Bobocei de sept-oct 2008 (252)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

mai babytzule, eu vreau scheme si alte nebunii, ca la cit am facut in ultimul timp, tot cu abdomenul umflat sint... ca sa nu mai vorbesc de gravidenie, ca la aia chiar ca sint zero barat!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

babytza nush cata burta ai acuma , nu te cred oricum, da io stiu o poza de la mare

nocom multa sanatate Dariei, ce vaccin ati facut?

andy ce mai faci? esti bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

hello

Piolica ce poze superbe am vazut,mama mama ce pofta de munte mi-ai facut si mai zici ca stai si la 15 minute de mers de acel loc superb.Iar Elsa era ca o bombonica,sa o mananci si nu alta.

Xor merci de sfat,am venit e la dermato cu recomnadarea de a folosi Sebamed sau trixera.

Lumi eu ii fac lui Luca avocado cu orice imi vine pe moment sau ce am in casa.I-am facut si cu ou si smantana,cu mar,cu banana cu orice,crud intordeauna.sper sa le placa hunilor,Luca il adora eu in schimb sa nu-l vad mi se pare ingrozitor la gust.Ce tratament ati primit de la dermatolog?

Nocom sanatate multatin pumnii sa nu faca febra mare,stiu cum e cu sperietura,Luca cand a avut aproape 40 si avea frisoane eu m-am speriat atat de tare si am inceput sa plang si sa tremur langa el...in capul meu alea erau convulsii

Acum despre vizita la dermatolog.Avem DA o forma f usoara,infantila,caracteristica la multi copilasi, care va trece in timp,cel tarziu la 7 ani dar va trece.E clar pe fond alergic si de data asta a fost accentuata de kiwi asa ca deocamdata mi-a zis sa evit sa-i mai dau fructe din astea cu seminte gen capsuni,kiwi,fructe de padure etc .Peste si produse lactate cu masura ca accentueaza DA.
Pt cand e f iritat sa-i dau cu advantan milk care e cu cortizon dar nu mai mult de 7 zile in cel mai rau caz si in strat f subtire(eu deocamdata nu cred ca am sa-i dau) si picaturi zyrtec,dar astea numai cand e chiar rau de tot ceea ce nu cred ca o sa fie nevoie daca am grija la alimentatie si am grija sa-l ung mereu cu creme emoliente gen exomega,trixera etc ce vad ca merge bine la el.De spalat sa incercam sebamed sau trixera care stim deja ca-i face bine si recomnadare lui a fost daca gasesc un produs care ii prieste sa-l folosesc in jur de 6 luni apoi schimbat cu altul ca pielea sa nu se obisnuiasca cu el si sa nu mai aiba efect.Cam asta in mare iar cojitele de pe cap pot fi tot de la DA.

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

babytzule deci asta e.....hmmm...ai arderile rapide....nu ca esti a dracu ...sper sa nu te superi, dar sti ca asa se spune.......glumesc desigur...am si eu o prietena, care manaca cate o paine la masa si mai stiu eu ce alte prostii si tot 50 de kg. are ..ma enerveaza de mor

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Va multumesc pentru cuvintele frumoase fetelor, babytza, piolica, laureta, musettepink, mai mult ma omoara ca nu stiu de la ce face, ca sa tratez cauza. sa vedem ce zice maine dimineata dr, nu ca as fi ff incantata de ea, dar macara atat sa-mi spuna de ce face copilul febra.... :(

laureta varilrix am facut, impotriva varicelei, dr spune ca daca era de la vaccin aparea in primele 48 de ore.. asa ca nu stiu ce sa cred, vedem maine. PUP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Musette, imi pare rau ca Luca a fost diagnosticat cu DA. Sper sa reusesti sa tii boala in friu. Pupici.

Clau, daca ai niste modele frumoase de rochite, bluzite tricotate pt fetite, da-mi si mie de veste. Am mai cumparat niste papiote azi, am luat unele din matase naturala 100%, firul e superb. L-am luat la super reduceri, ca altfel era al naibii de scump. Cind ajung acasa ma uit mai bine pe papiota si descopar ca e facut in Romania. Sint tare mindra de firul meu de matase.:):):)

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

mama lu' Daria
Sa se faca fata repede bine, si sa nu mai fie mami suparata!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Nocom, sa va faceti repede bine!Singurul episod febril al lui David a avut drept cauza rosu in gat (care a trecut in 3 zile cu antitermice).Multa sanatate Dariutei

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

babytzule deci asta e.....hmmm...ai arderile rapide....nu ca esti a dracu ...sper sa nu te superi, dar sti ca asa se spune.......glumesc desigur...am si eu o prietena, care manaca cate o paine la masa si mai stiu eu ce alte prostii si tot 50 de kg. are ..ma enerveaza de mor

Io am 47

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

hello

Lumi eu ii fac lui Luca avocado cu orice imi vine pe moment sau ce am in casa.I-am facut si cu ou si smantana,cu mar,cu banana cu orice,crud intordeauna.sper sa le placa hunilor,Luca il adora eu in schimb sa nu-l vad mi se pare ingrozitor la gust.Ce tratament ati primit de la dermatolog?

Acum despre vizita la dermatolog.Avem DA o forma f usoara,infantila,caracteristica la multi copilasi, care va trece in timp,cel tarziu la 7 ani dar va trece.E clar pe fond alergic si de data asta a fost accentuata de kiwi asa ca deocamdata mi-a zis sa evit sa-i mai dau fructe din astea cu seminte gen capsuni,kiwi,fructe de padure etc .Peste si produse lactate cu masura ca accentueaza DA.
Pt cand e f iritat sa-i dau cu advantan milk care e cu cortizon dar nu mai mult de 7 zile in cel mai rau caz si in strat f subtire(eu deocamdata nu cred ca am sa-i dau) si picaturi zyrtec,dar astea numai cand e chiar rau de tot ceea ce nu cred ca o sa fie nevoie daca am grija la alimentatie si am grija sa-l ung mereu cu creme emoliente gen exomega,trixera etc ce vad ca merge bine la el.De spalat sa incercam sebamed sau trixera care stim deja ca-i face bine si recomnadare lui a fost daca gasesc un produs care ii prieste sa-l folosesc in jur de 6 luni apoi schimbat cu altul ca pielea sa nu se obisnuiasca cu el si sa nu mai aiba efect.Cam asta in mare iar cojitele de pe cap pot fi tot de la DA.

ioi, te asteptam ca pe painea calda!
merci ca ai detaliat despre DA, eu una am aflat cateva chestii noi de la tine.
noi am primit Fucicort crema, 1 data pe zi, 10 zile pe luna, 2 luni, LipoBase Repair, de 2 ori pe zi, pe toata durata anotimpului rece si inca una, pe care nu o descifrez si pe care nici n-am gasit-o la farmacie, mai caut...

ce ma deranjeaza pe mine e ca, desi am intrebat, n-am primit nicio indicatie ref la regim (sau posibiliatea unei alergii care sa provoace DA), referitor la cosmetice, referitor la umiditate etc.
bine ca am suficienta minte incat sa triez informatiile si sa ma informez in plus, ca sa acopar lipsurile doctorilor....

Sebamed o sa incerc si eu, tot mai multe persoane imi recomanda asta in ultima vreme.

puuuuup!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput