Pepenasi de iulie-august 2008 (169)
Raspunsuri - Pagina 18
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Tecky Vreau si eu remedii pt calcaie crapate!!!! ![]() Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA (4 iulie 2008) |
Eu am folosit cu succes o crema de la Scholl special pt calcaie carpate, www.pcfarm.ro/produs/258/Crema-calcaie-crapate---Scholl" target="_blank">asta. La supermk o gasesti in jur de 20 de lei.
Cam orice crema folosesti eu cred ca important e sa te cremozezi bine dupa ce s-au reparat si sa faci asta in mod constant. Ceea ce eu nu fac pt c auit. Toate cremele mele sunt cocotate la 2m inaltime ca sa nu se mai dea Yvo si sa nu mai dea toti peretii cu crema

Asa ca de multe ori mi-e lene sa ma mai ridic din pat sa imi mai dau cu crema.
flo1980 spune:
Neatza! Azi dau eu 
Eu nu sunt pro sterilet, Biribu convinge-ma
serios vorbesc, impartaseste-mi impresiile tale 
AC am folosit si eu cand eram mai tanara, libidoul era ridicat, acum daca ziceti ca steriletul il scade as fi ca la abstinenta 
Camy mie mi-a revenit menstra dupa ambele sarcini la 40 de zile.
Amu' am alta problema, fetele doctoresele, poate aveti idee orientativ desigur caci musai trebuie sa fac o programare la nene ginecologu'...
De cand a parut menstra (12ani) in 5 zile eram gata (secretia era normala)..... flux mediu, uneori crescut doar in primele 2 zile, dureri suportabile, rare.
E, acum tot 5 zile tine dar pana isi revine secretia la normal mai trec inca 3 zile cu secretie cu urme de sange, chiar proaspat, in cantitate mica. Scuzati detaliile
si
sper ca intelege-ti ce vreau sa zic, caci intotdeauna nu duc ideea pana la capat ![]()
Tecky si eu am calcaiele crapate, atata timp cat uit sa folosesc crema de calcaie de la avon. Cat imi dau, seara in special la culcare, sunt ca de bebelus, in rest, aschii 
Poate si frigul asta, pielea e mai deshidratata...
Xenaaaaa ai disparut iar????
Poate n-ai citit din urma, intrebam de remedii pentru parul care se ingrasa foarte repede (inainte de sarcina fiind normal/uscat ce necesita spalare la o saptamana) acum la 2 zile iar spalare 
Gata pauza la mine, fug la treburi 
Va pup si va doresc o zi buna!
_
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
ankalaura spune:
Neata fete!
Dara draga, ma tem ca si dupa ce plec o sa fiu la destul curent cu Romanica, unii zic ca am sechele ![]()
Moni, iata ca vin si eu in club, Erika nu mai vrea legume colorate. Sunt bleacs! Cartofi nu mananca delor, rosie nu, iar ceva crud nici atat. In rest, ar manca fara oprire biscuiti si orice altceva ce este "interzis" 
O sa mai incerc metoda "quiche" sau budinca, peste legumele sus-numite faci un smac din ou, smantana, niste cascaval ras... Si zbang cu smacul peste legume - pe care le-ai pus intr-un vas uns si tapetat in prealabil - si bagi la cuptor pana se coloreaza deasupra, eventual si niste patrunjel verde, tzac pac, si poate asa nu se prinde... O sa incerc asta cat de curand.
Cat despre pretul la medic, pai ala se factureaza per consultatie, nu per minut... Ce, la Oradea e mai ieftin? Pff, faci si tu ca Diaruxu cu steriletul...
Auzi, daca nu merge calendarul, mai poti incerca aia cu temperatura sau cu testele de ovulatie ![]()
Creme - eu sunt iremediabil indragostita de cremele ASLA vital, sunt fantastice! Aia cu argila, de hidratare, este super! Sunt scumpe, e drept, cam 30 de lei 50 ml, dar folosesti o cantitate foarte mica, deci per ansamblu o crema te tine mult timp.
