Pepenasi de iulie-august 2008 (169)
Raspunsuri - Pagina 17
Tecky spune:
diarux am sunat dr sa ma programez pt maine la control si am intrebat-o ce sterilet mi-a montat si a zis ca este Cooper T.Eu sunt foarte,foarte multumita de el.Nu mai am grija metodelor contraceptive si placerea e mult mai mare.![]()
didi ce ghinion cu frigiderele!
Fug sa ma uit in cuptor ca am bagat-o o prajitura cu pere
dara_d spune:
Buna seara fete dragi
Ce discutii interesante pe aici !!!
MICKYCRIS am votat bafta sa castige!
ANKA esti super tare explici minunat, ce ma fac eu atunci cand vei pleca si nu vei mai fi la curent cu realitatile de aici din RO, cine imi mai face mie info pe orice subiect 

, chiar o sa imi lipsesti.
DIARUX eu pot sa iti spun ca AC am luat vreo 5 ani cu pauze si am constatat ca scade libidoul (IRIS ai dreptate scade libidoul) si cel mai mare dezavantaj la mine ca m-am ingrasat de la ele in timp ce e drept, adica am luat treptat asa de la an la un cate 2-3 kg in total vreo 10 kg , deci nu le recomad, prezervativul are multe incoveniente dar sincer si eu m-am saturat de el dar asta este .....,sterilet eu inca nu sunt dispusa sa imi asum riscul cu cel hormonal si sincer la cat sunt de panicata cred ca as cauta destul de des firele alea si l-as innebuni pe doctorul meu de creieri, restul de metode sunt tot caaaaahhhhh cum ar zice si denisa.Deci nu stiu ce sa iti recomand ca nici eu nu am luat o decizie in acest sens.
CAMY mie mi-a venit ciclul la 4 luni de la nastere, destul de putin cantitativ si apoi destul de neregulat pana am terminat de alaptat la 1 an si 2 luni.
DIDI naspa situatie va tin pumnii poate totusi nu cumparati doua frigidere.
TECKY esti super tare , bine ca ai aflat de care ai , doar nu iti punea cine stie ce doctorita ta. ![]()
![]()
![]()
![]()
MAYTREI da clar ai dreptate cu ce spui tu acolo am citit si eu de efectele astea secundare si m-am infiorat, sincer avort nu am fcaut si sper sa nu ajung sa fac vreodata, mai bine protectie , ma rog parerile sunt impartite cat tot aia ar insemna dar eu nu cred ma simt mai bine gandind asa.
KIMMY lasa ca faci tu si bebe 2 dupa ce revii la munca.Denisa are aproape 12 kg si 87cm, eu cred ca e bine, ea pare slaba cand te uiti dar eu cred ca e ok.
DANA pupam burtica si pofta mare ,lasa ca slabesti tu dupa cu doi copii, normal ca nu mai dorea sa vina in casa asa patim si noi.
Bai frate Denisa ma uimeste pe zi ce trece la fiecare cateva ore face ceva nou de fapt spune cuvintele unele corect altele pocit asa cum poate, se baga in discutie si ea dar la obiect nu e pe langa ceea ce inseamna ca intele mai frate la vasta ei ; nu poti spune ceva ca are si ea un cuvant de spus, chiar unul spune.Azi vorbeam cu unchiul meu din germania la tel , de care habar nu are si a luat ea tel si a vorbit, l-a lesinat mai ales ca e topit dupa ea ca a vazut-o doar de cateva ori.
Astazi am fost afara si erau trei fetite de scoala primara la zapada in gradina blocului si normal ca am stat si noi si a facut cozonac cu ele cu galetusele , era mortala , ele ii aduceau zapada , ii dadeau turturi, ea radea le explica una alta , a fost greu sa o iau in casa.
Apropo de crize , ea nu face dar are tendinte din astea cand nu vreu sa fac cum vrea ea sau sa ii dau ceva stramba si da dim maini a protest dar incerc sa ii distrag atentia , in magazine ii place sa caute pe rafturi sau la jucarii si in rest sa mearga pe jos nu in carut.
ESTRELLA si PICA si eu am cumparat de curand aparat aerosoli laica cu ultrasunete la priza, nu e foarte mare , se poate lua usor zic eu , bine nu e asa misto ca ala de zici tu PICA, dar noi l-amluat repede adica ne trebuia si atunci am ales in doua ore ce ne trebuie.Pentru nas eu am bastista bebelusului dar care nu se pune la aspirator, se pune la gura , eu ii trag bine de tot cu ea si se curata ok , bine nici nu prea are multi mucisori.
