Bobocei de sept-oct 2008 (252)
Raspunsuri - Pagina 17
piolica spune:
Elsei iar i-a casunat pe raftul cu carti, acum e cu Cartea neagra a inchizitiei in mina!!!! Imi aminteste de Cipanul cititor... de parastase si alte nebunii.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
monica_dicut spune:
Pio, are o multime de poze cu salopeta rosie
care a placut intregii familii in mod deosebit
si cu care ii sta extrem de bine. Il mai incape asa putin doar ca ii e cam trei sferturi la picioruse
. EU i-am mai pus-o pt ca imi e tare draga.
UIte incerca asa cu pozele http://picasaweb.google.com/Buflici26/LunaA4A#5411884824376225426
Ti-am dat direct la salopeta rosie ![]()
AM patit si eu treaba asta cu picasa cum zici tu cateva zile, ma duceam pe linkul dat de cineva si ma baga pe pagina mea principala. Nu stiu ce a fost dar si-a revenit. Eu am tot intrat si iesit doar doar...
MErci fetele de info. Mai astept in continuare idei si pareri daca aveti chef si nu sunt prea
. Eu am luat si toate info de pe mailul comun si de ici de colo si mai le tot rumeg... ideea era ca mi-ar fi mai util asa studiu de caz
cam cum au reactionat puii vostri. Stiu ca fiecare e diferit si nici nu prea as vrea sa fac experimente pe burtica lui.
Va pupizez 
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Pio, are o multime de poze cu salopeta rosie si cu care ii sta extrem de bine. Il mai incape asa putin doar ca ii e cam trei sferturi la picioruse UIte incerca asa cu pozele http://picasaweb.google.com/Buflici26/LunaA4A#5411884824376225426 Ti-am dat direct la salopeta rosie AM patit si eu treaba asta cu picasa cum zici tu cateva zile, ma duceam pe linkul dat de cineva si ma baga pe pagina mea principala. Nu stiu ce a fost dar si-a revenit. Eu am tot intrat si iesit doar doar... MErci fetele de info. Mai astept in continuare idei si pareri daca aveti chef si nu sunt prea . Eu am luat si toate info de pe mailul comun si de ici de colo si mai le tot rumeg... ideea era ca mi-ar fi mai util asa studiu de caz Va pupizez ![]() Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009) ![]() Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei ![]() |
este asa de dulce!!!! merci mult pt poze, este adorabil!!!! daca-mi amintesc eu bine, salopeta rosie era pt 6 luni, asa ca ai un adevarat barbatel. multi pupicei

