Bobocei de sept-oct 2008 (252)
Raspunsuri - Pagina 19
piolica spune:
Cristina, Nerantula, Ada, Laureta, multumesc frumos! Ada, exact asa m-am simtit si eu ieri, parca toata lumea era a mea si a familiei mele! Aici putem sa facem ski fond, ca nu sint piste de ski alpin, pantele nu sint abrupte, insa e super pt sanius si ski fond. Duminica mergem din nou! E fff aproape de noi. (iar vara mergem acolo la picnic).
Inca una si ma duc:
uitati ce fetita curajoasa am: (dati voi pe la min 1 si ceva, ca sa vedeti coborirea, urcarea e mai plicticoasa...)
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
kllemi spune:
babytza, adica ce vrei sa spui, ca doar prin abdomene si sex la greu te mentii tu atat de bine????![]()
.....hmmmmm.....eu numai cand ma gandesc la abdomene ca apuca groaza....inainte faceam o gramada, acum mai nou ma ia ameteala
si nu le mai suport
.....iar cu Daviduutzu sigur este doar o etapa, nu-ti mai face griji 
Copilul meu doarme de la 14.30
....asta da viata
adica disera cred ca ne culcam si noi mai devreme, sau cine stie poate ne lasa si pe noi ...
.... sa facem ceva, sa arat si eu asa bine ca Babytza (antrenament) ![]()
![]()
![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
Nocom spune:
Salutare,
Daria a facut azi noapte febra si de atunci tot face... asa ca nu prea am timp si nici chef sa scriu... dar am vazut ca vroia luminita sa stie cum mananca daria avocado. Ori pasat crud impreuna cu mar plus orice alt fruct (am incercat cu banana, piersica, para, caise, struguri) ori pasta de avocado cu lamaie si usturoi pe felia de paine prajita. Super bune amandoua combinatiile. Noi nuai crud l-am consumat, altfel nu stiu cums e face...
Sper sa le placa hunilor, va pupam 
luminita2008 spune:
babytza, baby_boy, nerantula, multumesc de raspunsuri.
lau, n-am ajuns la cresa inca, imi astept sotul sa poata veni si el. sper saptamana asta.
laura, esti ok??
pio, pozele sunt superbe, Elsa m-a dat gata!

mai, e super afara! am plecat cu doi huni si m-am intors cu doi omuleti de zapada. la fel de dulci insa
.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom Salutare, Daria a facut azi noapte febra si de atunci tot face... asa ca nu prea am timp si nici chef sa scriu... dar am vazut ca vroia luminita sa stie cum mananca daria avocado. Ori pasat crud impreuna cu mar plus orice alt fruct (am incercat cu banana, piersica, para, caise, struguri) ori pasta de avocado cu lamaie si usturoi pe felia de paine prajita. Super bune amandoua combinatiile. Noi nuai crud l-am consumat, altfel nu stiu cums e face... Sper sa le placa hunilor, va pupam ![]() Cei mai iubiti pamanteni, Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004) |
sar'na mult de raspuns!
maine incercam si noi.imi pare rau ca Daria face febra, e o reactie de la vaccin?? ca parca ziceai ca v-au trecut mucisorii... of, sper sa nu mai faca febra si sa va reveniti repede!

Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
kllemi spune:
mai pio ce dulce e Elsa
....chiar ca locul este superb....ce mortala e cu ochelarii de soare
![]()
![]()
lumi avocado
....nu te rade de mine stiu ca au o gramada de vitamine....si uite acum cu intrebarea ta si raspunsurile fetelor, cred ca am sa reicerc si eu
...eu nu mam incumetat sa scot copchilul azi afara, dar daca zici ca e ok , astept sa se trezeasca si la sanius cu noi 
nocom dar, de la ce a facut febra Daria???....oooofff imi pare sincer rau, sper sa treaca cat mai repede 
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
babytza spune:
kllemi esti mortala maica
Din fericire , reteta mea de slabit nu exista, am noroc mare de tot ca am arderi rapide si nu pun pe mine. Insa la abdomen jur ca se vede imediat cand nu fac miscare (sau
:))) pe bune ca asta e cel mai bun sport si mai e si sanatos si placut si face bine si la spirit si...stiti voi tot tacamul
)
piolica moaaaama cat e de frumos acolo 
Am balit in fata pozelor 
Superb , un peisaj de basm
Foarte furmos !!!! Pupici printesei cu ochelari ![]()

Nocom imi pare tare rau
de la dintisori sau e racita inca ? 

Babytza si puii
Valentina
David
Nocom spune:
luminita, kllemi, babytza din pacate mucii au revenit, acum sunt mai grosi dar nu pot spune ca pare racita, caci in afar lor nu avea nimic pana azi noapte cand m-am trezit ca arde tare, avea 38.8, i-am dat panadol, apoi dimineata iar avea febra, i-am dat nurofen, acuma la pranz iar a facut febra..... deci tot face mai mult d 38.5.
Am vb cu dr si zice ca nu poate fi de la vaccin la 6 zile dupa ce l-am facut, asa ca margem maine dimineata iar la ea sa ne vada in gat, urechi, bla, bla... Sper sa nu sara de 39 temperatura ca eu o iau razna, nu suport 2 lucruri la copii, sa faca febra mare si sa tuseasca pana vomita, ma pierd si mor de frica... 
va pup
babytza spune:
Nocom
Imi dau seama cat este de nasol
Si Tina era la fel cand era racita . Saracutza , tusea pana vomita
Eram intoarsa toata cand era bolnavioara, era atat de greu sa isi ia medicamentele...off, dragii de ei, va doresc multa sanatate, sa va faceti bine repede 

Babytza si puii
Valentina
David
piolica spune:
Nocom, multa sanatate Dariutei! I-ai pus si sosete cu otet sa-i treaca febra? Eu i-am dat Elsei numai paracetamol sirop cind a facut febra de la varicela + bai caldute + sosete cu otet. Pina la urma a trecut febra si au iesit bubitele. Sper sa nu fie si la voi vreo boala a copilariei, cu toate ca e mai bine sa faca acum decit mai tirziu. Ti-o spun acum din 'proprie experienta' cu al meu cupil.
Inca o data multa sanatate, sa se faca fetita bine repede.
lumi, klemi, babytza, saru'mina.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)