Bobocei de sept-oct 2008 (252)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Niko bravo mami, bine ca ai fost tare nu te lasa
Edit : aveam si eu cateva intrebari , da rintre timp au scris si fetele , ai mai scris si tu si mi-ai raspuns la toate

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

piolica eu am copt cartofi pe gratarul de la cupthor - in timp ce s-au copt si chiftelele. Si am facut m aioneza cu usturoi...

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Hmmmm, ce ideee buna pt data viitoare. merci!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Nikolici, imi pare rau.Nici eu n-as fi acceptat in locul tau, mai mult din cauza ca pierzi indemnizatia. Poate gasesti altceva intre timp.

Nusulica, hainele englezesti sunt lungi-pt copii mai inalti. Cred ca ei sunt mai inalti sau nu stiu. Dar am observat si eu. Pana pe la 9-12 luni le-au venit ca turnate, apoi toti pantalonii si fustele erau prea lungi; le veneau cele pt grupa de varsta inferioara.

Anna mea iar a inceput sa se trezeasca la 5.30. Suge si nu vrea cu nici un chip sa se culce la loc.
Noi nu vorbim deloc. Poate sa spuna "mama" dar nu are sens pt ea. Si mai si rade de mine: eu ii zic sa spuna "mama", ea rade si zice "tata" sau "da".
Dar comunicam bine: eu ii zic "cearta-ma!" si ea ma cearta, respectiv "badabetebeba"...Si se face si ca plange; e tare haioasa. Cred ca ar trebui s-o filmez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Pana apuc s-o filmez pe Anna cum ma boscorodeste, uitati aici un filmulet facut ieri in care "danseaza". Are o mare pasiune pt dans-adica ia o jucarie cantatoare si se invarte cu ea pana ameteste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Citat:
citat din mesajul lui lala77

Pana apuc s-o filmez pe Anna cum ma boscorodeste, uitati aici un filmulet facut ieri in care "danseaza". Are o mare pasiune pt dans-adica ia o jucarie cantatoare si se invarte cu ea pana ameteste.

http://community.webshots.com/album/568109497amcroS
anna-rebecca-02.10.2008
alice-mihaela - 21.01.2007

sunt superbe!!!

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

am pierdut un ditamai mesajul

neata!
, ceai, cioco caldaaaa!!

piolica, merci de poze!! voiam sa-l analizez nitel ca am rugat mai multe persoane sa-l caute in diferite orase si sa stiu daca-l iau pe asta, in eventualitatea in care l-ar gasi!! singura diferenta vad ca este sortatorul, deci DA!
garnituta n-am facut la chiftelute,a dica nu special. dar face socru-meu niste salate asortate...eu ma gandeam la un sos marinat, asta pentru data viitoare. piure merge de minune!
ale mele chiar au iesit urturoiate, piper n-am pus, ca i-am dat si lui Razvan si m-am gandit ca n-o fi bine

nikolici, e bine ca ai timp sa-ti cauti!! in eventualitatea in care asta doresti, dar se pare ca ei ti-au oferit banii acum pt ca atunci posibil sa incheie programul de reorganizare si sa fie nevoiti sa te tina 6 luni, daca tu vrei sta...

Laura, andy_galro, cum sunteti azi??

Ange cuscra si nora

Mergi la inceput

babymom, cu siguranta te vei descurca ff bine! usor nu-ti va fi...
cine te va ajuta cu copiii??

Mergi la inceput

Razvan spune din ce in ce mai multe cuvinte. nu e o noutate, dar nah, va spun si eu voua
stie ale cui sunt anumite lucruri prin casa: de ex, pijamaua mea, vine cu ea in brate: a mama...sau ghetele, care sunt ale mele, care ale lui, care ale sotului...plus alte lucruri
ii spun sa ne imbracams a mergem afara si se duce la dulap si zice: 'aine! tragand de ele, la fel, daca ne vede pe noi ca ne imbracam, zice 'aine!
de ceva vreme stie al cui e el:http://family.webshots.com/video/3078267870101592511llJcya

acum 2 zile m-a uimit cu o chestie: se juca cu piramida aceea cu cercuri concentrice de diferite marimi si avea un cerc in mana si tot zicea: oata, oata....un o mai ondulat asha...si intr-un final m-am prins! el zicea "roata"...nu i-a zis nimeni ca aia e o roata, dar am vorbit despre roata de la masina, de la premergator...mai are o roata din aia cu batz, pe care o plimba
seara, am dat intr-o punga de niste jucarii din ale castigate la pufuleti si printre astea era si un disc, ca o ruleta...si la fel zicea 'oata''oata'...uitasem de discutia de dimineata si ma gandeam..oare ce o zice??? el zicea tot 'roata'...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata la toata lumea!Astept sa mi se trezeasca baietii care dorm bine mersi

Nicolici-ule,e bine ca ai scapat 'ieftin'...adica e bine ca totusi mai stai linistita o perioada....si program de 11 ore?? (ca sa nu mai zic cu noaptea in cap?)...Asa aveai si inainte de Karina?Si rezistai?

Lavinia, o sa incepi si garzile asa 'din prima'?O sa fie bine in final si sper sa va acomodati repede cu noua situatie...

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

am pus la foc o supa de pui...la care voi adauga galuste si o mancare de mazare la care voi face niste ficatei la cuptor

voi ce mai gatiti azi? ce mai dati la copii?

Mergi la inceput