Pentru calcaie, in afara de ce e la Aslan, mai este o crema grozava la DM, pe tub sunt chiar doua picioare, talpile mai precis, eo crema cu uree, cea mai buna din tot ce am testat eu pana acum (si am problema asta cu calcaiele de cativa ani...) Un tub maricel, de vreo 150 ml costa vreo 10 lei parca...
Diaruxe - la montare doar putin, dar u cine stie ce. Daca e doctoru' neatent, poate sa te ciupeasca mai rate cand prinde marginile colului. La introdus nu te doare. Dar na, sa zicem ca simti, nu e ca si cum te-ar mangaia. Dupa montare sangerezi nitel, si de regula (aici) se recomanda un antibiotic pentru cateva zile, ca sa nu te infectezi.
Biri - INCINTEI draga, parasirea incintei ![]()
Flo - la problema gineco nu ma bag, dar la aia cu paru' ti-as recomanda sa iti cumperi sampon din alta tra
Sa mor io ca nu glumesc! Super e Loreal, chiar si ala albastru, este incredibil cum dela prima spalare nu se mai ingrasa nene parul! Asa ceva n-am vazut
Diferenta - produs facut pentru europa de vest, nu de est! Si eu am problema cu spalatul pe cap la doua zile...
Un produs dela noi, as incerca in locul tau si produsele Hofigal, costa cam 11 lei si sunt foarte bune, ca sampon este Chelstop (in mod anapoda, se cheama SAPUN MOALE!) si tot Hofigal Chelstop lotiune, de dat dupa spalat, dar nu ca un balsam ci te dai dupa ce te usuci. Se gasesc la orice plafar. Eu mi-am luat ieri, si le-am testat acum vreo luna si ceva.
Vestea mea buna ca am ajuns la 64 de kile. Inainte de sarbatori ajunsesem la 63, dar la inceputul lui ianuarie aveam 67
Acuma numar 64. Cu putina rabdare, ajung la 62. mentionez ca nu am tinut nici o cura si nu am inghitit nimic. Sunt inca nemultumita de nr cm de pe poponet....
BIRI - extrem de important ce vreau eu sa te intreb!!! - nu de alta, da' decolez acusi si tre sa rezolv problema inainte!
Poate ai vazut ca am niscai artrita pe la humerus. M-am dus acuma la dr (la criza aia, m-au intepat oamenii la urgenta, mi-au dat sa inghit diclofenace blabla). Ei, doctoru asta, in loc sa ma trimita la analize si la radiografie, mi-a dat sa inghit arcoxia si sa ma masez cu gel de "devil's ghiara". Cica dupa 5 zile de arcoxia sa ma duc la analize si radio. Pai ce mama naibii se mai vede daca eu bombardez cu antiinflamatorii acu'? E drept, mi-a dat de 60 mg cate una pe zi, nu mult, dar na...
Intrebarea deci (ca io nu am luat...) ii zic ca le-am luat si ma duc sa imi dea trimitere la radio si la analize? sau sa le iau totusi?
Am fugit si va pup 
kamelya spune:
'neata
Flo mersi ptr
;aceeasi problema o am si eu cu parul dupa 2-3 zile incepe sa se ingrase
Anka intradevar nu se compara sampoanele noastre
cu cele din afara
Ruxi doare un picut cand iti pune steriletul
ana si eu ma gandesc daca dupa bb 2 sa-mi leg trompele sau nu
moni o crema buna ptr maini este neutrogena
_
buburuza mea
strengaritzei Daria Ecaterina 14.07.2008 
flo1980 spune:
Punca 1976 
Pentru mine orice crema de maini e buna atata timp cat nu uit sa o folosesc, macar o data/zi inainte sa ma bag la culcare....