ti-am pus albumele in favorites la pozele mele asa ca o sa intru mai des sa va vad.
sper sa treceti cu bine peste DA, aici nu stiu ce sa-ti spun, din fericire Elsa nu are.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
luminita2008 spune:
monica
, ma bucur ca ti-ai facut timp sa treci si pe aici!
controversata treaba asta cu diversificarea, parerile sunt impartite, asa ca eu iti spun doar cum am facut noi, tu faci cum crezi ca e mai bine. in mare:
- am inceput cu cereale de bebici pe la 5 luni. am lungit-o asa o luna, doar cu cereale.
- au urmat supele. nu au fost incantati si, cum spui si tu, daca le faceam piure era ok. morcov la inceput. apoi dovelecel. apoi si un pastarnac. apoi un patrunjel. pe la 6 luni si jumatate, parca, le-am dat si cate un cartof si ceapa. la inceput, doar le fierbeam in supa, apoi le-am si pasat in piure. fiecare aliment nou introdus o data la 3 zile, ca sa aiba timp stomacelul sa proceseze, sa se obisnuiasca. nu am introdus niciodata 2 alimente de acelasi fel, in caz de alergie/intoleranta, sa stiu clar de la ce e.
- carnea, de pui la inceput, am introdus-o pe la 7 luni.
- branza calcica, cea facuta in casa, pe la 6 luni si jumatate.
- fructele, de la 6 luni. marul a fost primul. apoi banana. apoi para. apoi caisa, piersica. de pe la 9 luni le-am dat si mango si ananas (astea sunt mai kkcioase si am evitat sa le dau cand erau mititei). struguri, pe la 10 luni, parca. kiwi fara seminte, dupa 1 an.
- iaurt, la 7 luni. initial il faceam in casa, apoi am cumparat, pe la 9 luni, din comert, Campina. nu le-am dat iaurt cu fructe, prefer sa pasez eu fructe in iaurtul Campina.
- ou le-am dat de la 8 luni, doar galbenus, 1-2 pe saptamana. cu albus cu tot, dupa 1 an.
cam atat imi vine in minte acum, daca mai ai intrebari despre diversificare si crezi ca te pot ajuta, sunt aici.
cat despre DA, clar trebuie sa mergi la un dermatolog. noi am mers la Medlife Grivitei, la cei doi dr specializati pe dermatologie si care se ocupa si de copii. Radulescu Radu si Chelemen Miruna. Amandoi mi s-au parut superficiali, ti-am spus de ei, doar ca sa stii ce sa eviti... acum suntem pe un tratament nou, dat de Chelemen Miruna, daca ne merge bine, iti dau detalii si poate mergi la ea, desi inteleg ca e prinsa pana in martie cu programari.
mai ziceau fetele de SEBAMED. eu vreau sa incerc si asta, sau ceva cosmetice bio. de Sebamed mi-a spus si cumnata mea, care a avut aceeasi problema cu primul ei copil.
si detergentul cu care speli hainutele lui bebe poate fi de vina. incearca cu ceva pentru bebelusi, Dermalin la noi a mers ok.
sper din suflet sa gasesti un dermatolog bun si sa va linistiti, stiu exact prin ce treci...
iar daca crezi ca e alergic la ceva, decat sa banuiesti, mai bine niste analize de sange, dar doar daca e grava treaba.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
luminita2008 spune:
yuhuhuhu!! de fain ninge afara! abia astept sa iesim!
xor, sar'na, am auzit si de Sebamed, uite ca n-am incercat, dar incerc. noi de la nastere folosim gama nivea, gel, sampon, crema, ulei etc. asta e singurul lucru pe care nu l-am schimbat, dar o voi face, macar sa ma lamuresc.
miruna, multumesc de idea cu produsele bio! f buna, chiar nu m-am gandit.
kllemi, ma bucur ca au trecut bubitele.
eu vreau sa incerc sa le dau iar hunilor avocado. nu le-a placut, in vreo 2 randuri am incercat cand erau mititei, si vreau acum sa reiau, ca e plin de vitamine.
cum sa-l dau?? in combinatie cu ce? crud/copt?
nocom, tu parca ziceai ca Daria papa avocado cu placere, cum il faci?
sar'na!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
kllemi spune:
WOW ce ninge afara....in stilul asta, nu mai vedem noi primavara curand..
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
monica_dicut spune:
Xor, unde se gaseste Sebamed? In farmacii? 
Lumi, eu va citesc mereu da mi se parea cam aiurea sa scriu ca eram total pe dinafara. Asa ca stiu TOT ![]()
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
babytza spune:
Am terminat cu lista, e comanda gata de trimis. Acum le voi trimite mail cu suma comenzii si pana diseara ar trebui sa am raspuns cu suma de transport. Cum stiu ceva va anunt.
Ada e minunat ce ai facut acolo 

Sar'na frumos 

Lumi pentru ca are un gust neutru, avocado merge si la fructe si la legume combinat.
Eu ii faceam cu banana si papaya, sau la legume cu cartof dulce si mazare. Acum nu ii mai fac, ca nu mai papa nici meniul lunii facut de mine.
vrea doar la borcanel. Iar ramana fara
La fructe gasisem eu o combinatie cu avocado si lime
Imi ploua in gura, se face un fel de shake cu gheata pisata
(eu i-as pune si un strop de vodka pentru mine
)
Babytza si puii
Valentina
David
baby_boy spune:

Moni ma bucur ca ai mai intrat pe la noi. Ai un grasunel delicios acolo.am vazut pozici
. Sper sa scapati repede de DA!!
Noi nu am avut probleme asa ca nu stiu ce sa zic.
Lumilui Radu ii place avocado crud cu banana.
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez