Bobocei de sept-oct 2008 (252)
Raspunsuri - Pagina 7
babymom75 spune:
Buna dimineata! M-am trezit de la 8 in verva mare, mi-am finalizat curatenia ramasa neterminata aseara (ca am adormit imbracata langa Dragos), mi-am scos carnea la decongelat, am pregatit zarzavaturile... si in sfarsit imi trag sufletul doua minute alaturi de voi, in timp ce-mi beau cafeaua - profit ca inca Dragos doarme!!!!
Azi vin ai mei, de aici toata agitatia asta! Si eu iar sunt singura cu copiii pana la pranz, ca sotul are ceva urgente la cabinet...
Fetelor, va multumesc pt. sustinere
. Mi se face inima cat un purice cand ma gandesc... cum o sa se descurce Dragos fara tzitzi a lui??... dar eu?...
Cu Dragos va sta buni, adica soacra-mea, pe Victor il va duce sotul la gradi dimineata, iar la pranz il scot eu. E nasol, ca la cat s-a imputinat personalul la noi (au iesit la pensie 2 medici, iar o colega mai tanara e in concediu de ingrijirea copilului), ma asteapta cam 5-6 garzi pe luna. Probabil ca primele 2 sapt. ma vor lasa sa ma acomodez, dar apoi sigur nu scap fara garzi. Si sincer, fara garzi nici nu merita sa ma intorc la munca, pt. ca salariul de baza e mai mic decat ce primesc acum in CIC. E nasolescu...
Dar, ma gandesc ca o fi cumva... ne vom adapta din mers... sper...
babymom75 spune:
Claudinna, eu fac azi, pt. ca am si musafiri, supa de carne cu taietei si cartofi condimentati cu chimen si rozmarin la cuptor, cu pastravi - pestele il asez in tava deasupra cartofilor si le stropesc toate cu ulei de masline; cortofii ii fierb pe jumatate, in prealabil. Mai fac si o friptura de porc, ca mama mea nu agreaza pestele, iar soacra mi-a facut o OALA de sarmale
.
Dragos, cu siguranta va manca un pastrav, ca tare mult ii place, in timp ce de Victor ma rog sa-si termine si el portia - de obicei 1/2 din cat mananca fratica, dar el papa cu garnitura, in timp ce ala micu' nu vrea decat carne goala.
angelynna82 spune:
Neatza,
Am o durere de cap ingrozitoare si un nod in gat ....
Clau
multi, Crinei ii dau mancare pt noi...cu tot cu piper si usturoi, foi de dafin, cimbru...si altele, poti incerca
Felicitari pentru progresele puiului 
Lala sunt superbe fetele tale 
nu stiu ce sa fac de mancare...am sa ii fac Crinei chiftelutele minune, pt noi habar nu am ...
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
alessia2005 spune:
Buna dimineata fetele!
Sa aveti un weekend minunat alaturi de cei dragi!
Mami de doua printese:
ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
alessia2005 spune:
Babymom..te descurci tu la servici..si la garzi cat mai multe
...dar ce bunatati faci tu astazi..iamii
Angy..imi pare rau ptr drerea ta de cap...lasa ca-ti trece...
Mami de doua printese:
Nerantula spune:
V-am mai tot auzit pe aici cu petele pe obraz cand ies dintisorii .. cat dureaza, cum arata?
Gruia are de vreo 3 zile o pata ca o vanataie in obraz, cat buricul degetului meu, e fierbinte cand pun mana, insa daca ma uit in gurita (acum ma lasa!
), nu vad nici o eruptie iminenta, sunt gingiile umflate pe alocuri, dar mai jos, nu gata sa sparga ... poate fi pata aceea de la vreun dinte/masea?
Gruia, farama de steluta
alessia2005 spune:
Lalaai doua printese minunate...
Mami de doua printese:
alessia2005 spune:
Nerantula..am citit eu bine.. Gruia o sa aiba o surioara sau un fratior?....Felicitari si sarcina usoara..daca este asa...
numai bine...
Mami de doua printese:
alessia2005 spune:
Am sa merg luni din nou la posta..caci vineri nu ajunsese coletul...poate de la vremea asta...![]()
Cat
Mami de doua printese: