA esti deja in wknd?super tare!vreau si eu!

MIKYCRIS Album de familie
MAMI DE PRINTESE DELIA SI DILARA

Ne votati in fiecare zi? cate 10 stelute la http://fotostars.eu/user.php?id=452

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Eu am fost la carrefour cred ca 2 zile la rand, chiar luni cand au inceput cele 75% si am mai fost ieri. Ieri deja bagasera colecita noua si cred ca d-aia ati nimerit voi la pret intreg.
Le-am luat 2 polare cu 8-10 lei/buc, cate o geaca la 15 lei parca si un set cu tricou ai pantaloni lungi la 7,5 lei. A si le-am luat pijamale de 2-3 ani cu 6 lei. Eu vanam seturi de tricouri d-ale ala 3 bucati 5-6 lei, dar n-am vazut nici macar 1, ca vroiam sa le iau de stat prin casa. Cam asta e ce am gasit. Eu cred ca iau angajatele jumatate din marfa pt ca acum 1 sapt cand incepusera reducerile de 50% erau o gramada de hainute, dar multe nene si le-am vazut si putin inainte sa intre 75%.
La varsta 2-3 ani penurie de haine. La categoria bb nu am gasit, la categoria junior unele mi se par f mari, dar le-am luat si asa.
Pt 10-13 ani am gasit multe hainute si i-am luate nepoatei mele, polare cu 7-10 lei, geaca cu 15 lei, blugi, raiati cu 10 lei.
Eu mai cred ca aduc niste haine mai naspa pt reduceri, mai mult carpulite. La hainele de dama toate mi s-au parut oribile, carte si atat.

Mergi la inceput

IRISS27 la care carrefour ai fost tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna fetele!

myky am votat si eu in fiecare zi

sterilet eu am t cooper. dupa ce l-am facut pe david am incercat diverse AC insa mereu uitam cate una si prin urmare imi venea de 3 ori in 2 luni sau mai des, de fapt nu pt ca uitam cate una imi venea asa ca le luam cate 10 zile si apoi iar ma treeam cum rusii si am renuntat. timp de 1,5 ani nu am mai luat nimic si foloseam prezervativ, dupa aceasta perioada am facut-o pe ioana ca am cazut pi bec deci varianta asta cade din start. asa ca mi-a ramas doar sa imi leg trompele, insa fiind o metoda definitiva mi-a fost teama si atunci am ales steriletul. dr meu nu mi-a spus decat de t cooper, am sa merg la un control si am sa discut despre o alta metoda, dar nu vad care ar mai fii ca daca plec in munti vine si sotul dupa mini sau eventual sa-l inlocuiesc cu mirena.
cand mi l-a montat m-a durut, dar nu stiu daca tare ca eu nu am nascut normal ci anormal am simtit o durere ca si cum mi-ar veni menstruatia.

crema de maini eu am avut o micoza pe mana dupa fiecare nastere, cred ca din cauza imunitatii scazute si am fost la medic si mi-a dat o crema pt a trata micoza si inca o crema ca sa-mi dau de cateva ori pe zi, este atat de grasa incat zici ca e untura. se numeste LIPOBASE REPAIR. pe prospect nu sunt contraindicatii, deci nu stiu daca bortolinele il pot folosi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Fetele, am pus poze de la salon cu Ioana la tuns...

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

KATALYNA si restul fetelor,multumesc ptr vot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Abia am ajuns acasa,am avut treaba multa si la dr nu am ajuns si m-am reprogramat maine...
diarux eu nu am simtit absolut nimic cand mi-a montat steriletul....cred ca sunt eu mai nesimtita din fire pt ca nici cand am nascut nu am simtit nimic..Dupa ce mi l-a montat vreo 2 zile am avut mici sangerari si am luat antibiotic 3 zile preventiv.
iriss,flo,ankalaura va multumesc pt sfaturile despre creme pt calcaie.
flo si la mine e o mare problema ingrasarea parului la 2 zile de la spalare.
MIKYCRIS votat.Anul trecut am castigat si eu un concurs cu o poza a Ralucai cu ajutorul fetelor de pe DC.Bafta!!!
Annababy ce cumintica a stat Ioana la tuns,nu degeaba a obtinut diploma.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