MADA MAX ce faceti ?? cum sunteti????
Mi-am adus aminte de TURTURICA mai stie cineva ceva ???!!!
Gata va las ca m-am laudat prea mult.

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png
moni_or spune:
ESTRELLA, multumesc mult de sfaturi, uite asa n-am incercat, sa le calesc un pic cu condimente si apoi sa le bag la cuptor, o sa incerc. Luca mananca ce mancam noi si neblenduit, i le tai doar bucatele mult mai mici decat noua. De multe ori nu-i convine, mai ales la carne, dar e vorba de lene, pentru ca painea prajita, care e mai tare, sau biscuitii ii mesteca taaare bine, deci nu e vorba de neputut ci de nevrut, ca are 8 dinti si 4 masele. O sa incerc si sa ii pun masline maruntite, el e lesinat dupa masline, le mananca goale si cate 100 g.
S-ar putea ca problema la noi sa fie ca nu ii plac combinate, mi s-a mai parut mie si mai demult. Azi de ex. i-am facut doar fasolica la garnitura, cu chiftelute din piept de pui si a avut mare succes fasolea, cred ca de aia ca era singura, nu era insotita si de alte legume. Deci cred ca o sa incerc sa ii tot dau separat sa ma lamuresc care-i plac si care nu si cand gasesc "vinovatele" nu le mai adaug pe alea.
MONA, imi pare asa rau pentru necazul tau, ma rog sa nu fie nimic grav, neaparat sa intri sa ne spui ce ti-a zis Stanciu
M-am revoltat de numai cand am citit de orl-ist, cum, ti-a luat 120 ron pentru 5 min.???
Cata nesimtire in tara asta...
STERILET- ufff, grea decizie, pe mine ma intereseaza f. tare problema pt. ca eu chiar vreau sa ma opresc la 2 copii, cardiologul meu m-a sfatuit calduros in sensul asta, din cauza operatiei mele la inima, plus ca voi avea si 2 cezariene. Insa legarea trompelor mi se pare o solutie prea radicala, plus ca e si controversata, inclinam si eu spre sterilet. Dar daca ala hormonal scade libidoul multumesc, asa am luat vreo 9 ani anticonceptionale si le urasc din punctul asta de vedere, cand nu le-am mai luat aveam impresia ca sunt in calduri
asa modificare de libidou era fata de cand le luam. Iar daca restul nu impiedica ovulatia ci practic faci cate un miniavort cine stie de cate ori, zic pas clar. Nu sunt "maica Tereza", cum zice Anka, dar eu avort n-as putea face niciodata, nu m-as mai putea uita in oglinda sau in ochii copiilor mei.
MAI3
nu te supara, pleeease, chiar te rog daca ai timp sa citesti polologhia mea de mai sus sa=mi spui ce metoda mi-ai recomanda. Ca eu la fiecare gasesc cusur
Metoda calendarului ar merge daca nu mi-ar reveni mie ciclurile neregulate, cum am avut in ultimii ani cand nu foloseam AC.
RUX, auzi, dar daca tot ti-a zis de sterilete din metale pretioase, intreab-o si tu, cu cristale Swarowski nu sunt?? Ca astea sunt la moda acum, nu? si la suzete, si la chiloti, noua ne-a oferit chiar si la manerele de la dulapuri la camera copilului
, asa ca de ce nu la sterilet??
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
23+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
AnnaBaby spune:
Buna seara fetele!
Am fost azi la salon si i-am tuns bretonul Ioanei. Operatiunea a avut succes! A fost dificil ca nu prea statea ea locului,dar nu am avut scandal. La sfarsit chiar nu mai vroia sa plece
Acolo era un loc special pt copii, cu multe jucarii (nu ca ar fi interesat-o vreuna pe Ioana! noooo! ea s-a jucat cu trusa mea de machiaj, cu balsamul meu de buze, chestii din astea care stiu ca-i plac si o fac sa se preocupe de ceva...) si mai aveau si un scaun sub forma de masinuta, foarte fain, cu volan, claxon si toate cele! Am facut si poze, dar nu le-am descarcat inca, asa ca o sa postez pe picasa maine cred. Si o sa postez si poze cu Ioana dormind in patul cel mare cu protectie la margine!
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
moni_or spune:
Ca mi-am amintit, fetelor, ati putea sa-mi recomandati o crema buna de maini? Imi e atat de crapata pielea pe maini de la frigul asta, degeaba port manusi, ma doare ingrozitor, am ceva crema dar nu prea are efect, as vrea ceva cu efect rapid, ca n-am cum sa stau toata ziua cremuita, mereu tre' sa spal un vas, o haina sau alta treaba si na, mi se tot sterge crema.