Iarna asta si eu am avut probleme cu pielea mainilor, mai ales in perioada sarbatorilor, cand am facut curatenie generala .... era rosie si crapata pe alocuri, mi-am dat cateva nopti la rand cu crema de galbenele pe zonele afectate, apoi cu crema de maini pe restul si am scapat.
Multumesc pentru raspunsuri. 
Anka si eu m-am gandit ca problema ar putea fi samponul, pe toate scrie "utilizare frecventa" cat de frecventa bre? zilnic nu?!!!
S-a mai adaugat si perioada sarcinii, alaptari, organism obosit, cu mici carente de una, de alta, poluarea, etc.......
_
MIKYCRIS spune:
Neatza fetele
Multzumim ptr voturi

Si eu sper sa castige
Aseara am fost si noi in carrefour si mai bine nu plecam
.
Am plecat cu sperantza sa cumpar ceva hainutze ca de erau la reducere?
TZEAPA CURATA domnule!
La raft era scris mare reduceri de 75% iar la casa vrajeala.
La un singur produs au scazut doar 25% si anume:pe acea bluzitza erau 3 etichete:280000:210000:70000.
Eu am crezut k trebuie sa platesc 70000 lei vechi si cand colo cand ma uit acasa pe bon de fapt platisem 210000,deci reducerea a fost de 25%.Trebuia sa scrie PLATITZI 75% la acest articol de imbracaminte.
Aaa si in plus era pustiu la hainutze pt bebei
Eu mi am luat o perecge de pantaloni de trening la 420000 lei vechi si cand ia vazut o vecina mai batranica a ramas socata si zicea // 420000 de lei ai dat pe pantalonii astia INADITZI? //
Si asta nu e tot,dupa ce k era aglomerat si DILARA nu statea,m am chinuit sa ajung la rafturile de detergentzi,etc asa,si la casa am lasat mai mult de juma de marfa
k nu imi ajungeau banii
Pai eu credeam k imi si raman
Noroc k mia dat cumnatamiul pe soferul lui sa ma duca si sa ma aduca de la carrefour k altfel stateam sa vand din marfa pe la coltzuri k sa pot plati un taxi sa ajungem acasa
Cu alte cuvinte ptr mine nu se merita sa fac cumparaturile din carrefour=stres,timp pierdut si faliment in portofelul meu.
MIKYCRIS Album de familie
MAMI DE PRINTESE DELIA
SI DILARA
Ne votati in fiecare zi? cate 10 stelute la http://fotostars.eu/user.php?id=452
flo1980 spune:
Ooo Micky imi pare rau de experienta traita....cum am zis, eu am vazut multe angajate ale carref. la raioane, inainte sa vina clientii au luat ele...si de ce nu, poate chiar ei au luat din stocul marfii si il pun la toamna cu "promotie"....oricum, dupa o saptamana (adica marti cand au inceput marile reduceri) eu nu am mai gasit modelul de pantalon luat cu juma' de pret....
La care carref. ai fost?
Mda, ce vroiam sa scriu?
e batrana baba
~ce pleonasm~ .....am imbatranit, ce mai ![]()
Aaaaaa ....citind presa am descoperit stirea...www.libertatea.ro/stire/zapada-din-bucuresti-ucide-274830.html" target="_blank"> zapada din Bucuresti e nociva
Fug la hranit puii....intre timp cat am scris mesajul, vine si David la mine si zice "kaka, patz" 
_
MIKYCRIS spune:
PUNCA LA MULTZI ANI!,sa fii sanatoasa si implinita langa cei dragi!

FLO eu am fost la CARREFOUR ORHIDEEA
si serveste o
din partea casei![]()
Valabil si pt restul fetelor

MIKYCRIS Album de familie
MAMI DE PRINTESE DELIA
SI DILARA
Ne votati in fiecare zi? cate 10 stelute la http://fotostars.eu/user.php?id=452