hello,

Ce discutii interesante pe aici...
Eu nu m-am gandit niciodata sa imi pun sterlilet...si asa sunt eu cam dusa cu capu" ca capitolu'asta...adica mi-e o frica de mor cand merg la ginecolog...As sta stresata rau...Pastile nu mai iau..am luat 10 ani...si pentru ficatu' meu ..zic ca ajunge. Asa ca draga ANKA...sunt o pustanca...ce sa ii faci..asta e..e singura soluite acceptabila pentru mine. Avort nu am facut si nici nu as vrea sa fac...As vrea si nu as vrea un bb2...grea decizie...
ANKA,RUX...sunteti mortale,m-ati facut sa rad,desi eram cam deprimata..

MICKYCRIS...votat! BAfta multa ...sa castigati castile!!!

MADA(UK)...sanatate multa!!

CAPRI...sanatale Ilincai...oribul rotavirusul asta...stiu pe cineva care are 3 copii...au facut toti si au fost internati in spital(deshidratare)...au luat si parintii,amandoi au zacut...i-a ingrijit o bunica...ulterior a luat si bunica...erau terminati...Nu mai puteau de rau ce le-a fost...Asa am hotarat eu sa ii fac Rotarixul Irinei...

DARA...e mortala Denisa!!! sunt intr-adevar niste scumpi acum...si chiar ca pana la 3 ani e perioada cea mai frumoasa...acum cand incep si ei sa inteleaga lucrurile...Irina e innebunita dupa MUTU...i-au tot facut astia "reclama" si ea topaie prin casa si spune.."meci,mutu"...e mortala...imi vine s-o mananc...si vine la mine cand sunt in bucatarie si ma ia de picior si imi spune.."bita=iubita,puiu"...asa o alint eu..iubita,puiu lu'mami...
Asa ca poti sa te lauzi..aici e acceptat!

ANNA..sa va fie de bine tunsoarea!!!

Irina este atat de conservatoare..nu accepta nimic nou...i-am cumparat o suzeta noua,dar tot de 0-3 luni de la Avent...si nu o vrea...si aseara a tipat de nu stiam ce sa ii mai fac...nu o vroia nici pe cea veche...nu mai stiam ce sa fac...A adormit fara cu sughituri..plangea si ea si eu...

Eu ieri am fost cu ea si i-am facut Priorixul..si am crezut ca a fost agitata de la vaccin. Ati patit asa??? eu nu prea eram fan acest vaccin pt.ca ea a avut rubeola. Dar rujeola e foarte periculoasa si acum ca o sa vina primavara exista riscul de epidemie...
Doamne ajuta sa trecem cu bine si peste asta!!

Voi le faceti vaccin impotriva hepatitei A?
M-a intrebat pediatra si nu am stiut ce sa raspund...i-am spus ca ma gandesc..

nu ami stiu ce vroiam sa mai scriu..revin ..

MONI..crema de maini..Neutrogena...eu am acum una cu arnica si e ok..
TECKY..pt picioare eu folosesc vara Scholl... e foarte buna,sau cel putin ma ajuta pe mine. IArna nu am probleme...
Eu in schimb am piele uscata pe corp,indiferent cu ce crema,ulei m-as da...

va pup

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

metode contraceptive acceptate de mine anterior bebe - abstinenta si prezervativul, evident pe rand acum nu mai folosim decat abstinenta din cand in cand pt ca vrem bebe2 in rest nu sunt de acord cu nimic din ce ofera piata.

bobita nici vaccinuri nu sunt fan asa ca nu te pot sfatui. Alexandrei i-am facut infarixurile si atat. fara ror sau altele. la urmatorul cochetez cu ideea sa nu ii mai fac niciunul. profu meu de virusologie ne-a tinut un curs complet despre vaccinari si la sfarsit, intrebat fiind daca si-a vaccinat cupii, a spus ca nu

o zi buna

-----

Are mami o MINUNE DE LA DOAMNE-DOAMNE

-----

Ruby eekyaa.
Ehla xana, ehla xana kondamou
Ehla bruwee, maydeenabee
Seesu samee ahkeeraa
Ruby ruby kree

Mergi la inceput