Bobocei de sept-oct 2008 (252)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Ram, vreau si eu abdomen plat Ieri mi-am luat o punga de lays, da' nu-mi pun tzatze imi fac lipoaspiratie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

gilrs

Eu va invit la gogosi calde si pufoase. Daca e week-end e musai ceva dulce

In afara de dulce eu n-am gatit nimic..am de ieri ciorba de vacuta.
Deseara fac chiftelute marinate..simple le-am facut si eu ieri.
Au iesit tare bune cu ardei rosu in ele.
Radu a mancat la mic dejun asa: cereale cu lapte..impreuna cu chiftea.
Apoi o portie zdravana de cheerios cu lapte..ca prea manca taica-su cu pofta.

Am luat din piata spanac proaspat..asa ca luni bag o mancarica de spanac.

Ramo ce frumos ii sta Andei cu cercei

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

am lipsit de la apel, mi-a fost rau de tot ieri, m-a chinuit o durere de cap si am dormit cat s-a putut...

nerantula, sigur ca nu se vad efectele imediat, ma refer la Exomega, dar macar o usoara imbunatatire, dupa 3 luni, cred ca ar fi trebuit sa se vada... de altfel, si dermatologul a recunoscut asta, mi-a si spus de la inceput ca daca in 3 luni nu se amelioreaza cat de cat, schimbam tratamentul...

kllemi, dermatita atopica au hunii. nu e grav, mai ales ca doar pe obrajori le-a aparut si nu e chiar o forma rebela, dar nici bine nu e... nu se moare din asta, dar trece greu. daca trece.
la fel si alergia, ca tot intrebai, desi asta e cu dus si intors, stiu cazuri de 'vindecare' rapida. totusi, mai ai ceva rabdare, iar daca situatia s-a agravat, mai mergi o data la dr.

niko, la noi DA arata ca fiind imbujorat rau in obraji. asta la prima vedere. daca pui mana, pielea e aspra si se simte uscata, sunt niste bubite de culoarea pielii, f mici. sunt de un rosu aprins, nu maroniu, nu rozaliu, mai ales la frig/cald..... daca vrei, iti pun o poza, dar nush daca se vede prea bine... la voi se accentueaza la frig/dupa ce veniti de afara? sau dupa baie?

nocom, eu zic ca nu e cazul sa te ingrijorezi. si hunii au regresat usor la vorbire, inainte spuneau cateva cuvintele, vreo 6-7 acum, doar vreo 3...
si ei mei musca, doar pe mine. exact asa cum spui tu, pe neasteptate, pe la spate, cum si unde nici nu visez... si doare al naibii de tare! eu zic ca e doar o faza.

elly, eu zic sa nu mai incerci nimic pana nu o vede un dermatolog. asa vei sti sigur cu ce ai de a face. sanatate!

claudinna, am fost deja la doi dr specializati in dermatologie. eu nu-mi fac griji in privinta diagnosticului, stiu ca asta e, ci in privinta tratamentului adecvat.
azi hunii au papat spanac si supa de pui cu galusti.

nusha, felicitari vorbaretului! bravooo!
cat despre DA, cum am mai zis, sper sa nu fie nimic nici la voi, dar inainte de a folosi orice crema, mai bine mergi la doctor. poate nu e DA...

baby_boy, am fost azi in Carrefour, n-am vazut avionul, imi pare rau. ma mai uit si in Cora, e posibil sa ajung maine.

pio, ce cuminte a fost Elsa la facut chiftele! hunii si-ar fi pus castronul in cap in secunda doi. of of, mai mai...

niko, ma bucur ca poti sta cu K pana in octombrie. sa te gandesti bine totusi, la cei vei face dupa, cu un astfel de program, eu mi-as lua campii...

babytza, ma bucur ptr noaptea buna! si la noi a fost ok, e deja a doua noapte cand Edi nu se mai trezeste ptr papa, de 5 luni asteptam momentul asta!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

cum spuneam, azi am fost la cumparaturi. fara huni. a fost prima oara, dupa mai bine de 2 luni, cand i-am lasat singuri cu bunicii. adica si fara tati, ca de obicei ramanea si tati cu ei. am plecat cu inima stransa (acum doua luni au plans dupa mine), si-am fost placut surpinsa sa aflu ca a fost totul ok! au fost f cuminti, s-au jucat la greu, au papat tot, in 2 randuri! asta imi da curaj, pentru cand ma voi reintoarce la job, pentru etapa cu cresa... of.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Bitza mersi, m-am lamurit cu cremele. Dar pana la urma cred ca orice crema trateaza mai mult efectul decat cauza. Banuiesc ca, daca o iritatie se intoarce foarte repede dupa un tratament cu crtizon, acesta e intr-adevar neindicat; dar iata si cazul meu, spre exemplu, unde a mers cu succes. In lumina asta, banuiesc ca dermatologii, ca multi alti medici de spacilizari diferite, ofera un tratament care e posibil sa mearga intr-un procent din situatiile posibile. Daca nu merge, probabil ii ajuta sa descopere un diagnostic; pana la urma nu toate iritatiile sunt DA si o crema reparatorie poate ajuta. Sunt cam confuza dar sper ca intelegi ce vreaus a subliniez. Multa sanatate si sper sa va treaca mai repede. Unele forme dispar in timp, ca multe alte alergii la copilul mic.

