Miky pai na de vineri incolo e considerat wknd.
Tecky eu pt picioare cel mai mare succes a avut o www.boots.com/en/Boots-Luxury-Deep-Moisturising-Foot-Cream-100ml_1247/" target="_blank">crema de la boots cu menta, e f racoritoare, levantica si marshmallow si la fiecare dush un scrub cu apricot si pumice, nu mai stiu de la ce firma e dar a fost super buna. Dar trebuie aplicat tratamentul mai tot timpul ca sa obtii picioarele fine si frumoase, si eu am pb ca totport adidasi bocanci etc si numai cu astea doua ajung la rezultate.
Bobitamica aici nu se vaccineaza copii pt hepatita, numai pt adulti exista vaccinul. Cand am intrebat daca trebuie facut ca na stiam ca in ro se face la copii mi-a zis ca nu ne face.
Creme de corp si eu am tot testat ca si la mine la fel e pielea uscata mai mereu, ma intelegeam bine cu ulei de copii cu aloe johnson, da e pe baza de ulei mineral si zic astia ca nu e bun pt piele si bla bla, am mai folosit www.vaseline.co.uk/Product.aspx?Path=Consumer/OurProducts/AloeFresh" target="_blank">gel de aloe vera de la vaseline si acuma folosesc www.jergens.co.uk/our-products-skin-firming.htm" target="_blank">jergens naturals skin firming, ca au mai multe, care cica e 95% naturala dar sincer iarna prefer crema si vara gel sau ulei, crema parca e prea grasa vara.
_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A
& A