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
23+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
dia_filipas spune:
Seara buna fetele!!
Azi fiica-mea a invatat sa se dea peste cap! Mie mi-e sa nu-si suceasca gatul sau ceva, da' deocamdata vad ca e stapana pe situatie...
Sterilet si eu as vrea, da' nu se sincronizeaza timul lliber cu banii..
, stiti vorba aia, cand fu tica nu fu tache...AC am luat si eu in faculta, 1 an, da' m-am ingrasat enoooorm, asa ca pas. Eu am zis ca-mi mai dau timp de gandire pana la 35 de ani, si daca nu mai vreau inca un copil, atunci imi voi lega trompele, macar sa stiu o treaba.
Micky votat si eu azi si ieri.
Cam atat am retinut, ma grabesc la dus, ca deja e tarziu.
O noapte buna va doresc!
Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008) 
diarux spune:
ESTRELLA,MIKYCRIS, TECKY,KAMELYA,DIA 

ANKULE, IRISS, DARA, MONI sunteti duse! deci, dupa cum spuneam, treaba cu libidoul sta asa.daca intr-adevar va scadea, inseamna ca ajung si eu la limita normalului, vorba lu nebuna de SOR'MIA care insista ca sunt psihopata![]()
MONI ea oricum mi-l recomanda tot pe asta autohton cu Cu...deci nu am intrebat si de swarowsky. s-ar putea sa avem surpriza chiar sa fie facute cu de astea.
La cat snobism ne caracterizeaza...

ms mutl gtare pt info sambata dimineata sunt programata la..taiere. intai tre sa fac antrenamente cu capu sa nu mi-l resping singura (steriletu zic)si apoi sa sper ca nici corpul nuj i oa razna va tin la curent.
AAAAA, citisem pe un forum strainez ca duamnele venerabile(cred ca englezoaice) se plangeau de multa durere la montare. eu nu am auzit pe aici pe nimeni de asa ceva. deci doare sau nu pana la urma?iau tranchilizante inainte? desi.la cata ditamai nasterea naturala am avut io,crek nu se pune.
Biribu spune:
mama ce subiecte suculente pe aici si le-am ratat ![]()
gagici eu votez cu ambele amindoua miinile pt sterilet. clar prefer mirena, din multe motive.
daca vreti mai multe amanunte va dau.
anko cum zisesi, parasirea domiciliului ???
bai rid de mor pe aici.
mada cum sunteti? ma gindesc la voi, vad ca nu ai mai intrat. sper ca-s mai bine fetele.
pup
Mami de doi
mici
"If you believe everything that you read, better not read"
ana_a spune:
neatza fetele!
sunteti tare simpatice!
se vede ca au sunt cu ambii feciori acasa, deci timp de calc....de la putin de tottt la deloc ![]()
Acuma dorm.
diaruxule, eu nu te pot ajuta cu steriletul...dar iti spun bafta in luarea celei mai bune decizii!
eu am luat hotararea de a-mi lega trompele, dupa 2 cezariene si faptul ca nu imi mai doresc inca un copilas. A fost o hotararea grea de luat, cu multe intrebari, cautari, reactii adverse si chestii dastea, dar a trecut. ![]()
Ma simt fff bine, am si pofta de sex si nu am de cautat nici fire. Sper sa fie totul bine in continuare.
singurul inconvenient este ca majoritatea cunostintelor mele ma intreaba mereu "pe cand faci si o fetita?" si ma fastacesc ca nu stiu sa aburesc...la unii le mai spun ca mi-am legat trompele, pe unii ii ignor...insa uneori ma intreb si eu daca urmatoarea sarcina era fata? Insa....la cum ma cunosc...sanse erau putine sa iasa fata asa ca cu inca un fecioras...mai bine pas
Sa ma ajute DD sa-i cresc pe astia doi asa cu vreau si gata.
Legarea trompelor este o hotarare fff grea...eu m-am razgandit de vreo 4 ori, in final, cand dr mi-a adus aminte si ma pus sa semnez hartia cum ca sunt deacord pentru aceasta interventie, am semnat-o fara vreo urma de regret.
Noi suntem bine, dupa 3 zile de febra si mucisori, suntem tot mai bine, azi noapte Matei a dormit ca un urs, ieri noapte la fel...deci cred ca scapam cu bine.
Ma retrag la treburile mele, indata se scoala gasca si gata si timpul meu de relax de una singura ![]()
Toate cele bune!
pana la reauzire, numai bine!
proud mummy