Claudinna, condoleante pentru filtru. Si al meu a avut o perioada inc are gaseam apa/cafea sub el dar si-a revenit miraculos, s-o fi miscat ceva pe-acolo. Voiam sa spun ca pentru ai mei am luat aum ceva vreme un filtru Hyundai cu o cana mai atipica si nu era scump deloc, atunci se dadea la 110 lei, acum cateva luni l-am vazut in Cora la 70! Mai, scotea o cafea superba, si nu mai zic ca era programabil. I-a spart Raluca cana si nu am gasit una sa se potriveasca din pacate. Arata asa, daca nu cumva chiar asta era: http://www .marketonline.ro/cafetiere/cafetiera-hyundai-hh-cm280

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Hello!

Lumi, ma bucur ca au stat domnisorii huni fara tine.Data trecuta erau mai mici, acum sunt flacai mari.

Alexa, cine nu vrea abdomen plat?!

Nikolici, multumim de aprecieri. Geloasa!? Da, a fost. Cand s-a nascut Anna, m-a ignorat o luna. Mi-a frant inima. Apoi a fost oarecum bine pana cand a inceput Anna sa se deplaseze. Si atunci a inceput bataia. Credeam ca murim; ne era teama s-o lasam cu Anna si 5 secunde. Am dus-o chiar la psiholog ca nu stiam ce sa-i mai facem.La scurt timp s-a calmat si acum e chiar bine. Are grija de ea, imi cere sa o iau de la gradi cu Anna, daca suntem in oras la cumparaturi mereu ii cumpara si Annei ceva. O cheama cand face cate o tampenie ca sa faca amandoua (favorita e sa verse sampon prin baie). Inca se mai caftesc daca are una o jucarie pe care o vrea cealalta, dar cu asta pot trai. In schimb are chestia asta justitiara si-mi spune mereu ca am doua fetite si trebuie sa-i fac/dau si ei ca si ea e a mea.Deci cred ca se simte nedreptatita uneori. Eh, fac ce pot sa nu se simta asa, iar daca uneori mai gresesc, asta e, nu-s super mama. Trece.
In schimb, mie imi place mult cu ele amandoua acum; sunt asa dulci. Fac lucruri impreuna, se imita una pe alta, imi vine sa la mananc.

Babytza, ma bucur ca v-ati odihnit asa bine. Eu cred ca la pensie mai pup asa ceva.

Tot am vrut sa spun despre vorbit si am uitat: eu stiu de la soacra-mea ca unii copii par sa uite chestii pe care le stiau/faceau cat timp invata altceva. Insa nu e permanent; e ca si cum ar pune chestii in stand by cat sunt ocupati cu altele noi.

300, dulce foc boticul.

Babymom, iti doresc succes la serviciu si sper sa fie ok pt copii. E nasol dar pana la urma tot trebuie sa ne dezlipim de ei. O sa te descurci tu cumva.

BabyBoy, aoleu, nu vorbi de gogosi ca mor. Mie imi plac mult dar inca n-am terminat de slabit si nici in vis nu pot manca gogosi. E o gogserie langa biroul meu in oras si mi-e groaza sa deschid geamul.

Si Anna a avt o forma usoara de dermatita atopica, insa a disparut in timp. Pe fata facea niste chestii; la un moment dat nu le-a mai facut.

Mergem sa facem baita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Am mai facut o laie sport, am adormit langa fi-mea. Alina cine-a zis ca are abdomen plat??? Sa stii ca liposuctiile dor!

Lala anda le-a aplaudat pe dansatoare si a facut o semipirueta .

Lumi, nu te impiedici pe strada cand iesi fara copii? Eu asa am ajuns! Si ma balbai! Sper ca azi esti mai bine .

Baby_boy, gogosi!

Mai, ajung tata si fratele meu cel mic la noi pe la 10. Eu am aflat acu' juma de ora . Se pare ca toti stiau ca vin numai noi (gazdele) nu...Da' vin cu papa deci pana la urma am facut bine ca n-am mai gatit mare lucru... Cred c-o sa le fac chei, macar sa aiba cu ce intra in casa daca mai planifica vizite nocturne .

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Daca v-au mai ramas chiftelute faceti-le marinate dupa reteta de pe acelasi site.
Eu am facut asta-seara. Foarte bune. Radu a papat cu pofta

LumiMultumesc ca nu m-ai uitat.

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

V-am zis ca revin dupa ce il culc..ei bine , l-am culcat

Am vazut o printesa cercelata E tare scumpa Sa stii ca imi place tare mult cum scrii, mereu am vrut sa iti spun. Cum povestesti despre copilarie si cum erati voi toti fratii

Lala niste scumpe fetitele tale. Mor cum povestesti de el...mai ales cum se mai caftesc hi hi , cred ca ti-e mai mare dragul de ele

Baby boy arunca si la mine niste gogosi ca mor aici La noi nu mai sunt chiftele de la pranz Poate tura viitoare le fac marinate, chiar aseara ma gandeam , ca mie imi plac tare mult si marinate
Acum face sotul rinichi la tigaie cu cartofi si mujdei Eu le-am taiat , el le prepara

Lumi ma bucur tare mult ca ai iesit si hunii au fost bine fara tine Asa da , mai ai si tu nevoie de putin relax

Alinusha am auzit ca ajuta la aripioare si face abdomenul mai plat POate scapi fara lipo

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Ramo suuufera baba la frumusete Roxi e un mit, pe bune e para incercat, nik. Daca stau intr-o pozitie mai cocosata se vede burtoiu de zici ca's gravi Lala ai descoperit reteta pt a scapa de colacei?

Mergi la inceput