Bobocei de sept-oct 2008 (252)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

seara buna ce face fetili?? ......azi-noapte a fost super, dar azi....hmmmm cam naspa, nu a vrut sa doarma decta o ora si aia in masina, pe drum spre IKEA ...am sunat azi dr. pe Stanciu...i-am explicat ce si cum stam cu petele de pe corp si ne-a zis prin telefon cu ce sa ii dam....deja, incep sa ma sperii, cand vad ca nu trec absolut deloc, ba din contra ....nu stiu ce sa mai zic.....in fine

babytza ma bucur ca a-ti avut o noapte super, inseamna ca l-au mai lasat durerile ....si ca a mancat si chiftelutze

lumi deja sunt baieti mari, ce sa mai....nu ar trebui sa iti mai faci griji....cine vorbea "ciob de oala sparta" .....mam dus pina la defrisat si nu am stat mai mult de o jumatate de ora, nu pot sa-ti spun cum am stat.......si cand am ajuns acasa, toate bune si frumoase ....nu vreau sa ma gandesccand o s-o dau la cresa/gradinita

lala cat de scumpe sunt fetele ...asa face si a mea, cu invartitu' si daca ii zic sa se opreasca parca i-asi spune sa se invarta mai tare

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

In alta ordine de idei, am primit de la tara, potarniche, evident deja curatata.....si nu stiu ce sa fac cu ea, nu am facut in viata mea asa ceva, cum este carnea???...se fierbe greu??? si ce mancare crede-ti ca ar merge cel mai bine din pasarea asta???...va multumesc

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

nushulica, superbi tare pantofii :) te pregatesti pentru vara sau ai vreun eveniment curand si vrei sa te asortezi?

referitor la marimile englezesti, si T poarta cu succes 9-12 ba chiar si unele 6-9 care sunt acum numai bune. parerea mea e ca marimile lor sunt nu atat pentru copii inalti cat pentru unii mai dolofani.

Nikolici, as vrea sa o dau pe T la gradi pe la 4 ani. Asa consider acum ca asta e varsta cea mai potrivita pentru ea. Mai devreme nu prea vad rostul mersului la gradinita zi de zi.
Pe la 3 ani as vrea sa o duc la niste programe gen Fast Track Kids pentru a invata diverse chestii interesante si a relationa cu ceilalti copii - o data/maxim 2 ori pe saptamana este ultra suficeint pentru asta.
Iar dupa 2 ani/2 ani jumate, sotul meu intentioneaza sa o ia cu el la el la atelier pentru a descoperi pictura si modelajul sub indrumarea lui.

Pana atunci, sa ne ajute Dzeu sa o tinem pe bona asta, ca e o femeie super, o iubeste mult pe T, are grija de ea si in plus o si invata multe lucruri, se vede asta in fiecare zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

lumi mie doctorul mi-a spus ca DA se amelioreaza dupa 3 ani in cele mai multe cazuri. Cat despre cresa, nu fii speriata. Am o prietena care a trebuit sa il duca pe cel mic de la varsta de 1 an. L-a dus treptat a inceput cu jumatate de ora si apoi patru ore iar de la doi ani la program lung. S-a adaptat foarte bine, nu a racit decat asa de cateva ori, intr-un cuvant i-a priit. Ea a fost nevoita sa il duca, isi doarea mult sa stea cu el acasa dar nu avea incotro. A inceput cu el din timp pregatirile, nu l-a lasat sa planga, a stat cu el, a mers sa il ia, i-a explicat, in fine a luat-o usor si a fost ok pana la sfarsit. E mai greu acum cand a ajuns la gradinita si are vacante dese iar ei nu au cu cine sa il lase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Seara buna
Nu am lipsit nemotivat, avem unele probleme in familie si nu prea mai am timp... abia reusesc sa rezolv treburile casnice...
Lala fetele tale sunt de-a dreptul delicioase... iti vine sa le mananci
Bitza multumesc tare mult pt. raspuns. I-am cumparat Trixera si in seara asta i-am dat, i-am dat si cu apa termala, daca in cateva zile nu trec, mergem la dr. Iar baita nu i-am mai facut zilnic tocmai din cauza asta...
Lumi multumesc frumos , o sa mergem sa o vada si un dr., ca din ceea ce descrieti, pare sa fie DA. Ma bucur ca hunisorii au stat cuminti... mai sunt bune cateodata si iesirile astea... Si noi mai iesim, cam rar ce-i drept, si o lasam pe Bianca fie cu bunicile, fie cu cumnata-mea si niciodata n-am avut probleme... si eu ma gandesc la etapa cresa/gradinita din toamna, sper sa fie totul ok.
Babytza n-am fost pe faza, ca-ti faceam o vizita, mai ales ca trebuie sa iau si pastilutele si in plus stam si prin zona pe aproape
alexasimami si eu visez la un abdomen plat... sau macar aproape plat... sper sa-mi iasa planurile cu mersul la sala si sa pot sa ma intru in hainele de dinainte de sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

anamona ce meserie are sotul tau?

Mergi la inceput

nikolici, super tare ai fost cu raspunsul ce descrie ocupatia ta: poate fi orice post ce tine de aviatie: de la hamal la pilot, controlor de trafic sau inginer de aviatie toate se ocupa de avioane si pasagerii lor :))

trecand la lucruri serioase, cred ca ai avut super instinct sa spui NU. nu au ce sa iti faca acum, cat esti in CIC si nici 6 luni dupa, insa naspa e ca fac restructurari si ca nu mai ai un loc de munca sigur....
e nasoala nesiguranta asta....
logica mea e ca incearca sa scape cat mai repede acum la inceput de an de pozitii din organigrama, de aia ti-au propus si tie.....sau poate incearca sa o angajeze permanent pe inlocuitoarea ta dar nu au cum sa creeze inca o pozitie.
cat despre banuti, numai tu poti stii daca sunt suficienti sau nu, de obicei sumele astea se mai si negociaza cu anagajatul, de regula ele ar trebui sa reprezinte un numar X de salarii - acum cu criza rezonabil ar fi sa fie vreo 12 - dar cel mai probabil de obtinut sunt minim 6.

Oricum daca trec la concedieri colective, ar fi bine ca in fisa fiscala sa te bifezi ca o ai in intretinere pe K, femeile cu copii in intretinere sunt lasate mai la urma.

o alta solutie pentru schimburile de noapte ar fi sa faci BB2 - nu ar avea voie sa te bage decat de zi :) - dar banuiesc ca stii deja.

mult succes.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

anamona ce meserie are sotul tau?

Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

sculptor :)

Mergi la inceput

legat de DA, o alta cauza foarte banala ar putea fi detergentul cu care spalati
incercati sa il schimbati cu unul pentru piele sensibila, si poate cine stie ...rezolvati problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

nikolici, super tare ai fost cu raspunsul ce descrie ocupatia ta: poate fi orice post ce tine de aviatie: de la hamal la pilot, controlor de trafic sau inginer de aviatie toate se ocupa de avioane si pasagerii lor :))

Hamal hamal sunt!
Si da, este vorba de x salarii, insa e o diferenta ca imi ofera ei posibilitatea de a imi da demisia p[lus bani si nu ma dau ei afara, atunci poate as lua 12 salarii compensatorii.Sa-mi doresc asta?Un an as sta pe bara lejereanu cu banii aia.;) asta in cazul dc au o astfel de politica.
Deocamdata exersez cu trezitu la 1.30....hai ca tre sa ma pregatesc sa plec la munca.Pup

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput