Bobocei de sept-oct 2008 (252)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Moni - da, se gaseste in farmacii la aprox 35 lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

ieri am fost la sanius cu Elsa (norocul nostru e ca locuim intr-o zona muntoasa, asa ca in 15 min sintem in afara orasului la munte. Orasul e deja la o altitudine de 600 de m, insa nu se compara cu 1200 de metri unde am fost)
poze aici
Elsa a urlat la greu cind am plecat, ea vroia sa se dea pe derdelus la greu. Numai ca erau -6 grade si ne-am gindit ca o ora de zapada e mai mult decit ok.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Pio peisajul este superbbb. Iar Elsa este in roz pe zapada

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Lumi, la (sclifositul) Gruia mergea asta vara-toamna foarte bine avocado+piersica+mar/banana/caisa, etc, dar avocado si piersica > 80% din combinatie. Acum nu mai am piersici si il combin, cand il fac (si uneori chiar mananca ) cu mar + para zemoasa + banana + capsuni (banana poate lipsi), bine blenduite. Crud.

Piolica, superb la muntele vostru acolo, iar voi doua, cochetelor, sunteti un deliciu pe partie (mai ales Elsa, of course, m-a dat gata cu rozul ei si ochelarii de zapada! )

Intre timp am dezlegat misterul petei de pe obrazul lui Gruia, intr-adevar, e pe vine o maseluta!

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Dragele mele , am primit mail de la cei cu pastilutele :i can charge you half shipping $20to make up for the last order delay.. Ma descurc sau nu ?
Tinand cont ca sunt 100 cutii pastile, vin cate 0,2 centi de cutie. Faceti va rog socoteala cate cutiute aveti fiecare si adaugati la suma voastra . Va trimit acum pe gmail numarul de cont si la banca sa verificati care este cursul cu care se cumpara dolarul cand faceti conversia. Va rog sa depuneti banii pana pe 4 februarie la pranz , ca sa dau comanda dupa-amiaza Si sa imi trimiteti PM cand ati depus + suma depusa

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Gata, am trimis numarul de cont, e pe gmail (user septembrieoctombrie, parola la fel ca la mailul comun )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Piolica, pe mine m-au dat gata pozele tale de azi. De tot. M-a lovit o melancolie si un dor de zapada, de schiat si de cabane ce n-am mai simtit de mult.
De obicei simt asta cand reusesc sa ajung pe partie, cu schiurile la picioare. Eu ii zic teleportare. Ma simt singura, dar puternica, imi trozneste inima-n mine de plinatate si parca nu e nimic in jurul meu, decat zapada, ninsoarea, muntele, aerul acela minunat si schiurile mele.
Si uneori tata.
Na ca nu mai reusisem sa simt asa ceva de la un colaj de foto...

Elsa e adorabila, se vede cat de tare se bucura. Acu mi-e dor de munte... damn it!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

in alta ordine de idei, va povesteam ca imi place sa fac salate la inspiratie.
Am trantit azi una ciudata rau:

- un iaurt mare
- usturoi, ceapa verde (uscata), patrunjel, putin ulei, putin piper
- branza telemea (am avut una cu verdeata, foarte parfumata)
- doi ardei grasi mari de tot
- cam 50g de cajou (aveam sarat si prajit, l-am spalat de sare si l-am lasat nitel in apa fierbinte sa se inmoaie). L-as fi pisat nitel sa se sfarame in bucatele mai mici, dar mi-a fost lene.

A iesit demential. Cred ca mergea si o ceapa mica, dar n-am avut.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna si de la noi. Biancu bazaie in patuc nu vrea nani, a venit de 3 ori pina acuma in sufragerie, io o iau o duc inapoi ea sta ce sta si vine, escaladeaza patu si gata e free

Citeam ce scria nicolicu cu serviciul si m au apucat frisoanele. Eu nu mai vreau sa ma intorc unde am lucrat si ar cam trebui sa imi caut de lucru, nush ce va fi

Am citit io ce am citit si am retinut o discutie despre abdoment, Babytza are un super abdomen, sa ne spui secretul

piolica superbe pozele

moni pupam grasunul frumos

lumi ai facut ceva cu cresa?

nicolici, bravo cu serviciul

Mergi la inceput

Laureta tinand cont ca in ultima perioada nu am mai facut nici miscare (din cauza de iarna si zapada si stat in casa ) am bagat si ca sparta in mine sex..nema ......mai rarut ca-i mai dragut , ca daca piciul nu are chef de somn.....ne prinde dimineata asteptand sa adoarma el profund am cam facut burtica asa ca tre sa bag abdomene ca sa arat ca in vara

Fetelor, pentru cine doreste, am toate mail-urile de la prima comanda, si le voi pastra si pe cele de la comanda asta. Asa mi se pare corect , mai ales dupa problemele aparute la primul transport.

David mai nou isi cam suge degetul Din masat gingiute o da in stat aiurea cu degetul in gura ufff, sper sa fie doar o faza si sa un ramana un tic

Mergi la inceput