Bobocei de sept-oct 2008 (252)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Cat despre pata..poate s-o i lovit..cine stie ..daca-i vanata..zifc eu..pupici

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Da, Alessia, multumesc!
Mai incearca luni, dar mai dupa-amiaza ma gandesc, ca din Bucuresti cred ca a plecat abia joi, daca eu m-am dus dupa pranz la posta ..

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Eu..astazi..am scapat de bucatarit..ma duc la mama....ce bine..c-a facut o multime de chestii gustoase..rulade ..si tot felul de alte bunatati...

Mergi la inceput

Da..Nerantula...asa cred..mai bine incerc dupa masa ..sa u ma duc degeaba ...ca pana imbrac fetele..imi ia o groaza de timp..o sa vezi si tu.....

Si eu am emotii ca mai am un pic..si ma apuc de BB3..deocamdata am CM..sa vedem ce-o sa iasa....ei..pana la urma sanatos sa fie...

Mergi la inceput

Fetelor va las..ma pregatesc de plecare..sanatate multa tuturor si o zi cat mai placuta sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

lala superbe fetitele, sa-ti traiasca!Vroiam sa te intreb dc Alice a fost vreodata geloasa pe Anna?

tzitziri am avut program si de 12 ore, inainte incepeam programul la 4.00am fatza de noul program de la 3 si cel mai tarziu plecam la 20.00 nu ca acum la 21.30.Ma intrebi cum rezistam, eu nu stiam altceva inafara muncii sau dormitului, cu mancarea eram certata rau, ca preferam sa dorm decat sa mananc si la munca era atata treaba incat saream mesele de multe ori.Eram un zombi mic pe picioare!O sa caut altceva, insa daca criza ma va face sa ma reintorc acolo, nu pot refuza, e painea mea castigata pe care i-o ofer copilului meu.Nu ne permitem sa fie vreunul casnic, sincer nici nu as vrea.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare!
300 despre cortizon...eu nu vreau sa-l mai folosesc la Lucas pentru ca trateaza doar efectul nu si cauza;dupa ce am incheiat tratamentul DA a revenit.Unguentul e blamat ca se zice ca ar subtia pielea,desi dr sustin ca luat conform prescriptiei nu e nici o problema.
Lala ce dansatoare ai!
Claudinna super-super Razvanel....iar il laud la toate prietenele mele!Eu fac azi lasagna cu carne de pui si desert am praji cu mousse de ciocolata.
Ange sa scapi de durerea de cap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello mamici

Am avut o noapte excelenta S-a dormit pe rupte, o masa pe la 5 apoi nanit pana la 8 cand s-a trezit tati cu el si eu am mai bagat pana la 11 Coool asa program
Am iesit cu puiul in parc, e o vreme superba, parca nu mai este asa ger, erau si cativa copilasi in parc , a fost tare dragut
Acum puiul a furat doua chiftele din castron, ca mi-am adus in fata lui sa pap. s-a suit cu ele pe canapea si papa la greu din ele

Moama fetelor ce de bunataturi faceti azi

Ma bag si eu la filmulete si poze si revin dupa ce il culc .

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Salut, imi beau si eu a doua cafea cu voi, ca prima a fost adusa la pat de sotzul din dotare si s-a consumat in joaca cu Anda si cu globuletele. Cu ocazia asta i-am cantat "aseara ti-am luat cercei si i-am aratat ce sunt aia si a vrut si ea. Iata compromisul (ea nu are cercei deocamdata).

Ca vorbeam despre plans ieri, iat-o cum protesteaza cand nu-i convine ceva; aici voia camera pe care de altfel a si capatat-o cu tot cu telefonul meu care o include. Cand vad botul ala si cum strange din ochi imi vine s-o musc, s-o mananc .

Si eu trebuie sa gatesc ceva azi, ma gandeam la niste mancare de fasole verde si niste sufleu de dovlecei. Sotul si sora mea nu stiu niciodata ce vor sa manance.

Oricum, deocamdata astept sa mi se aseze micul dejun copios si fac o tura de alergat pe biclita plus 8 minute pentru un abdomen plat ca se necesita.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

nikolici am avut si eu o perioada de program asha...eram vanata...si aveam cu 20 de kg mai putin...chiar ca e program de celibatara, vorba piolicai

babymom, deci de sarbatorsesti in avanspapa bun

bitza buuuna rau lasagnia, dar as renunta pt prajitura
ingrasha....asha ca imi iau gandul!

babytza, super program! nici eu nu ma plang! e binisor, dar a fost si mai bine...adica visez inca la noptile fara bibe de noapte...

300, wow, cafea la pat?? e dulce foc Anda cu "cercei"!

si a propos de cafea...azi a cedat filtrul meu! i-am bagat iar otet sa scot calcarul si curgea apa pe sub...sa vad daca se mai poate face ceva...tr sa caut altul..si pana atunci va fac la ibric

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput